aricia 16.04.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 (edytowane) a z bańkami filipsa to kiedy??????aaa!!! i szykuj od razu więcej kaski, bo ps podobno już w okolicach maja!!!!! Edytowane 16 Kwietnia 2012 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 16.04.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Aricia jak tata lasche się na mnie odobrazi może jutro kazałam mu bowiem w niedzielę majstrować przy lampie i uparłam się coby mi angielskie osłonki zamontował ...uprzedzał, że jak mi się odmieni to nie będzie zmieniał ...no i odmieniło mi się po pół godzinie teraz musi tylko zdjąć osłonki, ja muszę zakupić nowe (porcelanowe najlepiej a u nas na wsi to nawet spożywczego nie ma ) i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 16.04.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 aaa!!! no to już siła wyższa i nic nie poradzisz ale pewnie prędziutko się odobrazi, bo na Ciebie chyba długo gniewać się nie można...o ile w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 16.04.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 jutro mu przejdzie ...tylko oprawki się tak szybko nie kupują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 17.04.2012 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Masz zapchaną skrzynkę, więc tutaj serdecznie dziękuję za pomoc Lampa z białymi oprawkami jest "lżejsza" a z bańkami będzie po prostu boska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 17.04.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 próba dwa [ATTACH=CONFIG]111696[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]111697[/ATTACH] Masz rację - u Ciebie zdecydowanie lepiej wyglądają białe kable na inspiracji były białe ściany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 17.04.2012 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 i dotarły najpierw to ... a tak była radość niektórych przymiarka jeszcze bez skręcania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 17.04.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Super są ! Ten pomarańczowy odcień fantastycznie kontrastuje z granatową ścianą! I proporcje też znakomite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.04.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 :wave: A to tylko 2? Myślałam, ze 3 będą No tak tak... widzę, ze się nie zmieszczą... ale tak jakoś ciagle sobie wyobrażałam, ze to będą 3;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 17.04.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Fam drobiazg Nihiru dziękuję w naturze wyglądają mniej pomarańczowo ...bardziej odrapanie i matowo czyli tak jak tygryski lubią najbardziej ...ale nie mam na nie wielkiego pomysłu ...tapicerka na pewno do wymiany ale na co i co z resztą na razie nie wiem Magda i ja łudziłam się , że będą 3 ...w końcu matce się też coś od życia należy ...ale gabaryty wiatrołapu nie pozwoliły na takie szaleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.04.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Genialne są! Jakby projektowane specjalnie do tego wnętrza Najbardziej podobają mi się numerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 17.04.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Nihiru dziękuję w naturze wyglądają mniej pomarańczowo ...bardziej odrapanie i matowo czyli tak jak tygryski lubią najbardziej ...ale nie mam na nie wielkiego pomysłu ...tapicerka na pewno do wymiany ale na co i co z resztą na razie nie wiem Ano spodziewałam się że na żywo ten kolor nie jest tak intensywny... A tapicerka... może jakaś intensywna zieleń? butelkowa lub trawiasta? albo jakiś geometryczny, biało-granatowy wzór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 17.04.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 przypominam, że będzie tam kropla majtkowego różu w postaci zadków świnek więc chyba butelkowa zieleń odpada ...mam też wazon - parasolnik ...biała porcelana w czarne parasole ...może więc koncepcja black and white jako dodatek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.04.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Nie są pomarańczowe! Widzę, że nie tylko ja robię takie super zdjęcia Cieszę się, że dotarły w jednym kawałku Ile czasu rozpakowywaliście? Ja bym je obiła albo na czarno, albo na granatowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 18.04.2012 04:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 (edytowane) Narendil długi nóż i już nie było tak źle z rozpakowywaniem ...maluch umierał z radości, że mu ktoś "wodę do basenu" przysłał a taka? http://www.ebay.co.uk/itm/FQ-CUTE-PIGS-FABRIC-ANIMALS-KITSCH-/320859949515?pt=UK_Crafts_Fabric_Textiles_SM&hash=item4ab4be49cb Edytowane 18 Kwietnia 2012 przez lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.04.2012 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Czemu nie? Moim zdaniem wystarczająco odjechana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 18.04.2012 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Narendil długi nóż i już nie było tak źle z rozpakowywaniem ...maluch umierał z radości, że mu ktoś "wodę do basenu" przysłał a taka? http://www.ebay.co.uk/itm/FQ-CUTE-PIGS-FABRIC-ANIMALS-KITSCH-/320859949515?pt=UK_Crafts_Fabric_Textiles_SM&hash=item4ab4be49cb Zdecydowanie TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 18.04.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 (edytowane) http://img29.imageshack.us/img29/4755/catsphz.jpg http://www.houzz.com/ideabooks/1648784?utm_source=Houzz&utm_campaign=u77&utm_medium=email&utm_content=gallery4 Edytowane 18 Kwietnia 2012 przez pepejeans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.04.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Monika fotele się super wkomponowały! :)ja bym nic z nimi nie robiła ewentualnie dała wosk , żeby ciut odswieżyć no i zmieniłabym na bank tapicerkę. Ta ze swinkami jest genialna:jawdrop:, z nią ten Wasz wiatrołap miałby wielkie jajo;) albo jesli wolisz trochę spokojniej to tak jak pisze Ania poszłabym w kierunku granatów ewntualnie turkusów... Jestem pewna, że wymyślisz coś fajnego i efekt bedzie fantastyczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 18.04.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Lasche - fotele wyglądają jak stworzone do tego wiatrołapu U mnie wcale nie są pomarańczowe... A materiał w świnki - boski !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts