mea 01.12.2012 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 sie chwale nowym dzielem wlasnym PRZELOTKI W SALONIE POKONANE!!! [ATTACH=CONFIG]151851[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]151852[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]151853[/ATTACH] laczna ilosc woalu 20m ... odcisk na rece srednicy 37mm ... ledwo ruszam reka ale warto bylo maz na mnie marudzi ze mam je skracac ... a mnie sie tak podobaja jak leza na podlodze ... do swiat tak zostana a potem sie pomysli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 01.12.2012 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 TADAM !!!! popelnilam moja pierwsza firanke na przelotkach !!! 3m woalu ... 4h pracy na 4 rece ... jedna spierniczona maszyna ... do idealu brakuje jej cale lata swietlne ... ale jestem z siebie (a wlasciwie z nas) dumna oto efekty [ATTACH=CONFIG]144194[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]144195[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]144196[/ATTACH] jedno wiem napewno - salonu sama nie obszyje !!! odszczekuje - obszylam z pomoca mamy ale prawie jakby sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 19.12.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Firanki piękne .zapodaj instrukcje jak takie cosik sama zrobilaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 10.01.2013 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Firanki piękne .zapodaj instrukcje jak takie cosik sama zrobilaś instrukcja z forum pod przewodnictwem AsiaMariusz ... chcesz to zapodam link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 22.01.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 instrukcja z forum pod przewodnictwem AsiaMariusz ... chcesz to zapodam link Zapodaj, zapodaj , coś sobie tam czasami szyję a firanki bomba z przyjemnością sobie takie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 25.01.2013 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 przelotek szukaj okolo 9 strony !! http://forum.muratordom.pl/showthread.php?152760-Jak-stworzy%C4%87-w%C5%82asn%C4%85-dekoracj%C4%99-okienn%C4%85-i-nie-tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 29.01.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Dzięki serdeczne za namiary oj chyba będę próbować swoich sił i uszyję firanki do całego domu . A czym robiłaś dziury na przelotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 03.02.2013 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 kupilam na allegro taki specjalny nozyk ... boli od tego reka masakrycznie i ostatecznie trzeba wycinac nozyczkami bo to tepe jest ale do zrobienia obrysu wystarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 22.04.2013 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 oficjalnie sezon ogrodowy uwazam za otwarty !!! dzis posadzilam okolo 10 powojnikow, wiciokrzewow i innych pnaczy czyscimy galazie po ostatnim swiatecznym ataku zimy i plan jest calkiem ambitny do konca maja chcemy pokonac zachodnia strone ogrodu relacja foto bedzie niedlugo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 22.04.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Mea orientujesz sie może czy ktoś jest chętny oddać czarna ziemie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 22.04.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Aaa mam jeszcze jedno pytanie ... Czy oś. Patriotów w boguszowicach to tzw. Pekin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 22.04.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 oficjalnie sezon ogrodowy uwazam za otwarty !!! dzis posadzilam okolo 10 powojnikow, wiciokrzewow i innych pnaczy czyscimy galazie po ostatnim swiatecznym ataku zimy i plan jest calkiem ambitny do konca maja chcemy pokonac zachodnia strone ogrodu relacja foto bedzie niedlugo !!! Ooo tak o tak - ja zaczalem od zeszlego poniedzialku robic porzadki w gornej czesci ogrodu gdzie bedzie sad i mam tam juz ~16 drzewek owocowych. Walcze z rownaniem terenu (grabkami) - w sumie mam jakies 800m2 do wygrabienia i oczyszczenia z kamieni etc - juz na polowie mam wysiana trawke, zwalcowane, podlewane regularnie I juz mi wysiada kregoslup - wygrabic taki teren to makabra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 23.04.2013 02:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Aaa mam jeszcze jedno pytanie ... Czy oś. Patriotów w boguszowicach to tzw. Pekin? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts