Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Żabek kąt własny ... chyba niezbyt ciasny :)

Recommended Posts

mnie kuchnia kosztowala kolo 12k ... ale to przez lakierowane fronty - sa jajebiscie drogie !! to samo z frontami foliowanymi kosztowaloby okolo 9k a forniry jeszcze kilka stow mniej!!

lakier to lakier, u mnie tez było różnicy 3tys na niekorzysc lakieru...no ale fronty kuchenne to najbardziej eksploatowane w całym domu wiec nie ma co oszczedzac

• Odpowiedzi 652
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

stolarz to Paweł Grisman /chyba/ 506 409 991

wiem ze ma stronke - wczoraj mi powiedzial :) zapytam go dzis jaki ma adres ... no i jak czytasz robil kuchnie Ewus, bedzie Jaska ... ogolnie to chyba powinnam brac prowizje od kazdego polecenia :) ale jest naprawde dobry ... jak bys chcial to zrobi ci tez projekt w pro100 :)

mnie kuchnia kosztowala kolo 12k ... ale to przez lakierowane fronty - sa jajebiscie drogie !! to samo z frontami foliowanymi kosztowaloby okolo 9k a forniry jeszcze kilka stow mniej!!

Dzięki wielkie.Szukamy kogoś właśnie od kuchni , a to co zobaczyliśmy u Ciebie jest naprawdę zachwycające.

lakier to lakier, u mnie tez było różnicy 3tys na niekorzysc lakieru...no ale fronty kuchenne to najbardziej eksploatowane w całym domu wiec nie ma co oszczedzac

tez musialas 4 tyg czekac z odklejaniem folii ?? ja dostalam instrukcje ze najpierw folia ma jeszcze 3 tyg zostac a potem mam ich jeszce 2 tyg nie myc !! utwardzacz ma sie uformowac do reszty !!

na poczatek przekazuje wam adres stronki Pana Pawła - Stolarza !!

to co tam jest to tylko namiastka jego mozliwosci !!

www.meblegrosman.pl

No dobra kiedy dzis tam pojechalam to kuchnia wygladala tak :

tu na ostatniej szafce - otwartej od boku - bedzie jeszcze nakrecony bialy front zeby to bylo jednolite :)

http://foto3.m.onet.pl/_m/ad209b2dd36c1681083fc22a845c9cb3,10,19,0.jpg

jeszcze nie skonczony zlew

http://foto1.m.onet.pl/_m/5f3125c41fe26e67ecfd60ef8d426471,10,19,0.jpg

wysoka zabudowa :) jednak szafeczki z zaluzja sa rowne z slupkiem :)

http://foto3.m.onet.pl/_m/590d363c6ea49f2bb5d58fcbc4a574cf,10,19,0.jpg

fronty jeszcze nie wyregulowane i nie zalozone cokoly ale juz wyglada pieknie :) no i wybitnie dobrze wykonczona jest calosc ... te listwy gora wygladaja super !!

Super! Tez uważam, ze dobrze, że dałaś głebsze szafki z żaluzjami. Nie odpisałaś mi co masz za kinkiet koło okna :p I co za zlew, bo z daleka fajny ;)

kinkiet to Ball z firmy spot light - w LM za 139zl :)

zlew to najtansza TEKA :) model TEKA KEA 60 B-TG antracyt - z przesylka 524zl :) jesli o mnie chodzi moglby miec wiekszy okapnik ... ale przezyje na tym co mam :) i tak z zalozenia glowne mycie bedzie w zmywarce !!

Mea, tak podejrzewałam z tym zlewem :) a to znaczy,ze będziesz miała mnie na głowie! bo ja go bardzo chcę, ale nie wiedziałam gdzie go zobaczyc na żywo :)

kinkiet super. a nie chciałas dac 2 kinkietów, tzn po obu stronach okna ?

jak zwykle zapraszam na ogladanie :)

co do kinkietu - patrzylam raczej praktycznie ... z drugiej strony mam ledy nad szafkami wiec dodatkowe swiatlo wydawalo mi sie zbedne ...

Wstepne podsumowanie kosztow ...

postanowilam zapodac moje podsumowanie kosztow ... moze komus kto sie bedzie za budowe zabieral pomoze procentowe rozlozenie calosci ... nie wdaje sie w szczegoly ale pogrupowalam to tak zeby bylo jasno i przejrzyscie!!

http://foto0.m.onet.pl/_m/c1e46a71bf3bb93d30d829e9eaefecf0,10,19,0.jpg

brakuje tu jeszcze tego czego narazie nie mamy czyli troche podlog, jednostka z centralnego odkurzacza, panel i kabina prysznicowa, drugiej czesci za drzwi wewnetrzne itp ...

Edytowane przez mea

bedzie pracowal w trybie zgodnym z Wentylacja Mechaniczna - bedzie pracowal z filtrami weglowymi jako pochlaniacz ale powietrze bedzie wyrzucal na kuchnie !!

ten okap ma mozliwosc wpiecia w komin ale ja nie mam w co go wpinac :)

co do projektu to polecam program pro100 ... prosty latwy i przyjemny :)