winthek 01.06.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Witam, aktualnie jestem na etapie instalacji elektrycznej w domu.W przyszlosci chcialbym uzyskac taki efekt świetlny: http://img697.imageshack.us/img697/5313/xxxhd.th.jpg Za pomoca jakiego zrodla swiatla mozna go uzyskac? Jakies świetlówki czy diody led? Aby światło było równomiernie rozproszone na scianie tak jak na zdjeciu.Chcialbym tez moc kontrolowac intensywnosc tego swiatla, jakis kontroler czy poprostu zwykly sciemniacz?Wystarczy ze elektryk wypusci mi teraz tam jeden kabel i w przyszlosci bede mogl sobie cos takiego podlaczyc? Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinok 01.06.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 (edytowane) Taśma LED Edytowane 2 Czerwca 2010 przez Pinok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek-P 01.06.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Według mnie to najlepiej zastosować "taśmy" ledowe jeśli chodzi o tą poświate naokoło TV i wystarczy aby elektryk wypuścił tam zasilanie trzeba ronież w tej okolicy przewidzieć jakieś miejsce w zabudowie na zasilacz do ledów...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
esklepfachowyelekryk 08.06.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 zdecydowanie taśmy ledowe. naprawdę dają super efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts