Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ponieważ anegdotka o matematyce rozbawiła mnie szalenie, postanowiłam sprzedać ją dalej ...

Opowiadam ją moim chłopakom przy śniadaniu (jeden dorosły i jedno dziecko) zawieszam głos przy ilości kawałków drugiej pizzy ... i jakąż słyszę odpowiedź ? Ano pięć (obaj!), "bo mamę boli brzuch" :rotfl:

Wyszło na to że to typowa męska logka :rotfl:

Aricia ujęłaś to idealnie ...ja jeszcze zwalę nasze meandry "dorosłości" na szkołę , która skutecznie nauczyła nas myśleć schematami i wyparła myślenie abstrakcyjne :) (wiem, wiem narażam się nauczycielom)

Nemi , Pepe fajnie, że poprawiliśmy Wam nastrój :)

Madziu ...jak to czy pamięta ????pewnie, że tak ...choć przyznam, że dawno nie byłam ...ale nie bywam nigdzie więc jestem usprawiedliwiona :) :) już lecę do Ciebie i stokrotne dzięki, że zauważyłaś moje zmagania z grafiką na blogu :hug:

Aasia a ja myślę, że podobną odpowiedz uzyskasz od dzieci w ogóle, nie tylko płci męskiej (a tego dorosłego chłopaka w domu to po prostu masz wyjątkowego ot co :) )

Anegdotka numer 2

Dziś starszak wraca zadowolony ze szkoły ...dostał szóstkę, za album z Pienin, który robiliśmy (pisałam kiedyś na blogu).

ja : ale ta szóstka to dla mnie, przecież ja ten album zrobiłam,

starszak: (oburzony ;) )mamo, ale ja w nim pisałem, robiłem zdjęcia i drukowałem je ale najważniejsze JA TAM BYŁEM :D

hej lashe!!! pamiętam ,że kupiłaś kiedyś fotele kinowe.... nie mogę ich u Ciebie znaleźć bo Twój wątek ma tyle stron i mam prośbe, czy możesz mi powiedzieć ile za nie zapłaciłaś i w jakim były stanie jak je kupiłaś??? mam na oku takie dwa fotele, babka chce 400 + kurier (razem 600) , one są do odrestaurowania dębowe + bordo obicie i nie wiem czy to drogo czy nie????

dzięki i pozdrawiam!!!

Pierzyna się rozrasta na naszym domku ale z ciemnym szarym jest ...za ciemno :) elewacja zdecydowanie biała :) BO i lepiej będzie pasowqać do przyszŁego (plan na 2030 ;) ) ogródka przedniego

Aricia kochana :) znam znam :) i jestem częstym gościem

Pamitacie mój darowany kredens? Przechodzi mozolną wędrówkę by stać się moim kredensem

http://laschejunk.blogspot.com/2012/09/odnawiamy-kredens-cz-1.html

a już wkrótce zmiany na biblioteczce sypialnianej zaproponowane przez Aricie :)

hm ...jasny szary mówicie ...muszę zrobić rekonesans :)

A teraz będzie o wielkiej tajemnicy :) zupełnie przypadkowo trafiłam na bloga ludzi, którzy objechali w rok świat dookoła z ...DZIEĆMI...no same sobie wyobraźcie ...i od kilku dni o niczym innym nie mogę myśleć :) choć na pierwszy rzut oka wydaje się to pomysł zupełnie nieosiągalny z punktu widzenia finansów (no bo brak drzwi u nas nie jest bynajmniej nowym trendem wnętrzarskim ;) ) ...ale gdyby tak przycisnąć pasa ...odkładać ...czy tam może oszczędzać w podróży to ...kto wie :) :)

no i co myślicie? realne? lasche w 80 dni dookoła świata?