lasche 08.03.2011 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 ha i tak mnie rozgryzła w jednym zdaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.03.2011 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 (edytowane) no właśnie odkryłam, że można kupić oświetlenie Garden Trading w Polsce ...no i świetnie niestety jestem w domu od dwóch dni bo mój mały, który nigdy nie choruje ...zachorował Edytowane 9 Marca 2011 przez lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.03.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Mnie sie druga bardzij podoba:yes:. duzo zdrowia dla Synka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.03.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Lasche, do Ciebie pasuje mi wersja numer 1. Druga, też ładna, jest taka grzeczna i poukładana Zdrówka synkowi życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.03.2011 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Mały mnie zaskoczył, bo jego starszy brat wyczerpał cały limit chorób dla obu ...taka była w każdym razie umowa Co do kuchni to w sumie nr 1 chyba bardziej mi się podoba ...ale to zmiany jakie we mnie zaszły przez ostatnie pół roku ...bo wersja nr 2 była na początku tego wątku odkryłam również, że więcej rzeczy jest dostępnych w Polsce (co mnie cieszy) ale ku memu zaskoczeniu okazuje się, że Adel z Ikei nie występuje w Polsce w białej wersji powiedźcie, że to tylko ja nie umiem szukać ...please ... I przyjechały dupki świnek moja farba, która miała być intensywnie różowa okazała się majtkowa ale w sumie to właśnie jest kolor świnki ... http://i1.fmix.pl/fmi1863/5a4d6d630008bf9b4d776930/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi914/891bf4ed001befd14d776938/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi1379/7f2ad3f600061ea04d776933/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 09.03.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Świnki boskie Adel w Polsce jest kremowy, ale mnie w sklepie wydawał się biały http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a050.gif Więc może mógłby być? Najlepiej jechać i samej sprawdzić... W związku z kremowym Adelem głosuję na numer jeden (z pazurem) choć nr dwa taki sielski anielski bardziej wpasowuje się w moje aktualne osobiste tendencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.03.2011 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Dzięki Fam też uważam że będzie to zabawny element w dość poważnie zapowiadającym się wiatrołapie a w UK są dwie wersje Adel off white i właśnie kremowa ...no jestem w szoku bo widziałam obie i zdecydowanie wolę białą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 09.03.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Gdybyś nie widziała wersji off white spokojnie uznałabyś kremową za białą A teraz d.blada http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a050.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.03.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Świniaki rewelacja Ad lampy: fason drugi, ale w czerni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.03.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Moje STATY są czasowo niedostępne ;(Zgadzam się, że ten krem wygląda jak biały, tzn. nie jest to czysta biel ale nie jest ecru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 09.03.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 spóźniłam się co do kuchni ale jak juz jestem to sobie pogadam - Mi podoba się bardziej wersja numer 1 choć sama kocham lampy z wersji 2 ale uważam ze ten czarny dodaje kuchni takiego "pazura" a świnki wymiatają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.03.2011 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 No to zonk ...bo nie wiem jakie dostępne są w Polsce. Na stronie UK są Adel yellow - white i off white ale np. Stat jest off white. Na Polskiej stronie Adel i Stat są kremowe ...zawsze myślałam że białe ...a może nie ma w Polskiej ofercie właśnie tych yellow white ??? Dziewczyny jak to jest ....źle przetłumaczyli czy co ??? Odnośnie kolorów lamp: wizualka pierwsza - kolor clay (jasny szary ??) wizualka druga - kolor coffee bean ...mam w tym kolorze kosz na odpadki i zdjęcie poniżej dla zobrazowania różnicy pomiędzy czarnym ...w ogóle bardzo lubię wszystkie kolory Garden Trading http://i3.fmix.pl/fmi808/bdd31176002cd4e94d777be2/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi963/3be174e8000e20da4d777be4/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.03.2011 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Dagunia wcale się nie spóźniłaś ...ja pewnie będę myśleć o tym następne pół roku i ze sto razy zmienię zdanie ...ale coś mnie napadło, żeby dziś podjąć decyzję ...no wariatka ze mnie ot co ... a wersję z czarnymi dodatkami ma Lutajka i przyznam, że wygląda zachwycająco ...tylko że u niej Smeg robi niesamowity klimat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.03.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Lasche nie zalamuj sie, skoro generalnie Ikea robi biale to nawet jesli w pl ofercie ich nie ma to pewnie jest mozliwosc, zeby je dla Ciebie sciagneli.Swinskich tyleczkow zazdroszcze - super sa:yes:. Faktycznie 1 wersja jakby bardziej Twoja ale do mnie 2 przemawia bardziej i ta mi sie podoba:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.03.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 będę kserować : pierwsza opcja bardziej Twoja drugo tyz pikna, ale w wersji grafit/szary byłaby pikniejsa, hej!!!! szyneczki słodziutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 09.03.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Stat jest biały na pewno, więc Adel jest biały tyż. Czyli off-white. To mówiłam ja - Jarząbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 09.03.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 po pierwsze primo - zdrowia dla siostrzenca! po drugie secundo - kuchnia numer jeden zdecydowanie! po trzecie tertio - świnki śmiszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.03.2011 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 po siostrze:hug:trzymając porządek: 1. mały cudownie ozdrowiał znaczy temperatura spadła i po południu odbił sobie dwa dni niemocy 2. bardzo pocieszacie mnie z tą bielą Adel bo jakoś nie widzę ciągnąć jeszcze fronty z UK ...no i chyba stanie na jedynce bo mój małżonek się wypowiedział i też woli jedynkę ... 3. jak patrzę na te różowe dupki to sama mi się buzia uśmiecha ...tłumaczyłam maluchowi do czego będą służyć bo go bardzo zainteresowało mamine dzieło różowe ...a jak się dowiedział to mówi ...mamo ale im teraz w pupki zimno musimy powiesić kurteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.03.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Bystrzak!!!! Może dorysuj majteczki? ... w kropeczki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.03.2011 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 po mamusi właśnie go uczę nowego trendu bliżej natury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts