MagdaZZZ 29.04.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 oj tm, oj tam ...nie ważne czyja, ważne, że skuteczna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najlepsza:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.04.2011 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Otóż moje drogie metody autorskiej nie znałam ale z przyjemnością zacznę stosować Co do Tolixa to w Polsce znalazłam za stronie secret life po 750 zł (mnie się rozchodzi o tą wyższą wersję) a mogę kupić za 380 ...tylko kurcze za tą cenę to coś praktycznego by było ...ja to nie mam zbytnio zacięcia do zakupów oprócz słabości do dziecięcych ubranek ...sorry nie miałam, bo teraz opętał mnie szał zakupów do domu...może to syndrom wicia gniazda czy jaka cholera ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.04.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Jaki tam syndrom. Bierz okazję jak się trafia Podłogi i tak zrobisz, a okazje jak wiadomo - lubią uciekać, chować się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 01.05.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Nie wiem czy decyzja już zapadła, ale ja bym brała okazję Z betonem na podłodze da się żyć - wiem co mówię, u mnie w łazience na podłodze cały czas rządzi beton I to nawet nie dlatego, że funduszy brak, bo coś by się jeszcze wyskrobało, ale brak wizji ostatecznej, a to chyba jeszcze gorsze... Zazdroszczę Ci, Wam, że macie już w głowie wszystko poukładane. Ja jestem jakiś ciężki przypadek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.05.2011 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 NO to teraz cała prawda o mnie w nowym domu mamy: poduszki dekoracyjne sztuk srylion narzuty na łóżko łącznie z gościnnym zestaw ogrodowy z melaminy ...ogród w 2020 osłonki na doniczki ...kwiatów brak bo lasche zasuszyła kaktusa pińcet tablic na niezbędne notatki tysiąc pięćset sto dziewięćset kloszy i lamp koniecznie metalowych tudzież czarnych braki to tylko szczegół ...jakieś kible, wanny, kuchnie i temu podobne bzdety A dziś dzień wolny zwany zakupowym baaaardzo udany no bo zobaczyłam ...no kurcze aż się zapowietrzyłam ...zobaczyłam podróbkę Tolixa małego w TK Maxx za jedyne ...19 funciaczków ...no oczom nie wierzyłam ...no i wiadomo wylądował w bagażniku ...co prawda wyjechałam po ten obraz co go Aricia wklejała a ja poluję i poluję no ale nie będę dziś narzekać ...mój mały taborecik spisze się idealnie w kuchni, gdzie nie planuję stołu ...będzie więc miło na nim przycupnąć ...(by the way męża przekonałam na zakup dużego ...no wiecie ...aaaaaaaaaale niesamowita okazja z tym stołkiem kochanie itp ) a oto i bohater http://i2.fmix.pl/fmi1920/e45b72d20029bad34dbd7914/zdjecie.jpg i idąc za ciosem przeczesałam przeceny narzut, bo mi się niezwykle podobało zdjęcie tej narzuty u Paula_71 i hurra była http://i2.fmix.pl/fmi1444/8f971eaf001e7aa84dbd7924/zdjecie.jpg a potem wybraliśmy się na targ staroci (uwielbiam) gdzie dokupuję kolekcje moich miniaturek ...ale o tym kiedyś na blogu i dostałam lampę do holu na górze za 2 funty ...całe oświetlenie czarne mi się robi no najwyżej przemaluję na inny kolor ... http://i1.fmix.pl/fmi1957/b6adaaf2001f316c4dbd7916/zdjecie.jpg ale i tak najlepszy zakup to kapelusz ...wiem, że kilka miesięcy za wcześnie ...ale zajawka Mega Imprezy Halloween u lasche 2011 http://i2.fmix.pl/fmi358/67c0a02e002839e54dbd791a/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.05.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Lasche cudna lampa !!!!!! No kurde CUDNA, o stołku nie wspomnę bo go zazdroszczę, przydałby mi się. Kapelusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 01.05.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Zdjęcie i kapelusz -bombowe!!!!! o rany, ale Ci zazdroszczę narzuty!!!!!!! Laschenko,w pasji zbieractwa klamotów możemy sobie łapkę podać, choć ja ostatnio przystopowałam z zakupami, bo dotarło, że mi metrażu braknie na wszelkie dodatki, tyle tego już mam, a metraż, mimo że spory, mógłby już nie dać rady:)Posiadając miliony/tryliony poduch, lamp i dupereli jesteś jak najbardziej normalna, no, dbasz o wystrój po prostu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.05.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Anja załóż do diabła swój wątek opowiadasz i opowiadasz a ja zdycham i wzdycham bo nie wiem o czym mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.05.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Anja wystrój wystrój ...tylko czego ? ...betonowej wylewki i tynków ? Yokasta ja przy tym tempie kupowania lamp to będę miała o kilka za dużo więc kto wie ...mam w końcu do Ciebie niedaleko, żeby coś podrzucić ale muszę powiedzieć, że byliśmy dziś w Ikea i widziałam na żywo zwisy Foto, które mi wklejałaś ...te największe ciemno szare są ...no cudowne są ...macałam ...widziałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.05.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 :D:D jeśli macane i widziane to musza być fajne, ja bym chciała białą do kuchni ale z M. już inną kupiliśmy więc dooopa. No blisko masz, a u mnie niedostatek lamp Na górę mamy dwie lampy do pokoju dzieci, których nie mamy i do gościnnego. Gorzej z przedpokojem, łazienkami, sypialnią, kinkietami i lampą koło tv Zazdroszczę Ci lascheńko SRYLIONA poduszek, bo ja mam jedną i na dodatek w kwiaty a chciałabym z napisami. p.s. czemu nie pokazałaś tu tego stolika co na blogu? Jest przeza...sty! Bardzo wiosenny, z charakterem, a w sklepie na 200% bezcen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.05.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Yokasta z poduszkami się nie martw bo lasche z towarem przybywa już jutro na allegro ...ale ciii bo to nie miejsce na reklamy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.05.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 czekam, może coś wytropię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.05.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Oooo, jutro Lasche do PL zawita Byłam dziś w TKMaxx-ie ale nic nie kupiłam . Na kapy nie zaglądałam, a powinnam, bo mi się też ta Twoja (i Pauli) podoba . A co do stołeczka- super za extra cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.05.2011 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 no wyobraźcie sobie, że facet mówił, że były w różnych kolorach ...stołki znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 01.05.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Lasche najważniejsze masz - termoforek i pled. Srylion (kocham to określenie) poduszek też się przyda, coby mięciutko było, a resztę powoli zorganizujesz. Od najważniejszego zaczęłaś. A propos kapelusza - mam taki sam, tylko bez woalki. I spory sentyment do Halloween, ale to już osobna historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.05.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 aleeee okazja z tym stołkiem:lol2: Rewelacja!!!Lampa też świetna:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.05.2011 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Nemi to to jest słowo klucz od najważniejszego Magda no kto by pomyślał ...wczoraj dylematy a dziś sru stołek w sklepie ...może ja mam jakąś moc życzeniową ? ...niech się staną dwie wykończone łazienki i kuchnia ...dobra na sralon mogę poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.05.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 To ja też poproszę trochę tej mocy. A nóż uczyni się dojazd do mojej działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 01.05.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 lasche ja teeeeeeeż chcę. Podziel się, please.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.05.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Magda no kto by pomyślał ...wczoraj dylematy a dziś sru stołek w sklepie ...może ja mam jakąś moc życzeniową ? ...niech się staną dwie wykończone łazienki i kuchnia ...dobra na sralon mogę poczekać lascheńko, a nie życzyłabyś sobie przypadkiem, żebym miała już to pozwolenie na przebudowę w garści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts