Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Mi się ten domek też podoba, ale nie koniecznie chciałabym tam mieszkać ;). Wyobraziłam sobie moje dzieciaczki i ich szalone pomysły, oraz siebie latającą ze szmatą. No thanks.

Lasche może uda Ci się przeforsować ten pomysł ;). Być może będą tak zaskoczeni, że nie zdołają słowa powiedzieć :D

Aricia, Ty zawsze się czymś wykręcisz :p

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Agawi widziałam na stronie DOmosfery? chyba ... i tez pomyślałam, że chciałabym zobaczyć męża na takiej doniczce :lol2:

Tak, z Domosfery. Widok doniczkowych mężów bezcenny :rotfl:

Na podłogach aż tak bardzo się nie znam, ale jak ma być zupełnie biała to tylko farba olejna.Efekt murowany. Niektórzy jednak ostrzegają, że na tak białej widać każdy maleńki brud w tym ślady gumowych butków, kapci, itp;)

Tutaj mały poradnik z bloga Dekornik:)

http://dekornik.blogspot.com/2009/08/malowanie-podogi-w-sypialni.html

Miałam malowaną na ciemny brąz ... jak mieszkaliśmy z teściami ...widać było kurz bardzo - bo podłoga ciemna, ale nie spędzało mi to snu z powiek ;) ale chętnie porozmawiałabym z faktycznym użytkownikiem takiej podłogi ...bo zdjęcia Szwedzkich domów to jedno a rzeczywistość może mnie nieprzyjemnie zaskoczyć ...

Agawi dzięki za linka ...chyba napiszę do nich ...no straszni marzy mi się taka podłoga w sypialni ...

No wlasnie biale podlogi sa git na zdjeciach w magazynach wnetrzarskich a w realu jak sa nowe. Jak Chcesz Lasche to po powrocie cykne Ci pare fotek, zebys zobaczyla jak wyglada taka podloga po 3 latach uzytkowania przez 1 doroslego faceta. Moze i jest w tym jakis urok - mam na mysli te slady , ktore zostaja ale mnie by szlag trafial, u mojego szwagra sa slady po butach, doniczkach i nie wiem po czym jeszcze, sa takie jakby jasnobrazowe, bo czesciowo dawaly sie zmyc ale cos jednak zostalo:rolleyes:

Moje starsze dziecko przyniosło ze szkoły opis rodziny ...polecam dla mam starszaków ...człowiek wiele się może o sobie dowiedzieć ;) A więc lubię zakupy (sprzeczać się nie będę), książki :) i urządzać nasz dom :jawdrop: no czas zacząć dawkować sobie FM ;)

http://i2.fmix.pl/fmi356/ac6c02be000246de4d9231e7/zdjecie.jpg

A poza tym "ruszyła maszyna po szynach ospale ..." zapraszam na blog lasche :) (do Aricii - no matko chrzestna ...dziecię czeka)

http://laschejunk.blogspot.com/

Edytowane przez lasche