rasia 20.10.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Rasiu ...wiem bo drzewka mają dać owoce dla dzieci hi, hi więc wchodzą w obszar mych zainteresowań Wiśnia i czereśnia. rosną w miejscu jarzęba (matko jak to się odmienia) pospolitego na planie czyli cyfry 5 w lewym dolnym rogu No i super:D. Czereśnia to docelowo duże drzewo tak jak jarząb, bez i forsycja to krzewy (bez docelowo większy od forsycji),czyli jak znalazł do podsadzenia jako średnie piętro, najlepiej w samym rogu za drzewami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.11.2012 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Nelcia aj low ju 2 Aricia gupia Ty ...przecież ja jestem normalną matką , nerwową , zmęczoną, zapracowaną a to co Wy widzicie to tylko ułamek (ten najmilszy ) naszego życia okraszony zdjęciami więc to dlatego tak tam słodko a literki Ci zazdroszczę ...oj zazdroszczę (tematy tyż nie moje ale co tam ) Rasia Ty moja podporo ogrodnicza (nie żadna tyczko, encyklopedio Ty i guru me) wielkie dzięki I co by podtrzymać legendę mą robokopa nasze halloween sobotnie http://laschejunk.blogspot.com/2012/11/halloween-2012.html chyba czas na zmianę awatarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.11.2012 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 no to Poszaleliście:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.11.2012 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 część Anetko kochana ...a poszaleliśmy ... niestety dzieci weszły w ten dziwny wiek walki płci (ojć) powstała banda chłopców i banda dziewcząt która nieustannie się biła pochowałam wszystkie miecze drewniane chłopców ale naparzali się drewnianymi łyżkami z kuchni maluch :) Na szczęście jeszcze kilka lat i zupełnie im przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.11.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Walki... wiek... różnie to w różnym "wieku" bywało;)... walki z czarownicami, smokami, rycerzy o damy... dobrze się Młodzi wpisali w wieczór i wczuli:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biała_dama 02.11.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Lasche - ja śledzę twój blog i też uważam że jesteś robocopem w 100% , chłonę to co robisz ze swoimi chłopakami i zazdroszczę ale tak bardzo pozytywnie , weź mnie adoptuj co ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 04.11.2012 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Oj Rasiu żebyś wiedziała ...ale jestem po kilkudniowej rekonwalescencji wspomnieniowej i ...z perspektywy czasu nie wiem czy to ja aby nie byłam za bardzo zmęczona Biała Damo adoptowanaś tylko ostrzegam, że nie wiem nic o różach i dziewczyńskich sprawach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 04.11.2012 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 A teraz zapraszam wszystkich tych, którzy jeszcze nie wiedzą do pomocy naszej Nelci http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?255-Nelli-Sza-spłonął-dom-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 04.11.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Kochana,pisze do Ciebie,bo może zainteresuje Cię ten temat. Podaję Ci linki do dwóch blogów jeden jest mojej przyjaciółki Dorotki http://domilkowy-domek.blogspot.ie/2012/10/pora-na-potwora.html#comment-form drugi do blogerki,którą znam mało,czasami do niej zaglądałam,ale bez większego entuzjazmu http://anielskizakatek.blogspot.ie/2012/11/sowo-na-niedziele-tak-wyszo-may-kij-w.html W pierwszym starałam się jeszcze jako tako obronić,ale ręce mi padają na takie słowa jakie one używają jako argumentów przeciw Halloween.Myślę,że ten temat Cię zaciekawi,zważywszy na Wasz przerażającą zabawę Halloweenową Swoją drogą,świetnie to dzieciakom zorganizowałaś!!!Sama z chęcią wzięłabym udział w takie zabawie Pozdrawiam-Paulina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biała_dama 04.11.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Oj Rasiu żebyś wiedziała ...ale jestem po kilkudniowej rekonwalescencji wspomnieniowej i ...z perspektywy czasu nie wiem czy to ja aby nie byłam za bardzo zmęczona Biała Damo adoptowanaś tylko ostrzegam, że nie wiem nic o różach i dziewczyńskich sprawach nie bój żaby ja też niewiele wiem , pozdrawiam ciepło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.11.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Paula...a gdzie Ty się podziewasz Kochana??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 04.11.2012 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Paula jako praktykująca katoliczka nie widzę nic zdrożnego w halloween A uwagi tych Pań są ...mało ekumeniczne U nas Halloween polega na zabawie i nie wiem w jaki sposób sztuczne szczęki żelkowe tudzież wydłubane oczy z czekolady miałyby mi naruszyć podstawy religijności w domu. My tej zabawy nie wiążemy w żaden sposób z religią. To nic innego jak 2 zabawa karnawałowa w roku tylko tematyczna ...ot co. JA uwielbiam oglądać strony amerykańskie pokazujące stworzone w domu stroje nie-Halloweenowe na Halloween Ostatnio widziałam 3 dziewczyny przebrane za papier nożyczki i kamień. Pomysł rewelacyjny. A do pierwszego bloga chętnie zajrzę A u mnie ciągle czaszki i kościotrupki http://laschejunk.blogspot.com/2012/11/nowy-trend-czaszka.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 05.11.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Anetko,jestem ale tylko tutaj właściwie,jak masz ochotę to zapraszam www.paulasweethome.blogspot.com Lasche,jeżeli Cię to interesuje to ten temat dalej jest ciągnięty na drugim blogu,niektóre argumenty tych Pań,powodują u mnie wytrzeszcz oczu...Szkoda,że ludzie są tacy,zaczynam w nich wątpić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.11.2012 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Paula kochanie, ja z takich dyskusji się wypisuję O religii to ja mogę dyskutować w gronie przyjaciół a nie z obcymi anonimowymi osobami na forum. Nie czytam bo po co sobie podnosić ciśnienie gupotami. Mam nadzieję, że mój nowy post wywoła u Was uśmiech (Aricia biblioteczka zrobiona dzięki Twojej inspiracji zapraszam do sprawdzenia efektów) http://laschejunk.blogspot.com/2012/11/tryndy-wasik.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 06.11.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 świetnie! jednak szybkę oszczędziłaś! wąs jest świetnym dodatkiem do regaliku :{) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 06.11.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 mały ot;) świetny projekt, wspaniała koncepcja i nowoczesny design z nutką nostalgii. powiem szczerze, że jestem trudnym klientem jeśli chodzi o zakup podobnych rzeczy, ale to ma w sobie coś.... http://thingo.pl/thing/50890cb67cd88 ...aż sama jestem zaskoczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.11.2012 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Aricia szybki nie ma kto rozmontować ...znaczy ja się nie podejmuję ...na męża czekam a M&Ms fantastyczny ...lubię taką surowość form ...fajny prezent na jesienne wieczorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.11.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Monia biblioteczka wyszła super:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 10.11.2012 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Dziękuję Anetko A teraz zapraszam na Candy http://laschejunk.blogspot.com/2012/11/lego-candy-i-inne.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.11.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Lasche gdzie mozna kupic takie ekstra mega klocki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts