rasia 09.03.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 No i dobrze, bo jedynka ma mały "Twój" pazurek;), a do dwójki to tyko lawendę na ścianie domalować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.03.2011 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Witaj Rasiu ...no w końcu przyszły...czuję się lekko urażona że dopiero zadki Was zwabiły ale koniec żartów ...wklejam te moje wizualki bo na budowie nic się nie dzieje ...podobno zima i nie można tynkować (beznadzieja ) ...a u nas wiosna ...żonkile mi w ogródku kwitnąć zaczną na dniach ...tylko wiatry jakieś niemiłosierne ...widziałam Twoje śnieżynki na szybie ...urocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.03.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 lasche świńskie zadki super, oswietlenie wybrane, fronty dogadane... zawsze jak do ciebie wpadnę to już po ptokach;) chyba sobie powiadomienia ustawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.03.2011 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 nie przejmuj się ja i tak ciągle powracam do tych samych tematów ...stagnacja na budowie więc wałkuję wszystko tysiąc pięćset sto dziewięćset razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.03.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Zadki zawsze atrakcyjne... Mam dobrą wiadomość... u nas od dzisiaj też wiosna! Przycinałam dziś róże i lawendę, a krokusów wyłażących z ziemi mam dziesiątki. I ogromne pąki na bzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.03.2011 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 zatem aby do tynków ( u mnie przynajmniej ) ...daruję sobie jęczenie, kiedy ja coś przytnę na mym ugorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 09.03.2011 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 No Lasche kochana. Majtkowo-świnkowe dupki- IDEALNE:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 10.03.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Zadki sa boskie! Przemalowanie ich to byl strzal w dziesiatke! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 10.03.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 o lasche musiałam wrócić do Twojej 1 str. bo kurka myślałam że Ty juz się niedlugo wprowadzasz a tu mowisz że dopiero będziesz tynkować wylewać. jesteśmy na podobnym etapie muszę wziąć przykład z Ciebie i zacząć na poważnie pomysleć o wykończeniówce.na kiedy planujesz się wprowadzić? ja u siebie czarno widzę przeprowadzkę na ten rok. wydaje mi się że tynki ogrzewanie plytki podłogi itd. będą sie ciągnąc do zimy, jak to widzisz u siebie? mój M nie planuje zatrudniać "fachowców" i pewnie tak to będzie wyglądać a tak na marginesie, odnosnie świnkowych wieszakow, to dzieci potrafią zaskoczyć dla nich to jest proste i oczywiste, a my otwieramy tylko oczy ze zdziwienia no ale komu ja to tłumacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 10.03.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 hej! widziała może, co bazylek wkleił? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?108604-Wnętrza-w-szarościach-inspiracje&p=4622282&viewfull=1#post4622282niezłe......i do tego w megaatrakcyjnych cenach to WSZYSTKO!!!!! p.s. noooo, może oprócz barcelony....chyba, że to "inspirowany" mebel;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 10.03.2011 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Anagat, Rokoko dzięki w imieniu zadków Słońce u nas wylewki za nami a tynki na dole przed nami ...góra zrobiona w lecie - patrz mój awatar ... a potem ogrzewanie ...i zostają same przyjemności płytki, podłogi, kolorki itp data wprowadzenia lato 2011 (choćby na żywy beton ) a o moich Fachowcach już pisałam ...co się będę chwalić Aricia bardzo głęboko analizuję ten pomysł ...bo jak spanie na paletach nie wyjdzie to może opieranie się o nie a i idź koniecznie do Dagunii zobaczyć drzwi do obory ...coś czuję, że Cię zachwycą aaa jeszcze jedno szukam "inspirowanego" Tolixa wysokiego do dolnej łazienki ...jako, że na oryginał nie stać mnie oj nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 10.03.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 a gdzie się chodzi do Daguni, po ja pierdółka jestem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 10.03.2011 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 a tu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172251-M%C3%B3j-jest-ten-kawa%C5%82ek-pod%C5%82ogi-Moje-szare-klimaty-%29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 10.03.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 i moja wiosna z ogródka http://i2.fmix.pl/fmi214/fe5b20c7001a3b164d793f8d/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 10.03.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 O jak cudnie Mnie niedługo pierwsze szafirki zakwitną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.03.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 zazdroszcze wiosny. u nas zima na calego - masaniegu za oknem bu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 11.03.2011 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 moi chłopcy byliby zachwyceni, bo u nas śnieg był tydzień ...ale ja chcę wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.03.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 ja tez marze o wiosnie...wozek byloby mi latwiej pchac:lol2: ja generalnie nie przepadam za zima:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 11.03.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 a i idź koniecznie do Dagunii zobaczyć drzwi do obory ...coś czuję, że Cię zachwycą OOOO Lasche jak miło a co do zimy to tez jej stanowczo mówię już "NIET" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 11.03.2011 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Anetko ale jak szybko zlapiesz forme pociazowa ale serdecznie wspolczuje teo pchania moi rodzili sie po zimie wiec w sumie nie mam doswiadczenia Dagunia kiedy one pikne sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts