Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

i jakie pod kolor mają uszka i ogonki te króliczki;)

a wracając do rzeczonych tolixów, to ja tak nie jestem do końca przekonana, że nie pasują. W takim ułożonym, grzecznym, sielsko-anielskim domku to bym ich z tymi białymi w parze nie widziała, ale do Ciebie jakoś mi pasują.

po 1: nadałyby saloonowi ten charakterek

po 2: byłyby zapowiedzią pięterka ;)

a po 3 z innej beczki: jak Ci/mężowi nie spasują jednak, to opchniesz okazyjnie na allegro ;)

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nemi ja mam ogromny sentyment do prostych roślinek ...pamiętam, że z młodszą siostrą na dzień matki poszłyśmy na łąkę (o którą trudno było w mieście) i uzbierałyśmy polnych kwiatów (pewnie połowa to chwasty były) ...a bukiet był tak wielki że się w naszych rękach nie mieścił ...i mamusia moja kochana płakała ze szczęścia ...pamiętam zapach tego bukietu ...

Ragazza (oczywiscie ;) ) no właśnie mój pazurek to by mógł być ...choć mąż głosuje przeciw ...i jak cudnie zgrałyby się z lampą tescową ...może tylko te klosze czarne nad stołem bym sobie darowała ...a zdjęcie ciotek na takim tolixsie w święta ...nie do podrobienia ;)

Edytowane przez lasche

Nemi ja mam ogromny sentyment do prostych roślinek ...pamiętam, że z młodszą siostrą na dzień matki poszłyśmy na łąkę (o którą trudno było w mieście) i uzbierałyśmy polnych kwiatów (pewnie połowa to chwasty były) ...a bukiet był tak wielki że się w naszych rękach nie mieścił ...i mamusia moja kochana płakała ze szczęścia ...pamiętam zapach tego bukietu ...

no i się poryczałam :cry:

ja chcę na łąkę!!! :D

Monah ...a widzisz ...ja nie tylko śmieciara - luzara ...ja i romantyczna bywam :) ale luźna częściej ...dziś miałam ciężki dzień audit jednej z największych fabryk szkła w UK ...więc kiedy już nas sprawdzili jak na fotelu ginekologicznym (upierdliwa baba jedna) to powiesiłam na drzwiach mojego biura to oto

http://i3.fmix.pl/fmi431/c0e4f2b10004ca8c4dc31dae/zdjecie.jpg

na szczęście dyrektorzy też są luźni ...

Ragazza rodzino Ty moja niebiologiczna ...przepraszam za pomyłkę ...

Rere a widzisz myślałam o Tobie , boś się pierwsza męża poprzeć odważyła ;) a pasują do wykładziny PCV? bo po wszystkich obliczeniach, przeliczeniach, marudzeniach to niechybnie czeka mnie w salonie ;) temporary mam nadzieję ...a święto tylko i wyłącznie 26 ...ot tacy z nas patrioci :)

Agawi o i te też lubię ...bardzo ...dziękuję ...w ogóle te małe kwiatuszki są słodkie...konwalie, stokrotki, niezapominajki, krokusy, przebiśniegi...itepy itedy

hej!!!! muszę Ci pokazać jakeśmy się zgrały!!!! ( tzn, Twój blogowy temat i ja..)

parę dni temu poczyniłam pseudoposter, na moją wystawkę ;)

IMG_0596.jpeg

AAAAA!!!! i jeszcze zobacz, co dostałam (jako rekompensatę chyba) od moich sąsiadów, tych , co to obrazek z tikeja wykupili :D

IMG_0599.jpeg

Edytowane przez aricia

Ragazza obyś nie musiała za często korzystać ;)

Aricia poster bezbłędny no i patrz jak z tematem się wstrzeliłam :)

Rere wklejam co by pokazać, że w jadalni nie byłoby tak źle ;) ale jestem sama przeciwko całemu światu ...(no temu najważniejszemu domowemu światu ...więc nici z zakupu)

http://i3.fmix.pl/fmi2225/d90964c5000075534dc562c2/zdjecie.jpg

A teraz dla Nemi i wszystkich bez kilometrowych metraży ...trochę inspiracji małych - fajnych - industrialnych mieszkań ...co to niezłe lampy i tolixy potrafią zrobić ;)

Lasche ja Cię normalnie kocham!!! Inspiracje wspaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaniałe!!! Aż trudno uwierzyć, że to tak małe przestrzenie. :D

Tolixy i lampy robią wrażenie - zdecydowanie.