Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

już wiem co mi nie pasuje w tej czarnej lampie nad stół :) ta metalowa listwa ...ble...no i raczej zakupu nie będzie ...za to zakupiłam coś takiego na ebay (jako zwis nad kanapowy ??? ) za niewielkie pieniądze ...mam nadzieję, że jak przyjdzie to mnie nie rozczaruje :) zawsze można przemalować (tzn pomarańczowy środek chyba przemaluję tak czy siak)

http://i3.fmix.pl/fmi1558/f0866d9c001d89c64d863d28/zdjecie.jpg

Fam znalazłaś lampę, o której mój mąż MIAŁ ZADANIE (bardzo rzadko to się zdarza jeśli o wnętrza chodzi) ...ba podobała mu się ...

oto ona

http://www.elektrorygiel.pl/p/pl/374114310/lampa+dunlo+3x75w+374114310.html

oczywiście do przemalowania ;)

E-mól 3 i 7 ...rzadko im poważne zdjęcie można zrobić ...wiecznie się wygłupiają (charakter po tatusiu :) )

Yokasta u nas pokoje niestety tematyczne ...kopary i wyścigówki ;) ale dzięki za stronę bo chyba tam nie byłam jeszcze a mają właśnie wieszaki koparkowe i rzeczy z House Doctor

nie wiem, czy już Ci dziękowałam za brzemienną w skutkach inspirację!!!! dziękuję, dziękuję, dziękuję!!!!!:hug:

Żild jest boski, mega industrialny i stał się oficjalnym mieszkańcem naszego domostwa :D

a moja Aplegra, jak ją zobaczył, stwierdził :"ładna jampa, faaaajna!!!! zanieście mi ją do mojego pokoju!" :lol2:

Yokasta u nas pokoje niestety tematyczne ...kopary i wyścigówki ;) ale dzięki za stronę bo chyba tam nie byłam jeszcze a mają właśnie wieszaki koparkowe i rzeczy z House Doctor

To też fajnie, pewnie jak zwykle coś źle przeczytałam, ale u mnie to normalne że mylę :D

Jakbyś pytała o żółtą ławkę, a ja Ci powiem że różowa parasolka w białe ciapy będzie ok to się nie przejmuj :lol2: