Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 652
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

uwaga dylemat do szybkiego rozwiazania !!

popatrzcie an te zdjecia :

http://foto3.m.onet.pl/_m/f184e50003ca0d82ac57ab7674a75417,10,19,0.jpg

http://foto2.m.onet.pl/_m/81c8d09affc32d38dcdee4192542653e,10,19,0.jpg

tam za slupkiem piekarnikowym maja byc dwie szafki w ukladzie od dolu : roleta i dwie zamykane szafki takie jak po drugiej stronie no i ja pierwotnie zamowilam je glebokie na 30cm ... ale wydaje mi sie ze sa za male i chce jeszcze przerobic na 55 o glebokosci slupka piekarnikowego !!

co wy na to ?? zostawic 30 czy zrobic glebsze ??

Edytowane przez mea
ale wydaje mi sie ze sa za male i chce jeszcze przerobic na 55 o glebokosci slupka piekarnikowego !!

co wy na to ?? zostawic 30 czy zrobic glebsze ??

ja bym wybierał głębsze... zawsze to pare centymetrów więcej miejsca, a zrówna się ze słupkiem piekarnika, więc też będczie dobrze wyglądać

Mea, cudna :))

a blat z czego ??? bo nie umiem dojrzeć ????

Znajome twarze hehehe

blat niestety z plyty ... nie stac mnie juz na kamien ... jak kiedys sie odkuje to zrobie sobie kamienny :)

Żona zachwycona Twoją kuchnią. Prześlij namiary na stolarza.czy ma może jakąś stronkę internetową , gdzie można zobaczyć więcej realizacji. Aha i jeśli to nie tajemnica ile Cię wykosztowała tak mniej więcej.Naprawdę fajna kuchnia tylko pozazdrościć.

Dołączam się do wszystkich ACHÓW i OCHÓW!!!

Kuchnia naprawdę super -niby prosta, biała, ale ma coś w sobie. Pięknie komponuje się z całą resztą - z płytkami na ścianach i na podłodze, z kolorem farby.... Widać że wszystko przemyślane i wykonane od A do Z :)

No w końcu się doczekalam ! :) Super! Niby biała a jaka przytulna :) Bardzo mi się podobają uchwyty, lampy. Własnie, co to masz za kinkiet koło okna?

Czekam na zdjęcia skonczonej kuchni z agd itp.

I niemozliwa jesteś z tymi kolorami w domu :)

Żona zachwycona Twoją kuchnią. Prześlij namiary na stolarza.czy ma może jakąś stronkę internetową , gdzie można zobaczyć więcej realizacji. Aha i jeśli to nie tajemnica ile Cię wykosztowała tak mniej więcej.Naprawdę fajna kuchnia tylko pozazdrościć.

stolarz to Paweł Grosman 506 409 991

wiem ze ma stronke - wczoraj mi powiedzial :) zapytam go dzis jaki ma adres ... no i jak czytasz robil kuchnie Ewus, bedzie Jaska ... ogolnie to chyba powinnam brac prowizje od kazdego polecenia :) ale jest naprawde dobry ... jak bys chcial to zrobi ci tez projekt w pro100 :)

mnie kuchnia kosztowala kolo 12k ... ale to przez lakierowane fronty - sa jajebiscie drogie !! to samo z frontami foliowanymi kosztowaloby okolo 9k a forniry jeszcze kilka stow mniej!!

Edytowane przez mea