Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O ja, jakie piękne kolorowe krzesła... Kurczę, Lashe, ty tak pędzisz z tym wątkiem, że nie przeczytam Cię nigdy. Ale po lekturze jednej dziesiątej twojego wątku już widzę, że jesteś niesamowita i nie do podrobienia... Przez Ciebie naprawdę zaczynam rozważać palety jako sensowny ekhem mebel :D:D:D:D

Ale może to margarita........

http://www.krosno.com.pl/image/Z2Z4L2tyb3Nuby9wbC9kZWZhdWx0X2tvbGVrY2phLzI3My8xLzE/s1386981913.jpg

Twoje zdrowie, bom doczytała, że też jesteś Monika :)

Edytowane przez wyanna

że też ...czyli co ...że Ty też? :)

bardzo dziękuję za komplementy ale one nie za bardzo zasłużone :) choć bardzo bardzo miłe ...

do tej pory pokazałam głównie znaleziska internetowe ...cieszy mnie kiedy podobają Wam się niestandardowe rozwiązania bo ...mi też :)

Yokasta, to zapraszam. Wygraliśmy ostatnio te kieliszki i dzisiaj z mężem robimy własną margaritę w wersji z truskawkami i czystą (w sensie tradycyjną). Mam jeszcze dwa wolne kieliszki, więc wpadaj :D

edit:

że też ...czyli co ...że Ty też? :)

Po ilości przyjętych procentów nie jestem pewna czy to do mnie, ale jeśli tak, to oznajmiam, że jestem anna, jak mój nick rzecze :) ale w tym tygodniu wszystkie jesteśmy Monikami!

Ja przynajmniej od wtorku świętuję twardo w każdy wieczór ::wave:

edit jeszcze raz:

teraz przeczytałam to dwa razy i teges, złapałam skąd to skonfundowanie.... bo ja za monah piję, dlatego pojawiło się słówko "też" :)

Chyba następną kolejkę robię lżejszą......

Edytowane przez wyanna

O ja, jakie piękne kolorowe krzesła... Kurczę, Lashe, ty tak pędzisz z tym wątkiem, że nie przeczytam Cię nigdy. Ale po lekturze jednej dziesiątej twojego wątku już widzę, że jesteś niesamowita i nie do podrobienia... Przez Ciebie naprawdę zaczynam rozważać palety jako sensowny ekhem mebel :D:D:D:D

haha... u mnie jest to o tyle niebezpieczne ze na podwórku lezy jeszcze ok 20 palet...ojjjj jest z czego wybierać..auć:bash:

chyba trzeba skupić się na kolorach..drzwi, krzesła... dzięki lasche!

spokojnej podróży! czekam z niecierpliwością na srylion :D fotek z polandii tym razem ;)