Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Rasiu ...no w końcu przyszły...czuję się lekko urażona że dopiero zadki Was zwabiły ;) ale koniec żartów ...wklejam te moje wizualki bo na budowie nic się nie dzieje ...podobno zima i nie można tynkować (beznadzieja :) ) ...a u nas wiosna ...żonkile mi w ogródku kwitnąć zaczną na dniach ...tylko wiatry jakieś niemiłosierne ...widziałam Twoje śnieżynki na szybie ...urocze

o lasche musiałam wrócić do Twojej 1 str. bo kurka myślałam że Ty juz się niedlugo wprowadzasz a tu mowisz że dopiero będziesz tynkować wylewać.

jesteśmy na podobnym etapie muszę wziąć przykład z Ciebie i zacząć na poważnie pomysleć o wykończeniówce.na kiedy planujesz się wprowadzić? ja u siebie czarno widzę przeprowadzkę na ten rok. wydaje mi się że tynki ogrzewanie plytki podłogi itd. będą sie ciągnąc do zimy, jak to widzisz u siebie? mój M nie planuje zatrudniać "fachowców" i pewnie tak to będzie wyglądać

a tak na marginesie, odnosnie świnkowych wieszakow, to dzieci potrafią zaskoczyć dla nich to jest proste i oczywiste, a my otwieramy tylko oczy ze zdziwienia

no ale komu ja to tłumacze :)

Anagat, Rokoko dzięki :) w imieniu zadków

Słońce u nas wylewki za nami a tynki na dole przed nami ...góra zrobiona w lecie - patrz mój awatar ;) ... a potem ogrzewanie ...i zostają same przyjemności płytki, podłogi, kolorki itp :) data wprowadzenia lato 2011 (choćby na żywy beton :lol2:) a o moich Fachowcach już pisałam ...co się będę chwalić ;)

Aricia :lol2: bardzo głęboko analizuję ten pomysł ...bo jak spanie na paletach nie wyjdzie to może opieranie się o nie :) a i idź koniecznie do Dagunii zobaczyć drzwi do obory ...coś czuję, że Cię zachwycą

aaa jeszcze jedno szukam "inspirowanego" Tolixa wysokiego do dolnej łazienki ...jako, że na oryginał nie stać mnie oj nie :)