Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki monah ale własnie nie ma ich w sprzedaży. Może znacie inne źródło lub innego producenta?

nie doceniłam Twojej dociekliwości, mayland :)

prawdę mówiąc w sklepach w życiu takich nie widziałam an oczy.

może po google image wyszukasz - "black metro tiles" albo "black bevelled metro tiles" i jakiegoś innego producenta znajdziesz?

Kasia - :)

Edytowane przez monah

Mam jedna ofertę z Allegro ale towar nie jest opisany. W sklepach faktycznie nie ma.

A plytki musze mieć po nowym roku :D i chyba się obudziłam wlasnie ;) :)

Zapytałam w wątku lasche licząc, że może znacie ten asortyment i ktoś kiedyś trafił na podobne i teraz mi podpowie.

Piccadilly ma inne rozmiary. To płytki większe a najmniejsza znów jest w kwadracie 15x15. Ja potrzebuję 2m2 takich płytek a każdy sprzedaje na kartony. Bez sensu zamawiać Zienia w kilku rozmiarach bo strasznie dużo odpadu zostanie. Poza tym i tak są za duże bo ja potrzebuje je na wannę ;)

Dziewcze zdecydowanie popieram ideę wątku :)

Siner na leczenie już za późno ...to przypadek beznadziejny ;)

Aricia dodatkowe próby lustrzane w 2012 :)

Elizakop witaj :) nam się udało przewieźć wszystko na dwa razy ...i to z pomocą znajomych więc nie mogę polecić firmy przewozowej

Rere dobre dobre ...ale pierwsza miłość nie rdzewieje ;)

Magda to jedna z moich ulubieńszych ...ale jest jeszcze jedna ...nie mogę teraz znaleźć linka, bo miałam problemy z kompem ...ale podrzucę jak znajdę

Kasia ...i po to właśnie tu jesteśmy :) zawsze, ktoś coś ciekawego przyniesie

Narendil zgadzam się

Viga witam, dziękuję i zapraszam ponownie

Aniu, Kasiu, Sharlotka Juszczakówka, Monah dziękuję

E-mól wow

Mayland takich płytek w Anglii jest masa :) w różnych kolorach :) a te to zdaje się Bevelled z http://artdevivre.pl/plytki-bevel/ doczytałam, że już nie sprzedają :( sprawdź na stronach angielskich

Waderka dla mnie cebula ble ...ale dla mojego męża wręcz przeciwnie :)

a Ci z Państwa, którzy zastanawiali się gdzie ja się podziewam (tak tak Anetko ...zgadłaś :) ) odsyłam na mojego bloga http://laschejunk.blogspot.com/2011/12/pracowita-sroda-swieta-2011.html jest tam tegoroczna choinka laschowa ...no cudna jest mym skromnym zdaniem ale muszę jej zrobić lepsze zdjęcia :)

a Ci z Państwa, którzy zastanawiali się gdzie ja się podziewam (tak tak Anetko ...zgadłaś :) ) odsyłam na mojego bloga http://laschejunk.blogspot.com/2011/12/pracowita-sroda-swieta-2011.html jest tam tegoroczna choinka laschowa ...no cudna jest mym skromnym zdaniem ale muszę jej zrobić lepsze zdjęcia :)

Widziałam, widziałam choinka super!:yes::D Ale, ale co ja widzę pierniczki już też są gotowe i nawet polukrowane i to z jaką pomocą:cool: Ja swoje właśnie skończyłam:wave: