markoto 25.03.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 niech rodzice tez maja jakis wklad w dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 25.03.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 ależ oni mają główny wkład mój tato wszystko sam buduje, mama użera się z hurtowniami, urzędnikami, negocjuje ceny i szantażuje wójta ja się opierni...am na FM a mój mąż kiwa potakująco głową raz na tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.03.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 no to w koncu nalezy im sie choc jedno pomieszczenie urzadzone przez nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.03.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 ależ oni mają główny wkład mój tato wszystko sam buduje, mama użera się z hurtowniami, urzędnikami, negocjuje ceny i szantażuje wójta ja się opierni...am na FM a mój mąż kiwa potakująco głową raz na tydzień Raz na tydzień? Pewnie jakby miał kiwać na każdy Twój pomysł to by nie nadążał biedny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 25.03.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 ale muszę go publicznie pochwalić, że śmiał się do rozpuku z rodzinki świnkowej i pomysł z obrazkiem w wiatrołapie bardzo mu się podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.03.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 http://www.gimn4.bedzin.pl/gimn4/php/system_upload/oklaski.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 25.03.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Alem się zasapała przy gipsach Jako, że właściwie to swego rodzaju parapetówka - nie wypada przyjśc z pustymi rękami: http://www.butcherblocktable.org/images/butcher-block-table.jpg http://www.ifood.tv/files/images/Butcher_Knife.jpg Ale na to samo zwróciłam uwagę - że wszystkie chmurki idą w tę samą stronę. I to się chwali I wcale nie wygląda to tak źle - trzeba było widzieć, jakie płytki proponowali nam teściowie do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 25.03.2011 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Famelia nie chcę się licytować ale mojej kochanej teściowej z jej narożnikiem nie przebijesz a mówiąc poważnie to ja w takich sytuacjach nie jestem w ogóle asertywna patrząc jak rodzice/ teściowie chcą nam coś podarować z miłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 26.03.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 A ja dopiero dziś przeczytałam tą zabawną opowieść spoko jest w końcu to tylko kotłownia;) a świnki nadają charakterku a Famelia wstrzeliła się doskonale z prezentem forum z rana zawsze humor poprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.03.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 :lol2::lol2::lol2: nic więcej nie dodam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 26.03.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 No tak, no tak, znowu się spóźniłam... Sister, jak sama mówisz, rodzice mają wielki wkład w dom i dumni z tego dzieła są, to pozwól im się tym cieszyć... to tylko kotłownia a jak Cię chmurki jednak bardzo, bardzo będą męczyć to don't worry... kafle można przemalować na pocieszenie Ci powiem, że moi rodzice (a tak na marginesie sister to przecież moi rodzice i Twoi rodzice to jakby Ci sami ) też by byli dumni z tych kafli. Z jakichkolwiek kafli byliby dumni. Moja mamunia od pół roku nie może uwierzyć, że ja nie mogę znaleźć nic odpowiedzniego do mojej łazienki. "Przecież teraz jest tyle tego w sklepach... wystarczy iść i kupić... ja nie wiem na co ty czekasz..." :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 26.03.2011 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Sister to zdecydowanie nasi wspólni rodzice moja mamunia chciała te płytki do swojej łazienki (bo rodzice lasche będą mieszkać w mieszkanku na dole dla przypomnienia) ...delikatnie staram się perswadować a kotłownią jak widać zupełnie się nie martwię...byłoby im przykro gdybym zaczęła malować płytki więc na pewno nie zmienię ...by the way wstrzelili się w świnkowy temat idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 26.03.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 cudowna opowieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 26.03.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 :Dpopłakałam się, ale nie dziwię sie wcale laschowym rodzicom i jeszcze te prezenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 26.03.2011 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 w związku z tym, że lniane poduszki wywędrują na saloony ...oto nowa odsłona mini wiatrołapu tak wygląda teraz http://i2.fmix.pl/fmi1252/4b43a1ea00003dbe4d8e2d74/zdjecie.jpg poważna prawa strona ala Paris z krzesłami "kinowymi" i parasolem jako motywem wiodącym http://i3.fmix.pl/fmi1696/b2ad53f8000a822d4d8e2d85/zdjecie.jpg i świnkowa z lasche team i szafą pomalowaną farbą tablicową http://i2.fmix.pl/fmi1955/98d089130016db344d8e2d7d/zdjecie.jpg kolor chciałabym bardziej szarawy jak poniżej...chyba http://i1.fmix.pl/fmi1269/980c27ca00229fc44d8e2f9c/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.03.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 W LM nabyłam fajne poduszki. Tkanina jak surówka z nadrukiem kodu kreskowego, napisów typu Fragile i oznaczeń z opakowań. Były w kwadracie i w prostokącie. Niestety nie mam żadnej w domu bo był to zakup dla kogoś Kosztowały 40zł/szt. Mi sie wiatrołap z krzesłami kinowymi podoba. Świnki są zabawne i trzeba sie im przyjrzeć zeby zrozumieć o co biega a w wiatołapie ludzie tylko przechodzą skupiając sie na innych czynnościach i obawiam się, że cała aranżacja nie zostanie odpowiednio doceniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.03.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Z racji tego ,że wszystkie trzy prezentowane WIATROŁAPY są powalające ( głosuję na wszystkie ) to masz niezły orzech do zgryzienia i który wybrać....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.03.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Yyyy ja chyba nie zrozumiałam.... To nie dwie wersje wiatrołapu tylko obydwie ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 26.03.2011 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 MAyland dziękuję Ci bardzo ale dzięki niezrównanej w wyszukiwaniu dla mnie ciekawostek Aricii zakupiłam tą kwadratową, niestety prostokątnych nie było, bo tata lasche specjalnie po nie pojechał oczywiście zataczając się ze śmiechu Juszczakówkówka kochana to jest ta sama aranżacja tylko Paris po prawej a prosiaki po lewej kiedyś Aricia znalazł dla mnie fantastyczną skrzynię, która miała właśnie stanąć po stronie posh ale raz, że mnie przelicytowali a dwa, że zaletą krzeseł jest że można je złożyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.03.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 taki kolor ścian to marzenie:D A pomysł z fotelami kinowymi? - respect Zapowiada się jakaś rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts