ragazza 14.03.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Sister, lampa cudna, super, ze kupłaś Kupuj Kochana te lampy, kupuj, bo w Polsce to lampowa masakra. A ja dzisiaj po prośbie. Tę ścianę za oknem z cegły widzisz? Widzisz Wymyśliłam sobie w sypialni jedną ścianę z cegły, ale nie chcę, żeby była taka ciemna jak w kuchni, ale taka rozbielona. Ty na bank wiesz jak to zrobić. Wiesz, prawda Powiedz, powiedz jak. Ja kombinowałam, żeby rozrzedzoną białą farbą pomalować, ale nie wiem... I sorry za tą prywatę, ale tu też wiele mądrych głów zagląda, oprócz Twojej Jakby co wykasuję. http://zeospot.com/wp-content/uploads/2010/11/natural-lighting-design-with-glass-rooftop-design-588x822.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 14.03.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 No ja jak zwykle jak ta musztarda po obiedzie:)..... Kuchnia nr 2 choc zmienialabym kolor tych lamp na ciemne i agd tez na ciemne. po prostu styl tych drugich lamp mi sie bardzo podoba ale nie w tym kolorze. Drzwi zolte....hm..... yokasta dobrze ze Ty juz zamiescilas swoj wpis bo z pewnoscia ja bym to pewnie zrobila lampa cud miod obrazki do przedpokoju - cudny ten z napisem smile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 14.03.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 E mól nie mam nic przeciwko wręcz przeciwnie chociaż co za dużo to nie zdrowo ... chyba trochę przegięli z tym "oszczędzaniem" Ragazza kopałam i szukałam i ... nie wiem ...ja zrobiłabym test z rozrzedzoną farbą ale środki cegły starałabym się wytrzeć na mokro, żeby biel została tylko na fudze i okolicach ...zupełnie teoretyzuję ... Kacha kuchnia przegłosowana na nr 1 zaważył głos męża co się rzadko wypowiada drzwi żółte ...zakochana jestem ślepo i bezgranicznie ... lampa - będzie JUTRO a obrazki tyż jak bank obrabuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 15.03.2011 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 A mnie ostatnio ( i zupełnie nie wiem dlaczego) nurtuje, czy ty i Ragazza to takie prawdziwe siostry jesteście, z ojca i matki? lub tylko matki? lub tylko ojca? czy takie forumowe tylko? sorry za wścibskość, no ale jakoś tak od 3 dni o tym myslę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.03.2011 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Iwek ...my jestesmy siostry od wspolnych zakupow zagranicznych i forumowe tez ...no chyba ze ja nie znam bujnej przeszlosci moich rodzicieli ...Sister czy ja czegos nie wiem co Ty wiesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 15.03.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 wersja czarna, ale z białymi kinkietami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 15.03.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 no sister, ja niczego nie wiem czego Ty byś nie wiedziała, albo wiedziała co ja wiem, a może jednak nie wiem Iwek, my to jesteśmy całkiem forumowe siostry i już nawet nie pamiętam od kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 15.03.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Czyli jak Lasche zrobi mi zakupy to też będę jej siostrą? (taki żarcik - to przez moje zmienne nastroje, jakiś głupawek dostaję, bardzo przepraszam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.03.2011 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 (edytowane) czuj sie jak w rodzinie e mol ha o takiej wersji nie myslalam ...to wywrotoy pomysl nawet jesli chodzi o lasche ale teraz pomysle Edytowane 15 Marca 2011 przez lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 15.03.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 jeszcze raz się przyjrzałam i obie lampy sufitowe na zbyt drobne wyglądają (zwłaszcza czarna) przynajmniej na tych "wizkach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.03.2011 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 wizualki zupelnie niewymiarowe, ale lampy tez nie olbrzymy ...wbrew pozorom czarna jest wieksza 26 cm srednicy a jasna (marynarska) 22 cm ...znalazlabym wieksze ale zupelnie przekraczaja budzet a poza tym mialy byc dodatkiem raczej a nie "robic wnetrze"...kuchnia bedzie miala jakies 13 m2 ...myslisz, ze bedzie za mala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 15.03.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 (edytowane) No raczej za mała przydałaby się taka bardziej płaska, bo 26cm i światło tylko w dół, to kąty będziesz miała ciemne, kuchnia jest "zamknięta"?Masz czas tu szukaj bardziej rozłożystej. ta jak okap trochę wygląda, a cena jaka ma być?http://allegro.pl/lampa-insp-loft-plus-design-lampka-w-w-styl-retro-i1505681699.htmlta też okhttp://allegro.pl/stara-lampa-fabryczna-emalia-industrial-loft-50-i1507553537.html i ta http://allegro.pl/lampa-fabryczna-przemyslowa-design-loft-i1502867833.html Edytowane 15 Marca 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.03.2011 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Kuchnia bedzie jasna, duze okno a pod nim blat roboczy na cala dlugosc sciany z kazdej strony oswietlony kinkietem, po prawej stronie kuchenka ze swiatlem w okapie a po lewej lodowka ze swiatlem w srodku generalnie swiatlo gorne jedynie dla ozdoby jak pisalam lampy nie sa czarne tylko takie ciemno grafiitowo matowe (no nie wiem jak opisac ten kolor) ...z Twojej propozycji (za ktora dziekuje ) pierwsza odpada - nie podoba mi sie, dwie pozostale fajne (zwlaszcza druga) ale mam watpliwosci czy beda pasowaly do kinkietow ...bo gdyby kasa nie byla przeszkoda to zawislyby tam jielde i stara fabryczna lampa ...ach ...za to urzekla mnie swinka w Twoim watku hi hi ...wieczorem wpadne do Ciebie na dluzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 15.03.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Lasche, Ja spóźniona, ale zrecenzuję Ci pomysły kuchenne - kuchnia zapowiada się fajnie, klimatycznie, domowo. Podobają mi się bardzo: meble, czarny okap, bateria i zlew. Lampy – chyba z drugiej wizualki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 15.03.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 (edytowane) Duże okno chyba nie ma zbyt dużego znaczenia ciemną porą, no chyba że macie latarnie przed domem.To ja jednak tak jak anja, wielkie ciężkie sprzęty na czarno, a lampy te jasne i na suficie i na ścianie.One nie są za duże i w przypadku czarnych, to będą takie ciemne punkciki na tle jednorodnego tła - niefajnie. Do tego jakieś solniczki, duperelki mogą być na czarno, a lampy niech jednak będą o ogólnej tonacji, zresztą stylem bardziej do mebli pasują. Edytowane 15 Marca 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.03.2011 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Anja w ogole sie nie spoznilas bo temat goracy E mol dzieki za uwagi Po wpisach Emol zastanawia mnie czy ja aby jestem taka wywrotowa jak wszyscy mysla bo przeciez jedne zolte drzwi jeszcze wiosny nie czynia;) byle roznica w wysokosci mebli (salon) lub rozne kolory lamp (pomysl Emol) zapalaja lampke ostrzegawczo - zachowawcza ale jak to mowia kropla drazy skale ...juz myslalam, ze sie zdecydowalam na opcje pierwsza ...a tu Emol mi w szykach namieszala a wiec jak mawiala Scarlett pomysle o tym jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 15.03.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 No co Ty, nie jesteś wywrotowiec, a przodownik - w dobrym znaczeniu.Odkąd u Ciebie zobaczyłam feerię drzwi wszelkich kolorów, pokochałam czarne, i turkusowe. I zamierzam sobie takie bardzo bardzo czarne zafundować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.03.2011 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 jest jest ...no musiałam ją rozpakować i jestem zachwycona proporcją ceny do mojego zadowolenia http://i1.fmix.pl/fmi2719/c76bdf3100260c474d7fb813/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi2559/43899cea000d2b6c4d7fb822/zdjecie.jpg jakoś wyszła mała na zdjęciach a jest olbrzymia http://i2.fmix.pl/fmi2884/424f888a001b269a4d7fb82a/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 15.03.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Jako, że się trochę rozgościłam i namąciłam Ci w głowie, a trochę się nie orientuję w sprawach bieżących to kilka pytań wyrównujących poziom Gdzie te drzwi czarne i turkusowe, bo żółte zaliczyłam i jestem całkiem "za", jaka będzie do nich elewacja? Tą lampę to może chcą wysyłać, sprawdzisz nam? Czy jedna jedyna była? Taką torbę na pranie bym chciała, gdzie szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 15.03.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 R*e*w*e*a*c*j*a*!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts