Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Iwek tak czulam, ze najgorsze komentarze to od rodziny beda ...no i masz babo placek ...;)

Joliska pamietam Twoj wpis bo bywam tam codziennie jak na wielu watkach ale nie zawsze komentuje

Anja ja myslalam ze to o na zywo sie rozchodzi :)

Cronin przede wszystkim witam serdecznie, wlasnie odwiedzialam Cie na Twoim watku i zapisuje sie do klubu fanek Twojej corki hydrauliczki tudziez wizarzystki :lol2: bardzo fajny pomysl i ze schodami i z napisem ...moze zawisnie zamiast Banksow na ktorych nie ma miejsca na ta chwile w budzecie ...ale nie ma kto porzadnego zdjecia zrobic ...bo tata lasche sie dopiero wprawia ;)

Edytowane przez lasche

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj dla mnie Rejs to film zdecydowanie kultowy :) Yokasta jak nie pakujesz moje najlepszejsze krzesła do garażu to arcydzieła do łazienki ...:D

No wiesz, generalnie z garazu i z łazienki korzysta się codziennie, więc i tam musi być coś pięknego :D a Ty dostarczasz pomysłów iście bajecznych. Kocham rejs i alternatywy :D

Emól "tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda, punktów, które stworzymy" ;)

Fam zgadzam się w zupełności :)

Yokasta "Z tych naszych rozmów wylania się idea (...), stworzenia czegoś zupełnie nowego. Nowa wartość może powstać jako synteza różnorodnych sprzecznych ze sobą wartości. Jeżeli chcemy osiągnąć nową wartość musimy doprowadzić do konfliktu tego co fizyczne z tym co duchowe"

czyż to nie kwintesencja naszych nocnych rozmów o płytkach i kiblach :rotfl:uwielbiam ten film :)

Edytowane przez lasche

Alez sie fajnie filmowo zrobilo...:)a wiecie ze Mis wlasnie obchodzil 30 lecie...moim ulubionym filmem jest seksmisja ;)

mysle ze z kuchennym watkiem nic dobrego nie da sie zrobic...jedyna nadzieja ze pewnemu uzytkownikowi w koncu sie znudzi, bo mi nawet nie chce sie juz tam zagladac...zreszta moja kuchnie tez objechal lacznie z privem:P

Chciałam powiedzieć, że jestem zdegustowana tym, że przeoczyłam nowy zakup, tzn. widziałam plan zakupu, ale zdjęcie w realu i z potomstwem przeoczyłam. Ślepa czy co? Anyway... piękna lampa, idealnie do Ciebie pasuje, a potomstwo urocze! Czy starszy syn podobny do mamusi?

I oczywiście również jestem fanką "Rejsu"

:)