nemi 31.12.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Lasche,12 miesięcy zdrowia, 53 tygodni szczęścia, 8.760 godzin miłości, 526.600 minut pogody ducha i 31.536.000 sekund wspaniałej zabawy! Dziękuję za kolejny wspólny rok na FMI życzę wszystkiego najlepszego w Nowym 2013 Roku.Oby był lepszy niż poprzedni! http://img72.imageshack.us/img72/6250/newyear2013.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.01.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Monia nie mogę napisać na blogu więc piszę tutaj... Cieszę się, że tak cudnie spędziliście tan świąteczny czas no i że od teraz już we 4;) Nastrój świąteczny wyczarowaliście cudny....aaaa gratuluję drzwi:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.01.2013 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Wpadam na chwilkę a tu nie dość, że stos zaległych życzeń świątecznych to i noworoczne Dziękuję, Dziękuję Dziękuję Drop Inn, Sis (całusów 102), Nemi, Agawi, Magda, MarJel, Pysiaczek, Rere, Ania, Cronin, Atena, Anetka, Nelli (dziękuję za śliczną kartkę), Rasia, Sciskam Was wszystkie razem i każdą z osobna. U nas 2013 będzie nazwany rokiem ZMIAN. Otóż tak tak potwierdzam JESTESMY WE 4 )) bo Pan Mąż zjechał na święta i nigdzie się już nie wybiera ...i to dosłownie, bo chłopcy odkleić się od niego nie mogą ) Swięta spędziliśmy bardzo rodzinnie z uwaga ...DRZWIAMI. http://laschejunk.blogspot.com/2012/12/i-po-swietach.html Podobnie z hucznym dzieciakowym sylwestrem, gdzie kalambury i bitwa na kule papierowe okazały się hitem. I wreszcie 2013 będzie podobno rokiem, w którym doczekam się własnej kuchnii. I tu ogromna prośba do Was. Wszelkie kuchenne rady na temat sprawdzonych agiedów bardzo mile widziane. O kuchni napiszę więcej wieczorkiem, bo to naprawdę już nie długo, już za momencik i ...się ziści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 02.01.2013 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 O joj, o joj, to się znowu u Lasche będzie działo Gratuluję drzwi i oczywiście Pana męża w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.01.2013 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Rere oj będzie się działo. Jakoś tak wraz z mężem wrócił zapał do wicia gniazdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 02.01.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Najlepszy prezent - mam na myśli Pana Męża oczywiście drzwi też bardzo ładne, zaskakująco spokojne choć klamki mają laschowy charakterek Wszystkiego naj.... żeby się wiodło i spełniło ps. uwielbiałam serię o Tomku, mam wszystkie części, tylko moje dziewczynki jeszcze za małe na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.01.2013 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Cronin dziękuję za życzenia. Znam takie 2 dziewczynki (5 i 7) które bardzo Tomka lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.01.2013 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 No to pędzimy z kuchnią. Dla przypomnienia plan http://i496.photobucket.com/albums/rr323/lasche_2009/projekty%20i%20wizualizacje/kuchniaiminispiarkawidok3d.jpgI widok rzeczywisty http://i2.fmix.pl/fmi815/09b1f996000e1fdc4e457a3d/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.01.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Monia, nie wolisz lodówki bliżej szafek a spiżarni (to spiżarnia, tak?) po lewej stronie od wejścia ? Tak tylko pytam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.01.2013 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 A teraz plan akcji. Miejsce: rzeczona kuchnia Występują: lasche, mąż lasche i zawrót głowy Ustalono co następuje: podłogi zostają jak w sralonie (mąż lasche odetchnął z ulgą) ściana z oknem będzie czarna fronty dolnego ciągu wybrane - Ikea Adel zlew - Ikea Domsjo dwukomorowy Uchwyty - Varde Blat drewniany - SKĄD?? Inspiracje ścienno kuchenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.01.2013 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 I pozostaje kwestia płytek. Mam zapas cegiełek (białe , matowe jak w łazience) ale mam i wątpliwości czy zniosą obecność czarnej ściany. Kilka inspiracji, które jakoś nie pomagają w podjęciu decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.01.2013 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Yoka to małe to mini pralnia. Spiżarni nie przewiduję a słoiki itp. będą pod schodami. Lodówka zburzyłaby mój idealnie symetryczny ciąg hi hi A co u Ciebie kochaniutka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.01.2013 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Nad ciągiem szafek dolnym zawisną nadstawki z dwóch starych kredensów zdjęć brak i jednego z kredensów również Po prawej kuchenka z płytą indukcyjną pilnie poszukiwana. HELP HELP bo kupię z IKEA ...a może nie są one złe?? kto wie, kto ma? Kuchenka raczej czarna albo ...biała jeszcze nie wiem. Okap czarny taki http://www.okapymaan.pl/okapy_kuchenne_kominowe/okap_kuchenny_leo_black.html ktoś zna? użytkuje? Zmywarka - dla mnie wybór to czarna magia. No to widzicie same, że AGDy wywołują we mnie panikę. A lodówka zostaje stara ale chcę ją tuningować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.01.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 U nas nic ciekawego, dzisiaj uczyłam się latać przez drzwi tarasowe (relacja u Venus ). Wszyscy zdrowi, Antoś fika , dorobiliśmy się drzwi na górze a Twoich serdecznie gratuluję, widzisz że są szybciej niż przewidziałaś. Ok jak pralnia to luzik. Pomysł mi się podoba. Cegiełki zupełnie nie, jesli już czarna ściana i musza być kafelki to dałabym czarne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.01.2013 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Monia, nie wolisz lodówki bliżej szafek a spiżarni (to spiżarnia, tak?) po lewej stronie od wejścia ? Tak tylko pytam . Podejrzewam, że właśnie względy praktyczne przeważyły... teraz szafki i blat dochodzą do ściany - nic nie koliduje. A gdyby miała tam stanąć lodówka, to jak? Trzeba by robić "pusty" narożnik:roll: lasche sto lat mnie tu nie było:hug: Jam myślała, żeś Ty przepadła podobnie jak ja A tu wąteczek jak żywy Jeszcze nie wiem o so cho... ale już lecę nadrabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.01.2013 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 O jessssu,dopiero na CHŁOPAKÓW trafiłam:lol2: Cudni ♥♥♥ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.01.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Monia ale super:wiggle::wiggle: te nadstawki to nad tym ciagiem gdzie zlew??? ja jedynie wolałabym kuchenke bliżej zlewu - tzn w tym samym ciągu, według mnie praktyczniej. Pomysł z ciemną ścianą fajny a koniecznie chcesz płytki? nie może zostać "goła " sciana? ja bym zaryzykowała;)blat drewniany...na pewno jest w HTH, my swoje zamawialiśmy w firmie, która produkuje fronty, próbowałaś wyggoglowac sobie blaty w waszej okolicy??? ja swoją biaą płytę ora ito z gorenje polecam, jak dla mnie ok , czarna pewnie też fajna. Zmywarke mam AEG ale na dzień dziesiejszy odżałowałabym pieniadze i kupiła MIele bo ta jest jednak bezkonkurencyjna... Najwazniejsze, że Jesteście we 4! matko ale się cieszę:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.01.2013 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 O, ale super! I mąż, i drzwi, i nawet kuchnia! Pięknie się rok zaczyna Aż musiałam ze swojej norki wyjść i się odezwać. AGD mogę polecić swoje. Płyta Amica, zmywarka Bosch. Chcesz modele? Dobra jakość za rozsądne pieniądze Na pewno dałoby się lepiej, ale kasa sama nie spada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 03.01.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 (edytowane) wszystkiego naj w Nowym Roku ! no i w końcu komplet w domu!!!! super drzwi świetne a może w kuchni ściana z tablicówką? ciekawe, jakby zdało to egzamin? choć szczerze, to mnie białe kafle na czarnej ścianie w ogóle nie przeszkadzają, w jak są fajne, to wręcz przeciwnie. i może jeszcze czarna fuga? do tego czarne matowe dodatki i gra muzyka! tu co prawda bez czarnej ściany...ale mozna sobie dorysować Edytowane 3 Stycznia 2013 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.01.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Magda, lodówka może stać po lewej stronie w ciągu przodem do wejścia albo bokiem i wtedy owszem narożnik pusty ale ja też tak mam i to jest fajne miejsce na np. wagę, słoiki, półki i inne bzdety. A tak z lodówki trzeba wyjmować i wszystko nosić, po prostu dla mnie niewygodnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts