Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

E-mól ...Ty to masz wyczucie tematu :) otóż Pepa i jej rodzinka to idole w rodzinie lasche :rotfl:uwielbiam tą bajkę ...wersja oryginalna jest w cudownie czystym angielskim ...nie tam jakieś naleciałości i świetni lektorzy ...wszyscy mówią bardzo powoli i wyraźnie ...szczerze polecam do nauki języka a i rodzinka jest cudowna ....

starsza siostra ma tysiąc pomysłów, milion przyjaciół i jest taka szczera w poznawaniu świata,

młodszy brat niewiele mówi ale próbuje kontrolować rodzinkę wrzeszcząc co wszyscy członkowie ze spokojem ignorują tłumacząc mu jak trzeba postępować (no mój młodszy wykapany),

tata to mój idol, cała rodzinka go uwielbia, ma cudowne poczucie humoru, gotowy na największe poświęcenia dla nich (patrz odcinek jak targa kilku metrową choinkę na plecach bo dzieci chciały dużą choinkę), jest miękki jak masło a dzieci zawsze wiedzą jak go podejść, żeby otrzymać to co chcą (to mój wykapany mąż ;) chłopcy okręcili go sobie wokół palca ) stara się bardzo wszystko naprawić ale jeszcze mu nic nie wyszło i wtedy wkracza ...

mama ze spokojem nigdy się nie unosząc(to nie jest lasche na pewno ;) ) rozwiązuje wszystkie rodzinne problemy

no i dziadkowie gotowy spakować się w minutę i pędzić na pomoc rodzinie choćby na koniec świata ( to zdecydowanie nasi dziadkowie)

pokazałam rysunek starszakowi a on ...mamo możesz powiedzieć tej Pani, żeby wkleiła też tatę ...no to czekam E-mólku :lol2:

Edytowane przez lasche

zawsze wiedzialam ze jestesmy wyjatkowa rodzina

:rotfl::lol2::rotfl::lol2::rotfl:

dzieci beda zachwycone ...a ja powaznie mysle ze mozemy walnac taka fotke (moze w ramce tym razem) w korytarzu ...a ponizej moje zadki swinkowe ...co wy na to? przy okzaji sprawdze poczucie humoru malzonka :)