Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magda i tu się muszę z Tobą zgodzić ...ale nic straconego ...jak lampa mi się nie spodoba to kupię coś innego ;) na szczęście droga nie była więc płakać nie będę

No to się cieszę, że się ze mną zgodziłaś;) To już spokojna jestem:lol2:

Kompozycja pierwsza klasa:yes: :yes:

Jaksie dziekuje uprzejmie

Aricia ...noz kurna dalas czadu ...jak ja cie tak inspiruje to moze machniesz stoleczek dla lasche co? no cudo boskie ...tylko zebys mi tu fotke dala w zblizeniu i koniecznie szerszy opis jak sie na te skroty wybralas ;)

Magda bo ja bym chciala wlasnie tak nie do konca na powaznie ale jeszcze chyba nie znalazla tego czego pragne ...o nie sorry znalazlam ale mnie nie stac ;)

Anetko pedze do CIebie :)

Lasche, skrót polegał na tym,że nie wycinałam narysowanego szablonu, tylko odrysowałm literki na stołku.

1. narysowałam napis o odpowiedniej wielkości, korzystając z czcionek dostępnych w necie.

2. "lewą" stonę kartki z napisem zamazałam ołówkiem.

3. przykleiłam taśmą kartkę z napisem, mazami od spodu. ( na wcześniej wybejcowany stołek)

4. ponownie obrysowałam kontury liter.( i tu już magicznie skrót przestał być skrótem :()

5. odkleiłam papier i powstały szablo pomalowałm farbą akrylową.

fotki zbliżeniowe dołączę, jak zrobię;)

dla lasche?...stołek?....hm....na parapetówę jak znalazł :D!!!!!!!!!!!!!

rere, ja też bym tak chciała, ale nie mam drukarki :cry:

lasche, mam nadzieję, że takie wystarczą:

IMG_0890.JPG

IMG_0893.JPG

P.S. dobrze wcześniej pomyśleć o cienkim pędzelku!!!! ja miałam za gruby, ale na szczęście płaski i ukośny, więc jakoś wyszło ;) aj hołp soł...

Edytowane przez aricia