Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aricia jak tata lasche się na mnie odobrazi ;) może jutro ;) kazałam mu bowiem w niedzielę majstrować przy lampie i uparłam się coby mi angielskie osłonki zamontował ...uprzedzał, że jak mi się odmieni to nie będzie zmieniał ...no i odmieniło mi się po pół godzinie ;) teraz musi tylko zdjąć osłonki, ja muszę zakupić nowe (porcelanowe najlepiej a u nas na wsi to nawet spożywczego nie ma ;) ) i już :)

Fam drobiazg ;)

Nihiru dziękuję :) w naturze wyglądają mniej pomarańczowo ...bardziej odrapanie i matowo czyli tak jak tygryski lubią najbardziej ...ale nie mam na nie wielkiego pomysłu ...tapicerka na pewno do wymiany ale na co i co z resztą na razie nie wiem :)

Magda i ja łudziłam się , że będą 3 ...w końcu matce się też coś od życia należy ...ale gabaryty wiatrołapu nie pozwoliły na takie szaleństwa :)

Nihiru dziękuję :) w naturze wyglądają mniej pomarańczowo ...bardziej odrapanie i matowo czyli tak jak tygryski lubią najbardziej ...ale nie mam na nie wielkiego pomysłu ...tapicerka na pewno do wymiany ale na co i co z resztą na razie nie wiem :)

Ano spodziewałam się że na żywo ten kolor nie jest tak intensywny...

A tapicerka... może jakaś intensywna zieleń? butelkowa lub trawiasta? albo jakiś geometryczny, biało-granatowy wzór?

Nie są pomarańczowe!

Widzę, że nie tylko ja robię takie super zdjęcia ;)

Cieszę się, że dotarły w jednym kawałku :)

Ile czasu rozpakowywaliście?

Ja bym je obiła albo na czarno, albo na granatowo.

Narendil długi nóż i już :) nie było tak źle z rozpakowywaniem ...maluch umierał z radości, że mu ktoś "wodę do basenu" przysłał :)

a taka? ;)

http://www.ebay.co.uk/itm/FQ-CUTE-PIGS-FABRIC-ANIMALS-KITSCH-/320859949515?pt=UK_Crafts_Fabric_Textiles_SM&hash=item4ab4be49cb

Edytowane przez lasche

Monika fotele się super wkomponowały! :)ja bym nic z nimi nie robiła ewentualnie dała wosk , żeby ciut odswieżyć no i zmieniłabym na bank tapicerkę. Ta ze swinkami jest genialna:jawdrop:, z nią ten Wasz wiatrołap miałby wielkie jajo;) albo jesli wolisz trochę spokojniej to tak jak pisze Ania poszłabym w kierunku granatów ewntualnie turkusów...:)

Jestem pewna, że wymyślisz coś fajnego i efekt bedzie fantastyczny!:cool: