JoShi 04.06.2010 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Sprawdź, czy dachówka pod stopniem nie jest pęknięta. Dachówka szlifowana jest bardzo podatna na pęknięcia pod nawet niewielkim naciskiem. Nie wiem jak wygląda u Ciebie krycie wstępne, ale sprawdź te dachówki na wszelki wypadek. Pozdrawiam. Dzięki za sugestię, ale dachówka nie jest pęknięta. Stopień jest źle zamontowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 05.06.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Uszkodzona dachówka nie powoduje przecieku dachu. Skoro stwierdzamy przeciek to jest on spowodowany złym wykonaniem lub uszkodzeniem krycia wstępnego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 06.06.2010 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Uszkodzona dachówka nie powoduje przecieku dachu. Skoro stwierdzamy przeciek to jest on spowodowany złym wykonaniem lub uszkodzeniem krycia wstępnego. Pozdrawiam. Dziękuję za komentarz, ale przestały mnie interesować Twoje porady w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 06.06.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Moje wypowiedzi w tym temacie kieruję w takim razie do pozostałych czytelników tego wątku. Pozdrawiam. P.S. Daruj sobie dalsze czytanie moich wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts