Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ależ kochana to jest jej najlepszy stan ...wyobraź sobie cudowny okres wczesnowiosennych roztopów ...mój małżonek chce mi budkę na szpileczki zbudować na końcu drogi a tak to przewiduję intensywne wykorzystanie kaloszy :)

Chyba dostaję jakiegoś rozstroju budowlanego bo aż mi się łezka w oku zakręciła ...ze szczęścia rzecz jasna ...

A teraz dylemat iście kobiecy ...otóż przez :bash::mad::sick::mad::bash: podłączenie wody budżet został nadszarpnięty do granic ...przyjdzie mi zamieszkać na budowie ...na gołym betonie ;) ...a mycie chyba w misce :lol2:... aaa czy ja już wspominałam że z dwójką małych chłopców ??? ;)

I co byście zrobiły na moim miejscu ...zainwestowały w kawałek podłogi czy kupiły Tolixa do dolnej łazienki, bo mi się okazja cenowa trafiła ...no co prawdziwa kobieta budowlana powinna zdecydować ??:rotfl:

Anja to taka niezbędna rzecz ...no wiesz bez której lasche nie wyobraża sobie dolnej łazienki :)

o tutaj wszystko o nim

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?161664-Dom&p=4306015&highlight=tolix#post4306015

wiem wiem ...czas stuknąć się w łepetynę ...i to najlepiej w nieotynkowaną ścianę :)

a ja zadam pytanie praktyczne: Ta okazja to jaka oszczędność? Bo jeśli zamiast 400zł (strzelam;)) trafił ci się za 200, to nawet się nie zastanawiaj. Ale jeśli rozchodzi się o 30 zł, to ja bym sobie darowała i wolała zagwarantować spokój ducha, czyli poszła w pragmatyzm i zrobiła podłogę/łazienkę/czy co się tam da:lol2:

ja zawsze mojemu współmałżonkowi tłumaczę np. tak:

" wiesz, kochanie, początkowa cena wynosiła 300pln!!!! a po przecenie TYLKO 170!!!! 130 pln taniej!!!!

130 złoty jestem do przodu!!! na taką stratę nie mogłam sobie pozwolić !!!"

dzień (lub dwa ;) ) później :

"zobacz, skarbie!!!! jaką cudną rzecz sobie kupiłam!! to za te 130 zł, które poprzednio zaoszczędziłam!!!" :cool:

ja zawsze mojemu współmałżonkowi tłumaczę np. tak:

" wiesz, kochanie, początkowa cena wynosiła 300pln!!!! a po przecenie TYLKO 170!!!! 130 pln taniej!!!!

130 złoty jestem do przodu!!! na taką stratę nie mogłam sobie pozwolić !!!"

dzień (lub dwa ;) ) później :

"zobacz, skarbie!!!! jaką cudną rzecz sobie kupiłam!! to za te 130 zł, które poprzednio zaoszczędziłam!!!" :cool:

A ja myślałam, że to moja autorska metoda działania:lol2: