rere79 15.03.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Lasche lampa rewelka! Gzieś ją wyszperała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 15.03.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Ja wiedziałam, że będzie cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.03.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 (edytowane) Anja cieszę się że będą u Ciebie czarne choć nie ukrywam, że baaardzo chciałabym zobaczyć turkusowe E-mól odpowiedzi jak na spowiedzi - czarne i turkusowe u Anji w marzeniach (chyba na razie jeśli się nie mylę) u mnie tyko żółte pary dwie; elewacja chyba biała (choć były 3 kandydatki - szara, greige i biała właśnie); lampa raczej nie jedyna ale ...do Polski nie wysyłają torba na pranie w lokalnym (ukejowskim znaczy) sklepie z tanimi rzeczami domowymi ...była dostępna w kilkunastu kolorach a koszt 2,5 funciaka (mogę ci wysłać hi hi) Aricia no krzyczeć mi się chce z radości Rere ...no nie uwierzysz ale w TESCO (kto by pomyślał co?) i maja też świetne zwisy te http://direct.tesco.com/q/R.207-9750.aspx Famelia dzięki słonko Edytowane 15 Marca 2011 przez lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.03.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 No kurcze, nie uwierzyłabym . Muszę zacząć tam częściej zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.03.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Lasche lampa cudnaaaaa ach jak Ci jej zazdroszcze:oops: ze tez u nas nie ma Tesco...widac ze nawet Chlopcom do gustu przypadla:), alez Oni sa slodcy - usciskaj ich tak mocno, mocnooooo od cioci anety:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.03.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 yokasta dobrze ze Ty juz zamiescilas swoj wpis bo z pewnoscia ja bym to pewnie zrobila Dżizas Krajst. ULŻYŁO MI! W końcu. Bo do tej pory jak tylko wchodziłam lascheńko na Twój wątek to od razu się czerwona robiłam (zaznaczam: czerwona, nie żółta ) Lasche.....LAMPA JEST ZAJE*ISTA !!! Sama bym ją chętnie chapnęła, ale nie mogę kupować ( u mnie przeradza się to powoli w chorobę....) Piękności! A te brzdące to Twoje? Nie chcę gafy strzelić U know what i mean. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.03.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Rere ja internetowo zakupiłam ...zresztą jak większość moich zakupów Ciociu Anetko dziękujemy ...łobuzom się bardzo spodobała na razie mają zakaz dotykania bo coś nie dowierzam tej Tescowej jakości ...ale jak wspomniałam za taką cenę i klimat jaki robi w domu ...bardzo warto Yokasta nie gadaj głupot ...fajnie było i śmiesznie ...zabraniam nie zaglądać do mnie ...a w ogóle to masz złote serce, że się tak zmartwiłaś ...i tu piszę zupełnie serio ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.03.2011 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 tak MOJE całe 100% mojej miłości ...no dobra 70% bo 30 zostawiam dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.03.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Yokasta ja gdybym nie byla w miare na biezoco z watkiem Lasche tez myslalabym, ze te zolte drzwi za tymczasowe robia:lol2:, bo musicie przyznac ze kolorowych drzwi to na forum niewiele, ja w kazdym razie nie odwazylabym sie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.03.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 ja chyba założę organizacje promująca drzwi kolorowe (producenci drzwi zapraszam ) wolałabym, żeby w Polsce tak wyrażało się indywidualność niż coraz to wymyślniejszym kolorem elewacji ... właścicieli majtkowo różowych elewacji, tudzież niebieskich, zielonych dachów przepraszam za szczerość ...ale aż mnie trzepie od tych wszędobylskich potworków ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 15.03.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Amen. To lasche mój komentarz do Twojego ostatniego wpisu. Bo się zgadzam w pełnej rozciągłości... Lampa piękna, synowie piękni, ach, lubię bywać u Ciebie Piękna kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.03.2011 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 ha ha a ja u Ciebie piękna kobieto ...wiesz że uwielbiam Twoje dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.03.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 ja chyba założę organizacje promująca drzwi kolorowe (producenci drzwi zapraszam ) wolałabym, żeby w Polsce tak wyrażało się indywidualność niż coraz to wymyślniejszym kolorem elewacji ... właścicieli majtkowo różowych elewacji, tudzież niebieskich, zielonych dachów przepraszam za szczerość ...ale aż mnie trzepie od tych wszędobylskich potworków ... Niegłupie. Irlandia, Holandia - tam mają masę kolorowych drzwi i wygląda to przepięknie. A że zrobione po to, żeby Irlandczycy po kilku głębszych mogli trafić do własnego domu? Hu kers? Te Twoje latorośle są kurczę bardzo ładne !!! No boskie nie napiszę, bo jeszcze kiedyś przeczytają i co to będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.03.2011 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 możesz pisać spokojnie ja im powtarzam to kilka razy dziennie to już wiedzą a co do drzwi to u nas też nie jednemu po kilku głębszych przydałby się taki drogowskaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 16.03.2011 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 taka se ta lampa i jeszcze z Tesco?! tfu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 16.03.2011 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Świetna lampa Czas jakiś temu podrzucałam Darcy link do lamp z Tesco właśnie - ale wam dobrze, że macie do tego dostęp ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 16.03.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 No jak nie u Ciebie, jak u Ciebie były kolorowe drzwi: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?161664-Dom/page22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.03.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Witaj Lasche dopiero wpadłam na twój wątek i wybacz że wracam do takiej prehistorii (to zdaje się 2 str.) ale zakochałam się w tych pralniach. Nie to żebym była jakąś miłośniczką prania, planowałam raczej ukryć wstydliwie tę część życia, ale teraz... no nie wiem chyba pozbawię męża gabinetu Będę wpadać, napewno się nie powstrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.03.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 A i jeszcze w kwestii schodów, takich nie widziałam a byłyby fajne dla kogoś z zacięciem muzycznym, schody z namalowaną pięciolinią i nutami, mógłby to być konkretny utwór, wizualnie fajne i trochę tajemnicze bo rozpoznawalne tylko dla wtajemniczonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.03.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 ach i nie mogę się powstrzymać. Aż szkoda zamalowywać ten żółty napis na ścianie, no ale skoro trzeba. Ja zrobiłabym zdjęcie samego napisu na tle cegieł i powiesiłabym może nie w salonie nad kominkiem ale przy wejściu, za każdym razem jak wejdziesz to się uśmiechniesz. Zaczną cię odwiedzać sąsiedzi, być może trafi się i twórca, wyobraź sobie jego minę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts