przemo33 01.06.2010 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 WitamMój pies pogryzł mi dolną uszczelke bramy segmentowej hormann, niewiecie gdzie mozna dostac takie uszczelki i ile kosztuja?Czy beda pasowaly od innych firm czy tylko od hormana?(bo widzialem u Wisniowskiego jest podobna ta uszczelka). Z gory dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 01.06.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 a zapytałeś u jakiegoś dealera hormanna? chyba od tego trza by zacząć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo33 03.06.2010 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Witam Pytalem i mowili ze chyba trzeba wymienic caly dolny panel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 03.06.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 spróbuj zadzwonić do centrali firmy czy na jakąś infolinię albo do kilku innych sprzedawców,nie wydaje mi się żeby taka firma nie dystrybuowała części zamiennych takich jak uszczelkipodobny motyw miałem z nomstahlem, sprzedawca był mało kompetentny , za to miłą pani na infolinii wyjaśniła co powinno być i czego powinienem wymagać od sprzedawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 06.06.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Na pewno da się kupić samą uszczelkę - bez całej dolnej sekcji bramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 08.06.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 u mnie dzis montowali brame Hormanna i uszczelka była osobno od paneli jak ją przywieźli, więc i kupić można samą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo33 10.06.2010 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 WitamDzwonili do mnie od przedstawiciela gdzie kupowalem brame i okazalo sie ze oryginalna uszczelka kosztuje 105netto za 1mb , hmm czyli sporo. Niewiecie, czy nie podejdzie od innego producenta? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 13.06.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Jak już możesz kupić samą uszczelkę to ją bierz Ciesz się, że całej bramy nie musisz wymieniać Ciekawe ile to kosztuje u Wiśniowskiego ? pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 14.06.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Dzwonili do mnie od przedstawiciela gdzie kupowalem brame i okazalo sie ze oryginalna uszczelka kosztuje 105netto za 1mb Ktoś cię chyba chce mocno skroić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
japriv 28.06.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Witam Mój pies pogryzł mi dolną uszczelke bramy segmentowej hormann, niewiecie gdzie mozna dostac takie uszczelki i ile kosztuja? Czy beda pasowaly od innych firm czy tylko od hormana?(bo widzialem u Wisniowskiego jest podobna ta uszczelka). Z gory dzieki i pozdrawiam zadzwoń do dealera hormanz - dostawa w ciągu 2 dni, kurierem z Komornik pod Poznaniem - cenę wylicza się za metr owszem ale na pewno nie ponad 100 zł/m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 29.06.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Wojtku, czy skroić...? Zauważyłeś pewną "nie/prawidłowość" u producentów bram, że produkt kupiony w całości a w częściach różni się ceną minimum dwukrtonie?Szlag mnie trafia, jak za nowe panele do bramy słyszę cenę całej nowej bramy i tłumaczenie "bo to są materiały serwisowe" wrrrrrr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts