Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Rasiu ...wiem :) bo drzewka mają dać owoce dla dzieci hi, hi :) więc wchodzą w obszar mych zainteresowań :) Wiśnia i czereśnia. rosną w miejscu jarzęba (matko jak to się odmienia) pospolitego na planie czyli cyfry 5 w lewym dolnym rogu

No i super:D. Czereśnia to docelowo duże drzewo tak jak jarząb, bez i forsycja to krzewy (bez docelowo większy od forsycji),czyli jak znalazł do podsadzenia jako średnie piętro, najlepiej w samym rogu za drzewami.

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nelcia aj low ju 2 :hug:

Aricia gupia Ty ...przecież ja jestem normalną matką , nerwową , zmęczoną, zapracowaną :) a to co Wy widzicie to tylko ułamek (ten najmilszy ) naszego życia okraszony zdjęciami więc to dlatego tak tam słodko :) a literki Ci zazdroszczę ...oj zazdroszczę :) (tematy tyż nie moje ale co tam ;) )

Rasia Ty moja podporo ogrodnicza (nie żadna tyczko, encyklopedio Ty i guru me) wielkie dzięki :hug:

I co by podtrzymać legendę mą robokopa nasze halloween sobotnie

http://laschejunk.blogspot.com/2012/11/halloween-2012.html

chyba czas na zmianę awatarka

IMG_4242.jpg

część Anetko kochana ...a poszaleliśmy ...

niestety dzieci weszły w ten dziwny wiek walki płci (ojć)

powstała banda chłopców i banda dziewcząt która nieustannie się biła :(

pochowałam wszystkie miecze drewniane chłopców ale naparzali się drewnianymi łyżkami z kuchni maluch :) :)

Na szczęście jeszcze kilka lat i zupełnie im przejdzie :lol2:

Oj Rasiu żebyś wiedziała ...ale jestem po kilkudniowej rekonwalescencji wspomnieniowej i ...z perspektywy czasu nie wiem czy to ja aby nie byłam za bardzo zmęczona ;)

Biała Damo adoptowanaś tylko ostrzegam, że nie wiem nic o różach i dziewczyńskich sprawach :)

Kochana,pisze do Ciebie,bo może zainteresuje Cię ten temat.

Podaję Ci linki do dwóch blogów jeden jest mojej przyjaciółki Dorotki

http://domilkowy-domek.blogspot.ie/2012/10/pora-na-potwora.html#comment-form

drugi do blogerki,którą znam mało,czasami do niej zaglądałam,ale bez większego entuzjazmu

http://anielskizakatek.blogspot.ie/2012/11/sowo-na-niedziele-tak-wyszo-may-kij-w.html

W pierwszym starałam się jeszcze jako tako obronić,ale ręce mi padają na takie słowa jakie one używają jako argumentów przeciw Halloween.Myślę,że ten temat Cię zaciekawi,zważywszy na Wasz przerażającą zabawę Halloweenową :) Swoją drogą,świetnie to dzieciakom zorganizowałaś!!!Sama z chęcią wzięłabym udział w takie zabawie :)

Pozdrawiam-Paulina

Oj Rasiu żebyś wiedziała ...ale jestem po kilkudniowej rekonwalescencji wspomnieniowej i ...z perspektywy czasu nie wiem czy to ja aby nie byłam za bardzo zmęczona ;)

Biała Damo adoptowanaś tylko ostrzegam, że nie wiem nic o różach i dziewczyńskich sprawach :)

:wiggle: nie bój żaby ja też niewiele wiem , pozdrawiam ciepło !

Paula jako praktykująca katoliczka nie widzę nic zdrożnego w halloween :) A uwagi tych Pań są ...mało ekumeniczne :)

U nas Halloween polega na zabawie i nie wiem w jaki sposób sztuczne szczęki żelkowe tudzież wydłubane oczy z czekolady miałyby mi naruszyć podstawy religijności w domu. My tej zabawy nie wiążemy w żaden sposób z religią. To nic innego jak 2 zabawa karnawałowa w roku tylko tematyczna ...ot co. JA uwielbiam oglądać strony amerykańskie pokazujące stworzone w domu stroje nie-Halloweenowe na Halloween :) Ostatnio widziałam 3 dziewczyny przebrane za papier nożyczki i kamień. Pomysł rewelacyjny. A do pierwszego bloga chętnie zajrzę :)

A u mnie ciągle czaszki i kościotrupki

http://laschejunk.blogspot.com/2012/11/nowy-trend-czaszka.html

Anetko,jestem ale tylko tutaj właściwie,jak masz ochotę to zapraszam www.paulasweethome.blogspot.com

Lasche,jeżeli Cię to interesuje to ten temat dalej jest ciągnięty na drugim blogu,niektóre argumenty tych Pań,powodują u mnie wytrzeszcz oczu...Szkoda,że ludzie są tacy,zaczynam w nich wątpić...

Paula kochanie, ja z takich dyskusji się wypisuję :) O religii to ja mogę dyskutować w gronie przyjaciół a nie z obcymi anonimowymi osobami na forum. Nie czytam bo po co sobie podnosić ciśnienie gupotami.

Mam nadzieję, że mój nowy post wywoła u Was uśmiech (Aricia biblioteczka zrobiona dzięki Twojej inspiracji zapraszam do sprawdzenia efektów)

http://laschejunk.blogspot.com/2012/11/tryndy-wasik.html