Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Lasche, chodzi mi głównie o obrazek bo wiadomo, że napis chyba nie świadczy o permanentnym stanie ? :rotfl:

Mam na myśli: chętne do życia i zabawy z dziećmi babeczki, stale na posterunku :D

edit: ja nie widzę tych czarnuszków na końcu stołu :( chyba ,że z 8 czy 6 czy ilu tam planujesz krzeseł - każde będzie inne, wtedy jednym z nich może być tolix

Edytowane przez yokasta

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No i wlazłam. Lashe, właśnie zyskałaś nową czytelniczko-wzdychaczkę. Szczerze mówiąc to sobie w swoich inspiracjach załozyłam folder "lashe" na wszystko, co od Ciebie podkradnę... I już po pół godziny czytania mam kilkanaście zdjęć... A myślałam, że po wątku Monah nic mnie nie wciągnie :D

Wyanna a kradnij ile dusza zapragnie :) cieszy mnie, że wciągnął Cię mój watek, bo ja tkwię w nim po czubek nosa ...no takie uzależnienie :)

Rany boskie... właśnie doszłam do Twoich inspiracji z europalet. :jawdrop: Dla mnie hardkor jednak, ale podziwiam konsekwencję. Kurczę, chyba jak skończę czytać to zacznę od nowa, bo tego wątku nie da się ogarnąć na raz... :D:D:D

No a ja przeczytałam Monah. W całości i co do literki. Ze trzy miesiące mi to zajęło i bogu dziękowałam, że część linków była nieaktywna, bo jakbym zaczęła się zakopywać w te wszystkie meandry, to do tej pory bym nie skończyła czytać :) Inna sprawa, że przez ten czas zawaliłam kilka ważnych dedlajnów, bo... "no bo jeszcze tylko jedna stronka u Monah i biorę się do roboty"... A w ogóle trafiłam tam wysłana przez wujka gugla, w którym szukałam szarych inspiracji na pokój...

A te króliki to zupełnie mi mowę odebrały :D:D

lasche ja jak zwykle opóźniona, ale wczoraj mnie z Wami nie było, więc dziś:

Najlepsze imieninowe życzonka - wszystkiego naaaaaj, szybkiego pozbycia się ekipy królików (z pozytywnym zakończeniem prac), wielu zakupowych szaleństw w TKMAXX, kolejnego sryliona poduszek i czego tam jeszcze chcesz. :D

Stokrotki przywlekłam. Nie wiem, czy lubisz, ale ładne są. :yes:

http://img714.imageshack.us/img714/4403/f35c150f6d5a11f06a8359d.jpg

oj Nemi my tu wariatki się śmiejemy a Ty wzruszyłaś mnie tymi stokrotkami (no płaczka forumowa jak nic) ...cudne są ...uwielbiam stokrotki bo to kwiaty które najczęściej dostaję ...od moich synków ...najlepsze są takie zgniecione małą rączką ...z klapniętymi płatkami ...takie od serca...