Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Żabek kąt własny ... chyba niezbyt ciasny :)

Recommended Posts

Jak juz kuchnia gotowa, to nie zostało nic, tylko sie wprowadzać ;)

Jeszcze raz powtórze, że super wyszło. Domowo a nie laboratoryjnie :) I jeszcze mam prośbę, o której zapomniałam wczoraj napisac. Jak będziesz miała okazje to zrob zdjecie zlewu z bliska. Na pamiec juz znam jak wyglada na stronie teki, ale chciałabym zobaczyc bez zadnych obróek i upiekszen :) Podoba Ci się?

• Odpowiedzi 652
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jak juz kuchnia gotowa, to nie zostało nic, tylko sie wprowadzać ;)

Jeszcze raz powtórze, że super wyszło. Domowo a nie laboratoryjnie :) I jeszcze mam prośbę, o której zapomniałam wczoraj napisac. Jak będziesz miała okazje to zrob zdjecie zlewu z bliska. Na pamiec juz znam jak wyglada na stronie teki, ale chciałabym zobaczyc bez zadnych obróek i upiekszen :) Podoba Ci się?

eee no cos musisz przyjechac zobaczyc na zywo !!! moje zaproszenie jest ciagle aktualne :)

a zlew tak jak pisalam - moglby miec wiekszy okapnik ale ogolnie bardzo mi sie podoba !! ma gladka fakture /deante np ma mocno chropowate zlewy i wydaje mis ie to niefajne bo wlaza brudy w te pory/ i jest po prostu ladny !!

ale zdjecie ci cykne jak pojade nastepnym razem :)

ja po malu zaczynam przewozic mniej uzywane graty na Gronowa ... jutro zapakuje wszystkie kuchenne nowosci /a pokupowalam przez rok conieco/ i niech juz maja swoje miejsce !!

Na razie i tak nie mogę się nigdzie wybrać,bo dzieciaki juz ponad tydzien chore. Ale jak wyzdrowieją, to się zmobilizujemy i przyjedziemy z dzieciarnią zobaczyć wasze włości ;)

swietnie, ze zlew jest gładki. balam sie, ze bedzie chropowaty i znając moja milosc do sprzątania, szlag mnie trafi ;)

Na razie i tak nie mogę się nigdzie wybrać,bo dzieciaki juz ponad tydzien chore. Ale jak wyzdrowieją, to się zmobilizujemy i przyjedziemy z dzieciarnią zobaczyć wasze włości ;)

swietnie, ze zlew jest gładki. balam sie, ze bedzie chropowaty i znając moja milosc do sprzątania, szlag mnie trafi ;)

OT

a gdzie leczysz dzieciaki ?? moge ci genialna lekarke w wodzislawiu polecic ... juz nie jedno dziecko wyciagnela na prosta !! tylko musisz miec zaufanie do homeopatii :)

W jastrzębiu. jak najbardziej jestem z mojej lekarki zadowolona. młodszy ma zapalenie oskrzeli a to się trochę ciągnie. A starszy jako przedszkolak tez czasem się pochoruje. Ale z tego co obserwuje to i tak w miarę rzadko.

Dzięki za pomoc w każdym razie :) Choć co do homeopatii, to u mnie by chyba nie zadziałała ;)

Cześć,

oficjalnie jestem tu pierwszy raz, a przychodzę żeby Ci podziękować. Twoje bordo w kuchni mnie olśniło, bo od jakiegoś czasu przemalowywałam systematycznie barek w mojej kuchni i NIC nie pasowało. Na szczęście ten etap za nami, cała rodzina odetchnęła z ulgą.

Dziękuję za zdjęcia i za rozpiskę farb.

Pozdrawiam

PS. Kuchnia bardzo fajna, ale może ja tendencyjna jestem

Jeszcze raz pozdrawiam

Cześć,

oficjalnie jestem tu pierwszy raz, a przychodzę żeby Ci podziękować. Twoje bordo w kuchni mnie olśniło, bo od jakiegoś czasu przemalowywałam systematycznie barek w mojej kuchni i NIC nie pasowało. Na szczęście ten etap za nami, cała rodzina odetchnęła z ulgą.

Dziękuję za zdjęcia i za rozpiskę farb.

Pozdrawiam

PS. Kuchnia bardzo fajna, ale może ja tendencyjna jestem

Jeszcze raz pozdrawiam

ciesze sie ze komus przyudaja sie moje informacje

no i chetnie zobaczylabym ten barek !!

Po malutku zza rogu zaczyna sie wylaniać KONIEC !!!!

Juz po malu wychodzimy na ostatnia prosta ... Mariusz walczy, ja go dopinguje, tesciowa nie wierzy a reszta ?? a reszta sie modli i z niecierpliwoscia czeka na NORMALNOSC !! oj tej normalnosci teraz zaczyna mi juz powaznie brakowac ... ale do rzeczy :)

1. panele na gorze sa juz prawie skonczone - zostala garderoba ale to na koniec jak stwierdzimy czy starczy nam paneli /nie wiem jak ja to liczylam ale chyba jest paczke za malo !!!! /darujcie brak foty ale chodzenie po schodach jak narazie jest moim "nieulubionym" zajeciem :)

2. panele w salonie sa juz ulozone :) wygladaja swietnie !!

http://foto2.m.onet.pl/_m/008598d529e64cb5da4c3b5b5525f63a,10,19,0.jpg

3. panele u tesciowej prawie skonczone /braklo jakiejs godzinki !!/

zdjecie nieostre - sorki !

http://foto1.m.onet.pl/_m/06307aa18869b56865b0ec11951950fd,10,19,0.jpg

4. zajechał komplet wypoczynkowy !!!!!!!!! narazie przechowywany jest w pudlach ale na dniach opusci je i ukaze swoj blas w calej okazalosci :)

http://foto2.m.onet.pl/_m/aafd603f4583f5dfecca65d9ee0086da,10,19,0.jpg

5. dziala 11 za 12 rolet ... ktos sie nei bal i upitolil kabel zasilajacy ... narazie szukamy rozwiazania zastepczego ...

http://foto1.m.onet.pl/_m/7f87049b0fa9cc83852f522722bb93d1,10,19,0.jpg

6. Do pomalowania zostaly tylko schody !! niestet maz moj kochany stroni od tego jak moze najdalej ale jutro chyba juz go to nie minie !!!

7. internet juz dziala, telewizja jeszcze niekoniecznie ale juz wszelkie niezbedne tajle czekaja na swoja kolej !!

8. nadal poszukuje kilku par rak chetnych do pracy na ewentualnosc nadchodzacej przeprowadzki :) chetni PROSZE SIE ZGLASZAC !!

Bardzo duży masz ten salon , czy tylko tak wygląda na zdjęciach? Pytam , bo żona jest przewrażliwiona na tym punkcie i wydaje jej się że pomieszczenia w naszym domu sa za małe. Choć moim zdaniem są okey . Po wykonczeniu wnętrza sie przekona ( chyba) że jednak miałem racje

Po malutku zza rogu zaczyna sie wylaniać KONIEC !!!!

Juz po malu wychodzimy na ostatnia prosta ... Mariusz walczy, ja go dopinguje, tesciowa nie wierzy a reszta ?? a reszta sie modli i z niecierpliwoscia czeka na NORMALNOSC !! oj tej normalnosci teraz zaczyna mi juz powaznie brakowac ... ale do rzeczy :)

1. panele na gorze sa juz prawie skonczone - zostala garderoba ale to na koniec jak stwierdzimy czy starczy nam paneli /nie wiem jak ja to liczylam ale chyba jest paczke za malo !!!! /darujcie brak foty ale chodzenie po schodach jak narazie jest moim "nieulubionym" zajeciem :)

2. panele w salonie sa juz ulozone :) wygladaja swietnie !!

http://foto2.m.onet.pl/_m/008598d529e64cb5da4c3b5b5525f63a,10,19,0.jpg

3. panele u tesciowej prawie skonczone /braklo jakiejs godzinki !!/

zdjecie nieostre - sorki !

http://foto1.m.onet.pl/_m/06307aa18869b56865b0ec11951950fd,10,19,0.jpg

4. zajechał komplet wypoczynkowy !!!!!!!!! narazie przechowywany jest w pudlach ale na dniach opusci je i ukaze swoj blas w calej okazalosci :)

http://foto2.m.onet.pl/_m/aafd603f4583f5dfecca65d9ee0086da,10,19,0.jpg

5. dziala 11 za 12 rolet ... ktos sie nei bal i upitolil kabel zasilajacy ... narazie szukamy rozwiazania zastepczego ...

http://foto1.m.onet.pl/_m/7f87049b0fa9cc83852f522722bb93d1,10,19,0.jpg

6. Do pomalowania zostaly tylko schody !! niestet maz moj kochany stroni od tego jak moze najdalej ale jutro chyba juz go to nie minie !!!

7. internet juz dziala, telewizja jeszcze niekoniecznie ale juz wszelkie niezbedne tajle czekaja na swoja kolej !!

8. nadal poszukuje kilku par rak chetnych do pracy na ewentualnosc nadchodzacej przeprowadzki :) chetni PROSZE SIE ZGLASZAC !!

No to mój chyba też , oby się nie okazało ze żona ma racje:bash: o całe 5 metrów kw. mniejszy .

Eee tam, nasz ma 20 m2, ale jakoś się tym już nie przejmuję. Planuję w salonie tylko narożnik, malutki stolik i telewizor (pewnie zawieszony na ścianie, albo na jakiejś malutkiej szafce RTV). Powinno się wszystko ładnie zmieścić :)