pepejeans 06.09.2012 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 lasche od rana mam lepszy humor, jak przeczytałam lekcje matematyki ze starszaka tez niezły bystrzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aasia_ 06.09.2012 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Ponieważ anegdotka o matematyce rozbawiła mnie szalenie, postanowiłam sprzedać ją dalej ... Opowiadam ją moim chłopakom przy śniadaniu (jeden dorosły i jedno dziecko) zawieszam głos przy ilości kawałków drugiej pizzy ... i jakąż słyszę odpowiedź ? Ano pięć (obaj!), "bo mamę boli brzuch" Wyszło na to że to typowa męska logka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.09.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Aricia ujęłaś to idealnie ...ja jeszcze zwalę nasze meandry "dorosłości" na szkołę , która skutecznie nauczyła nas myśleć schematami i wyparła myślenie abstrakcyjne (wiem, wiem narażam się nauczycielom) Nemi , Pepe fajnie, że poprawiliśmy Wam nastrój Madziu ...jak to czy pamięta ????pewnie, że tak ...choć przyznam, że dawno nie byłam ...ale nie bywam nigdzie więc jestem usprawiedliwiona :) już lecę do Ciebie i stokrotne dzięki, że zauważyłaś moje zmagania z grafiką na blogu Aasia a ja myślę, że podobną odpowiedz uzyskasz od dzieci w ogóle, nie tylko płci męskiej (a tego dorosłego chłopaka w domu to po prostu masz wyjątkowego ot co ) Anegdotka numer 2 Dziś starszak wraca zadowolony ze szkoły ...dostał szóstkę, za album z Pienin, który robiliśmy (pisałam kiedyś na blogu). ja : ale ta szóstka to dla mnie, przecież ja ten album zrobiłam, starszak: (oburzony )mamo, ale ja w nim pisałem, robiłem zdjęcia i drukowałem je ale najważniejsze JA TAM BYŁEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 12.09.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 hej lashe!!! pamiętam ,że kupiłaś kiedyś fotele kinowe.... nie mogę ich u Ciebie znaleźć bo Twój wątek ma tyle stron i mam prośbe, czy możesz mi powiedzieć ile za nie zapłaciłaś i w jakim były stanie jak je kupiłaś??? mam na oku takie dwa fotele, babka chce 400 + kurier (razem 600) , one są do odrestaurowania dębowe + bordo obicie i nie wiem czy to drogo czy nie????dzięki i pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 13.09.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Witaj błękitna, No zamorduj mnie nie pamiętam ile dałam ale mam wrażenie, że Twoja cena jest ok. Spytaj Narendil, bo tylko DZIĘKI niej mam fotele a ona pewnie pamięta szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 13.09.2012 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 A korzystając z okazji ...zrobili nas na szaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 14.09.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Uwielbiam Twoje żółte drzwi Lasche, szary świetnie do nich pasuje, zostawiasz tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.09.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 I ja uwielbiam te drzwi . Szary pasuje i to bardzo Gratki pierzynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.09.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 super tez zółte akcenty...idealnie przy szarym pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 14.09.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 żółte drzwi są git:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 14.09.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Lascheńko, a docelowy tynk jakiego koloru będzie, bo to na razie sam styropian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 17.09.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 dzieki lashe, jaka będzie elewacja? szara by pasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 17.09.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 kupiłam te fotele, jedna noga jest trochę uszkodzona, potargowałam się i w końcu fotele + kurier będą mnie kosztowały - 450 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 17.09.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 oj! będzie cieplusio !!!!!!! podrzucam...jeśli nie znasz ...myślę, że klimaty Ci bliskie...no i polskie !!!! http://sentymentyiprezenty.blogspot.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 18.09.2012 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Pierzyna się rozrasta na naszym domku ale z ciemnym szarym jest ...za ciemno elewacja zdecydowanie biała BO i lepiej będzie pasowqać do przyszŁego (plan na 2030 ) ogródka przedniego Aricia kochana znam znam i jestem częstym gościem Pamitacie mój darowany kredens? Przechodzi mozolną wędrówkę by stać się moim kredensem http://laschejunk.blogspot.com/2012/09/odnawiamy-kredens-cz-1.html a już wkrótce zmiany na biblioteczce sypialnianej zaproponowane przez Aricie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.09.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Widzę, że 2030 to będzie u Was owocny rok Powodzenia z kredensem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 18.09.2012 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Dzięki Narendil czekajcie na mój wpis w styczniu 2030 ...HURRRA WYBUDOWALISMY SIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.09.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Lasche, a może złam trochę kolor w stronę szarego ale bardzo bardzo jasnego? Czystą biel odradzam. Nasza już nie jest czysta (no, od początku nie była i wg próbnika to jasna szarość ale wszyscy mówią "biały dom" więc daleko mu do szarego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.09.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Monia przychylam się do posta Ani, biała jest u Teściów - była....przez rok....my mamy najjaśniejszy z szarych i jest git.powodzenia z kredensem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 19.09.2012 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 hm ...jasny szary mówicie ...muszę zrobić rekonesans A teraz będzie o wielkiej tajemnicy zupełnie przypadkowo trafiłam na bloga ludzi, którzy objechali w rok świat dookoła z ...DZIEĆMI...no same sobie wyobraźcie ...i od kilku dni o niczym innym nie mogę myśleć choć na pierwszy rzut oka wydaje się to pomysł zupełnie nieosiągalny z punktu widzenia finansów (no bo brak drzwi u nas nie jest bynajmniej nowym trendem wnętrzarskim ) ...ale gdyby tak przycisnąć pasa ...odkładać ...czy tam może oszczędzać w podróży to ...kto wie :) no i co myślicie? realne? lasche w 80 dni dookoła świata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts