Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Żabek kąt własny ... chyba niezbyt ciasny :)

Recommended Posts

sie chwale nowym dzielem wlasnym :)

PRZELOTKI W SALONIE POKONANE!!!

[ATTACH=CONFIG]151851[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]151852[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]151853[/ATTACH]

laczna ilosc woalu 20m ... odcisk na rece srednicy 37mm ... ledwo ruszam reka ale warto bylo :D

maz na mnie marudzi ze mam je skracac ... a mnie sie tak podobaja jak leza na podlodze ... do swiat tak zostana a potem sie pomysli ...

• Odpowiedzi 652
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

TADAM !!!! popelnilam moja pierwsza firanke na przelotkach !!! 3m woalu ... 4h pracy na 4 rece ... jedna spierniczona maszyna ... do idealu brakuje jej cale lata swietlne ... ale jestem z siebie (a wlasciwie z nas) dumna :)

oto efekty

[ATTACH=CONFIG]144194[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]144195[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]144196[/ATTACH]

jedno wiem napewno - salonu sama nie obszyje !!!

odszczekuje - obszylam z pomoca mamy ale prawie jakby sama :)

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 months później...

oficjalnie sezon ogrodowy uwazam za otwarty !!! dzis posadzilam okolo 10 powojnikow, wiciokrzewow i innych pnaczy :D czyscimy galazie po ostatnim swiatecznym ataku zimy i plan jest calkiem ambitny :) do konca maja chcemy pokonac zachodnia strone ogrodu :D

relacja foto bedzie niedlugo !!!

oficjalnie sezon ogrodowy uwazam za otwarty !!! dzis posadzilam okolo 10 powojnikow, wiciokrzewow i innych pnaczy :D czyscimy galazie po ostatnim swiatecznym ataku zimy i plan jest calkiem ambitny :) do konca maja chcemy pokonac zachodnia strone ogrodu :D

relacja foto bedzie niedlugo !!!

Ooo tak o tak - ja zaczalem od zeszlego poniedzialku robic porzadki w gornej czesci ogrodu gdzie bedzie sad i mam tam juz ~16 drzewek owocowych. Walcze z rownaniem terenu (grabkami) - w sumie mam jakies 800m2 do wygrabienia i oczyszczenia z kamieni etc - juz na polowie mam wysiana trawke, zwalcowane, podlewane regularnie :) I juz mi wysiada kregoslup - wygrabic taki teren to makabra :(