lasche 16.03.2011 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 (edytowane) Iwek tak czulam, ze najgorsze komentarze to od rodziny beda ...no i masz babo placek ... Joliska pamietam Twoj wpis bo bywam tam codziennie jak na wielu watkach ale nie zawsze komentuje Anja ja myslalam ze to o na zywo sie rozchodzi Cronin przede wszystkim witam serdecznie, wlasnie odwiedzialam Cie na Twoim watku i zapisuje sie do klubu fanek Twojej corki hydrauliczki tudziez wizarzystki bardzo fajny pomysl i ze schodami i z napisem ...moze zawisnie zamiast Banksow na ktorych nie ma miejsca na ta chwile w budzecie ...ale nie ma kto porzadnego zdjecia zrobic ...bo tata lasche sie dopiero wprawia Edytowane 16 Marca 2011 przez lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.03.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Lasche my tu gadu gadu, a widziałaś co wymodziła Nitubaga. Idź na dzieciowy wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 16.03.2011 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 i byłam i cuda widziałam a teraz fantastyczny pomysł na ozdobę kanapowego kąta a raczej ściany nad kanapą ...zaczerpnięty z konkurencyjnego forum http://i3.fmix.pl/fmi2250/bdeac9d4000e6c3d4d8128ab/zdjecie.jpg wyglądałby cudnie w wielkim formacie ...ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.03.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Rejs...matko jak ja lubie stare filmy:)tez bylam na watku dzieciowym i powalily mnie te dzwigi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 16.03.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 A gdzie się ona szwenda? He? Ale pomysł faktycznie boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.03.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 O kurza stópka! Ja widzę to zdjęcie w łazience, mój mąż (wielki wielbiciel wolnego mówienia w rejsie ) byłby wniebowzięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 16.03.2011 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Oj dla mnie Rejs to film zdecydowanie kultowy Yokasta jak nie pakujesz moje najlepszejsze krzesła do garażu to arcydzieła do łazienki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 16.03.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 stosownie do częstych problemów forumowych pozwolę sobie mądrą rzecz zacytować z rzeczonego filmu: "z punktu mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 16.03.2011 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 "z punktu mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było" I wkleić to na stałe w wątkach o kuchniach i kiczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.03.2011 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Oj dla mnie Rejs to film zdecydowanie kultowy Yokasta jak nie pakujesz moje najlepszejsze krzesła do garażu to arcydzieła do łazienki ... No wiesz, generalnie z garazu i z łazienki korzysta się codziennie, więc i tam musi być coś pięknego a Ty dostarczasz pomysłów iście bajecznych. Kocham rejs i alternatywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 16.03.2011 23:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 (edytowane) Emól "tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda, punktów, które stworzymy" Fam zgadzam się w zupełności Yokasta "Z tych naszych rozmów wylania się idea (...), stworzenia czegoś zupełnie nowego. Nowa wartość może powstać jako synteza różnorodnych sprzecznych ze sobą wartości. Jeżeli chcemy osiągnąć nową wartość musimy doprowadzić do konfliktu tego co fizyczne z tym co duchowe" czyż to nie kwintesencja naszych nocnych rozmów o płytkach i kiblach :rotfl:uwielbiam ten film Edytowane 17 Marca 2011 przez lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.03.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Alez sie fajnie filmowo zrobilo...:)a wiecie ze Mis wlasnie obchodzil 30 lecie...moim ulubionym filmem jest seksmisja mysle ze z kuchennym watkiem nic dobrego nie da sie zrobic...jedyna nadzieja ze pewnemu uzytkownikowi w koncu sie znudzi, bo mi nawet nie chce sie juz tam zagladac...zreszta moja kuchnie tez objechal lacznie z privem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 17.03.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Bo gdyby ludzie totalniie nie reagowali na jego bzdury - pewnie znudziłby się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.03.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 teraz juz troche spasowal i jest grzeczny po tym jak dostal bana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bazylek 17.03.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Lasche - mordo ty moja. Już od dawna śliniłam się na taką lampę ale cena w innych sklepach mnie trochę zniechęcała. A ty taki deal wyniuchałaś. Bardzo Cię przepraszam, że zgapiam ale właśnie zamówiłam to cacko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 17.03.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Chciałam powiedzieć, że jestem zdegustowana tym, że przeoczyłam nowy zakup, tzn. widziałam plan zakupu, ale zdjęcie w realu i z potomstwem przeoczyłam. Ślepa czy co? Anyway... piękna lampa, idealnie do Ciebie pasuje, a potomstwo urocze! Czy starszy syn podobny do mamusi? I oczywiście również jestem fanką "Rejsu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 17.03.2011 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Bazylek mordo moja a zgapiaj ile dusza zapragnie ...i tak patrząc na Twoje szare inspiracje mam wrażenie, że będziemy mieć domy w podobnym klimacie ...no kiedy Ty w końcu założysz swój wątek co??? Sister starszy to cała mamusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 17.03.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 No tak mnie sie wydawało A Bazylek, rzeczywiście powinna swój wątek założyć, bo jak wklei inspirację to za każdym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 17.03.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Bazylek a Ty też na wyspach, czy transport sobie wymyśliłaś? A budować się u nas będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 17.03.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Z tego co pamiętam to Bazylek na wyspach a ja właśnie przegrałam licytację dźwiga ...topię smutki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts