kredk 28.02.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Lashe przynosze link do lamp. Wiem,że masz już całą mase ale może jak cos się znudzi to w przyszłości wymienisz;) http://showroom.decostyl.pl/ jak już znasz to przepraszam za powtórkę Ale takie wąziutkie nie robią mi różnicy Yokasta nie bardzo rozumiem co napisałaś wolałabys bez listew czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.02.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 wolałabym bez ale jeśli byłaby taka która ma tylko 1cm to nie robi mi różnicy czy jest czy nie więc mogłaby być za to sprawdziłam, że przy łazience można sylikon dać Lasche, odezwij się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 29.02.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 lashe pewnie majstruje pokoik dla malucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.02.2012 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Skibusia niewiele się pomyliłaś ale dopadło mnie w pokoju starszaka miał jeszcze kawałek ściany nie zagospodarowany hi hi http://laschejunk.blogspot.com/2012/02/pracowita-sroda-wieszak-i-mapa.html obiecuję wrócić wieczorkiem i na wszystko Wam po odpisuję - się ustosunkuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 29.02.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Czekamy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.02.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Coraz lepiej obiecuję wrócić wieczorkiem i na wszystko Wam po odpisuję - się ustosunkuję Trzymam za słowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.02.2012 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 (edytowane) Rasiu to mówisz do kuchni z nim ? Kredka najpierw spróbuję na silikon (to Twoje 8 miesięcy brzmi idealnie ) najwyżej jak zostanę pokonana przez sylikon i zabita śmiechem przez tatę lasche to pomyślę o cienkich progach ...a link bomba ...nie znałam a ceny są bardzo na mój gust Yoka to co dajemy obie sylikon ? Agawi no u nas pływa ale może sylikon ją powstrzyma Skibusia jestem Narendil a podziękować dla tych co im się nie chce latać po blogach Edytowane 29 Lutego 2012 przez lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.02.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 też tak macie jak wklejacie z kompa zdjęcie, że robi się ociupeńkie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.02.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 też tak macie jak wklejacie z kompa zdjęcie, że robi się ociupeńkie??? Aha Ale po kliknięciu się powiększa. Dlatego ja nie dodaję zdjęć w formie załączników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.02.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 jakoś tak szybciej z pulpitu niż wgrywać na fmix ...ale ze mnie leń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 29.02.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 też tak macie jak wklejacie z kompa zdjęcie, że robi się ociupeńkie??? szybko dwa słowa i uciekam po dodaniu, jak najedziesz kursorem na to zdjęcie to w lewym górnym rogu pojawia się taki ołówek, czy cóś . Trzeba na niego kliknąc i wyskakuje takie okno, w którym zaznaczasz large czy full size, jakoś tak już nie pamiętam sciskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.02.2012 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Sis DZIAŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.02.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 No cudniście! Mapy to jeden z moich ulubionych motywów, dla swoich przyszłych dzieciów mam stareeeeńką mapę puzzle - rewelka, fajny rozmiar na grubej podkładce. Elegancko wyszło . Aha, dajemy obie . Eee Twoją kicię ktoś kupił wybieraj inną raz-dwa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 01.03.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 LAshe a co z tymi komentami na blogu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.03.2012 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 no właśnie nie wiem co się dzieje ...w ustawieniach mam, że mogą komentować wszyscy a podobno nie mogą no i jeszcze ta weryfikacja słowna ...no nie wiem co zrobić a tutaj w ramach pocieszenia ...co mnie dzisiaj spotkało http://laschejunk.blogspot.com/2012/03/jak-wykapaam-staruszka.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.03.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Byłam, widziałam ! R_E_W_E_L_A_C_Y_J_N_Y. Gdzie ten strych:D:D:D? Ty takie skarby masz a ja się cieszę, że kawałek deski z napisem znalazłam kupia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 01.03.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Ale znalezisko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.03.2012 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 to teraz pomyślcie sobie jaki ja zawał serca przeżyłam jak odkryłam komu ja prysznic zafundowałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.03.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 to teraz pomyślcie sobie jaki ja zawał serca przeżyłam jak odkryłam komu ja prysznic zafundowałam ... :rotfl: Świetne znaleziskohttp://forum.barcis.pl/images/smilies/szoook.gif Farciara:p Nie maluj lasche, zostaw jak jest:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.03.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Byłam ,widziałam i tak zrobiłam:jawdrop: Nawet komentarz zostawiłam;) ale i tu go powtórzę... Lasheńko - jak to dobrze, że takie cuda trafiają w Twoje ręce, a nie kogoś, kto by tego nie docenił (np. moje;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts