Famelia 11.05.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 A ja nie rozumiem łez Czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 11.05.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Lasche, a może Ty masz po prostu oczy w mokrym miejscu??? Kciuki trzymam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.05.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Lasche, a może Ty masz po prostu oczy w mokrym miejscu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.05.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Lascheńko ja tu czekam wierna na Ciebie kochana! To forum to jakiś obłęd, bo się przywiązuję do ludzi nieznanych mi zupełnie. I wiesz co? Ja też mam oczy w mokrym miejscu! I przytulańska strasznie jestem, mama mnie czasem odgania aż no cóż, taki rocznik - mówią. Płakać w swojej kuchni, albo kuchni przyszłej? Nic dziwnego! Znam to Ściskam serdecznie i całuję, a jak zobaczyłam zdjęcia Twoich latorośli na blogu to od razu kazałam małżowi auto zatrzymać i sama rzepak fotografowałam - wiem, komórkowym ale jakże pięknie wyszły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 11.05.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Lasche :hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug: Tylko i aż tyle jak na razie. Czekam co będzie dalej. Będzie pięknie. Zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 11.05.2011 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Kochane dziewczynki ...jestem... wróciła...jestem szczęśliwa :) Rozmowa ...poszła chyba dobrze ...w każdym razie ja zrobiłam wszystko co mogłam więc się nie martwię ...jak będzie tak będzie Płacze ...no ze szczęścia ...a juźci bo w końcu w tej stercie betonu i drewna zobaczyłam dom ...czy też tak mieliście po otynkowaniu ? Są rzeczy do zmiany ...jak na każdej budowie ....coś się tam nie dogadaliśmy z tatą lasche ale to kwestie mało istotne bo się poprawi obiecuję srylion zdjęć i zacznę Was odwiedzać i nadrabiać zaległości ...jutro ...a za kciuki i dobre słowo serdecznie dziękuję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.05.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 :wave:jest i nasza lasche Cieszę się, że cała i zdrowa z powrotem jesteś w domu (jeszcze w tym starym domu;)). Twoje emocje nic mnie nie dziwią Czekamy na zdjęcia. Odpoczywaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.05.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Płacze ...no ze szczęścia ...a juźci bo w końcu w tej stercie betonu i drewna zobaczyłam dom ...czy też tak mieliście po otynkowaniu ? Też, też I po otynkowaniu i po wstawieniu okien... każdy etap przybliża do celu. Upragnionego celu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 11.05.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Płacze ...no ze szczęścia ...a juźci bo w końcu w tej stercie betonu i drewna zobaczyłam dom ...czy też tak mieliście po otynkowaniu ? . jak powstały mury...też tak... jak zrobili dach...też tak jak wstawili okna...też tak teraz już ochłonęłam i czekam na płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.05.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Lascheńko (kocham to zdrobnienie !) ja "sikałam" ze sczęścia (co wrażliwsze osóbki przepraszam za to określenie) po: wylaniu fundamentów, zbudowaniu ścian, tynkowaniu, położeniu blachodachówki (wolałabym dachówkę, ale dach to dach! w okolicy dużo osób ma azbest ), po wylewkach zalała mnie fala szczęścia, po wstawieniu okien także, po powstaniu ścian działowych znów nie wiedziałam gdzie oczy podziać a tu jeszcze można było przechodzić przez ściany z pokoju do pokoju (bo to szkieletor ). Potem przyszedł czas na wełnę w działówkach, a później jeszcze wyobraź sobie mieliśmy zrobione rozprowadzenie ciepła i właz na strych....żyć nie umierać. Wierz mi, że każdy etap cieszył mnie tak samo. W domach jak nasz cała sprawa dzieje się w kilka miesięcy (nasza budowa trwała od 15 sierpnia do 15 stycznia) tym bardziej nasza radość była skondensowana. A kiedy zobaczyliśmy niemal gotowe pomieszczenia, tu bedzie stało to a tu to! To było zupełnie co innego niż planowanie. Dlatego doskonale ja i nie tylko ja wiem co czujesz. I kurcze....trochę tęsknię za tym etapem teraz u mnie wszystko stoi i czeka Lasche, skoro dałaś z siebie wszystko, a wiem że tak - nie masz się czym martwić i trzymam kciuki jeszcze mocniej (o ile się da). Podziwiam Cię, że tyle ważnych spraw a Ty masz sekundkę żeby na fm nam - spragnionym wiadomości - coś napisać. I tak mnie najszła refleksja, że Ty sobie gdzieś tam żyjesz i egzystujesz i nawet nie masz pojęcia ile sympatii - takiej zupełnie niewymuszonej - wywołujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.05.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Lasche, fajnie, że wróciłaś. A takich uczuć na widok murów własnego domu zazdroszczę. Mam nadzieję, że i ja niebawem się doczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 12.05.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 a no to wszystko jasne. Łzy szczęścia Ja wprawdzie tylko podnosiłam dom do góry i stawiałam ściany na piętrze i dach stary wyciągałam ze środka, więc to nie to samo co obserwacja dzieła od podstaw, ale wiem o czym mowa Fajnie, że już jesteś Oby się udało, oby się udało! Buziak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.05.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 No to Kochana poszlo niezle, oby wszystko bylo po Twojej mysli. Ja tez buczalam jak przyjezdzalam i widzialam postepy na budowie a teraz bucze bo nadszedl czas aby zamieszkac i nie wiem czy to sa lzy szczescia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 12.05.2011 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 NO placzki ...dobrze ze ja nie sama z tym uczuciem ...bo jak moja mamusia zobaczyla jak rycze to mowi '' dziecko ...nie podoba CI sie ?'' biedna mamunia Wszystkim Wam bardzo dziekuje raz jeszcze ...nawet nie przypuszczalam jak cenne bedzie dla mnie to ze tu jestescie ...Yokasta ...specjalnie podziekowania dla Ciebie za tyle cieplych slow ...no wiecie ...przestancie bo sie bede mazgaic caly dzien Anetko ja w pierwszy dzien bylam tak oszolomiona tym wszystkim, ze w ogole sie nie cieszylam ...a potem zobaczylam dom, i ta rozmowa nienajgorsza i slonce swiecilo we Wroclawiu... bedzie dobrze ...musi byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.05.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 No pewno, że będzie dobrze Ps. A krzyczała w drodze o mój dojazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 12.05.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 czytam czytam i nie kumam....ona o cos płacze, sekta pisze ze czeka na wiesci ona odpisuje ze bedzie rozmowa. Mysle: kurde no w ciazy jest z trzecim dzieckiem i nie wie jak mezowi powiedziec....placze bo sie cieszy czy płacze bo sie nie cieszy. Nie znosze tego Twojego watku:) zapieprza jak Dunajec co najmniej...jak tylko chce go szybko "przeleciec" zeby nadrobic zaleglosci to mi hocki klocki wychodza:) dawaj zdjecia babo i juz nie rycz:)!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.05.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Kacha no do łez mnie rozbawiłaś i masz rację tu zawsze syćko pędzi jak głupie. Lasche, dawaj te zdjęcia bo rano wstać muszę jakoś Podziękowania dla mnie ale fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 12.05.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Mój kurczak w słońcu http://i2.fmix.pl/fmi1288/dee9ef690000eb554dcc4751/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi2720/c1812b260000b7974dcc4725/zdjecie.jpg i z hydrantem - króliczki prawie skończyły http://i1.fmix.pl/fmi86/779e0a1f00295d504dcc472f/zdjecie.jpg decyzje podjęte i zrealizowane 1) fuga w rzeźni gotowa ..by the way oddam za darmo szalonego glazurnika vel tata lasche co go kafelkowanie opętało ...musiałam sto razy powtarzać, że za wiele glazury to u nas nie będzie http://i2.fmix.pl/fmi1941/d9ed6801002994b44dcc473a/zdjecie.jpg 2) podłogi na górę wybrane - parkiet rustic dąb ...do chłopców, gościnnego i na korytarz ...chciałabym położyć chłopcom w jodełkę jak u Maszenki w kuchni ...co myślicie? http://i3.fmix.pl/fmi2635/58f0db93002cdd254dcc4728/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi1749/5c6c9e000025b9fa4dcc472b/zdjecie.jpg 3) w sypialni lasche będą 4 metrowe dechy sosnowe ...zamówione ...zdjęć brak cdn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 12.05.2011 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Pomysły laschowe zainspirowane samym domem wiatrołap - poniższa ściana mogłaby być chlapnięta farbą tablicową ...już widzę radość dzieci ... http://i3.fmix.pl/fmi1756/65f280f200013ce84dcc473e/zdjecie.jpg inspiracja http://i3.fmix.pl/fmi103/4a509fde002bc5204dc562d5/zdjecie.jpg górny korytarz - pomysł na długą kiszkę...duże portrety każdego z członków rodziny z głupimi minami w kolorowych ramkach http://i3.fmix.pl/fmi2758/24390399002889304dcc4742/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2926/c7b438ee001911d54dcc50b6/zdjecie.jpg cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 12.05.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 szalona rodzinka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts