yokasta 21.05.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Wolisz jednorazowe czy te w róże, które planuję kupić? P.s. znaczy się - jak będę jechać to mam brać ze sobą krzesło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 21.05.2011 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 no jasne ...przecież u mnie beton ...jam niewybredna kubki bierz jakie chcesz byle pojemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.05.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 (edytowane) Oj zazdroszczę Wam tego spotkania. Będziecie mogły pogadać na wspólne tematy... Mój mąż, na tematy budowlane i wykończeniowe (wszczególności o tych drugich), narazie nie chce nic słyszeć.... Edytowane 21 Maja 2011 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.05.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Rere spokojnie, myślisz że mój chce? Nie ma wyjścia . Sama się w duchu śmieję, że chłopak ma tyle cierpliwości i sam powoli łapie bakcyla D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.05.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Mój za cholere nie chce poczuć tego blusa co ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.05.2011 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Może poczuje. Słuchaj, ja na początku sama zaczęłam urządzać wszystko w myślach od czasu do czasu dzieląc się opinią. Staram się, żeby On też decydował z czasem np. po pomalowaniu ścian na kolory, które wybrałam a które jemu się bardzo podobają sam przekonał się do niektórych rozwiązań, mebli . Polubił kute meble i dodatki sama nie wiem czemu , może trzeba czasu? Rere, a gdzie Twój wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.05.2011 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Yokasta, jak się wybudujemy (kiedyś), to może powstanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.05.2011 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 I hope so! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.05.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 lasche, zajrzyj koniecznie: http://boxforfox.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 23.05.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 (edytowane) a ja byłam wczoraj w cenrum ogrodniczym i zobaczcie, co sfotografowa.łam, nanana ... Edytowane 23 Maja 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 23.05.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 (edytowane) Paula dzięki ...chętnie coś wypróbuję ...zwłaszcz że będę miała sklep lokalny SKibusia to Ty Wrocławianka ?? czy myśmy już o tym rozmawiały ??? Sister dzięki i tu Aricia nie czaruj ...zawsze mówisz, że nie wiesz jak wyjdzie a potem trzeba szczękę zbierać z podłogi YOkasta ja lubię zdrową żywność ale te EEEE to chyba prawie wszędzie ...mi bardziej chodziło o wnętrza sklepów i styl opakowań ...produktów nie próbowałam ...no i dziękuję Jak się witałam, to wspomniałam chyba coś, że jestem z Wrocławia. A co - masz ochotę wpaść? Zapraszam. Yokasta, ciebie również, bo ty chyba też z tych stron, co? Edytowane 23 Maja 2011 przez skibusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.05.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Też, też, konkretnie to "ze" ścisłego centrum ale lada moment i na wiochę hej ho butelkę rumu pójdzie mi mieszkać jakieś 30 km "od" nie zapraszajcie, bo jeszcze kogoś faktycznie odwiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 23.05.2011 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 (edytowane) Magda co do stronki ...najpierw o samym dizajnie dizajnerskiej stronki ...no ten lisek mnie rozłożył na łopatki ...lubię takie sklepy ...prosty pomysł, z jajem a w środku pudła same skarby najpierw myślałam co też ta Magda każe mi oglądać ...toż to same nowoczesne formy, ale potem zobaczyłam blow sofy, wieszaki ..no jestem w raju ale najbardziej rozwaliły mnie tekturowe samoloty i ciężarówki ...no kurcze, że mi te wszystkie kartony do pakowania potrzebne ...ale tylko czekajcie jak lasche zjedzie do Polski ...parking zrobię z chłopcami Aricia szczęściara a jakie ceny? bo ja bym do dzieciaków przygarnęła ...dobra wiem, nieergonomiczne Skibusia to witaj krajanko Yokasta nie strasz nie strasz ...rumu nie pijam, ale wyślę ci listę trunków ...to w komplecie do krzesła, które musisz przynieść... no i zaraz coś skrobnę bo mam wiele do pokazania a tu padło forum wczoraj ..najpierw jednak nadrobię u Was Edytowane 23 Maja 2011 przez lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.05.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 wiedziałam, ze ci się spodoba:yes: i zainspiruje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 23.05.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 (edytowane) coś nie hula u mnie internet dzisiaj ...może to wiatr temu winien ...więc dziś tylko o nowościach w domu, zakupach i kilka historyjek niewnętrzarskich ...a moje kolejne dylematy lampowe (propozycja milion pięćset sto dziewięćset ) jutro A więc do rzeczy ... w domu mamy kaloryfery (hip hip hurra) wszystkie identyczne więc zanudzać nie będę http://i3.fmix.pl/fmi1838/3370343f002aaf454ddac9c5 o pardon, bo się łazienkowy obrazi http://i3.fmix.pl/fmi2138/5d4f06a0002290ad4ddac9db i pokój malucha pomalowany jedną warstwą ...tylko mi tu się długo i kwieciście zachwycać nad kolorem http://i2.fmix.pl/fmi2208/1107e4530012cead4dd94a3d/zdjecie.jpg bo będzie wkrótce tak http://i1.fmix.pl/fmi2439/e988f295002572bd4dd94a80/zdjecie.jpg i lecimy z zakupami - poduszka srylion pierwsza http://i3.fmix.pl/fmi2978/35e229e70021bd094ddacbe2/zdjecie.jpg i Banks pierwszy na klatkę schodową ...TK Maxx spełnia marzenia http://i2.fmix.pl/fmi841/b5a9803d002bc5224dd94a1d/zdjecie.jpg Edytowane 23 Maja 2011 przez lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.05.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 (edytowane) Lasche, gdzie Ty te poduszki będziesz trzymać ? Och kolor przepiękny - kwieciście bym powiedziała. Banks ciekawy. Kaloryfery spoko, zazdroszczę łazienkowego bo ja w łazience mam klasyczny WHYYY !? P.s. też nie lubię rumu, dawaj tę listę Edytowane 23 Maja 2011 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 23.05.2011 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 (edytowane) i historii społecznych kilka ... no 1 mam infekcję oka, więc zamiast do pracy udałam się po magiczne kropelki...na autobus, oprócz mnie, czekała kilkuosobowa grupa staruszków ...wiek 70 - 80 lat, każda z pań z perfekcyjnie ułożoną fryzura ...lekki makijaż, strój klasyczny (pewnie Marks and Spencer ) lub sportowy (jedna w leginsach) ...panowie w strojach typowo angielskich (pulowerek, spodnie jasne w kolorze obuwia ) ...opowiadają sobie plotki lokalne, a jednej wywiało pranie ...białe ...sznurki jej porwało i jedzie właśnie na targ kupić nowe, a druga słyszała, że niespotykane wichury w Szkocji ...ot taka przystankowa pogawędka ...nagle jedna z pań wygłasza maksymę życiową ...a bo Ci doktorzy wiecznie na nas narzekają, a to człowiek za gruby, a to się nie oszczędza ...a w życiu najważniejsze jest dobre jedzenie, dużo alkoholu, papierosek ...na co jeden z panów ...chyba o czymś zapomniałaś love ...na co pani z rozbrajającym śmiechem ...no i sex oczywiście chciałabym być taką staruszką no 2 zakwalifikowałam się do 3 etapu "poważnych rozmów o pracę" ...do innego działu firmy, ale w tym samym obszarze moich kwalifikacji ...rozmowa była telefoniczna ...po szeregu standardowych i merytorycznych pytań dowiedziałam się, że zostanę poinformowana o wynikach rekrutacji w terminie do dwóch tygodni ...jeśli będę successful zakwalifikują mnie do 4 ETAPU ...i tak się zastanawiam czy nie lepiej zwołać wszystkich milion pracowników a ja stanęłabym na środku z megafonem ...sama nie wiem, czy to frustracja szukającego prace ...czy ja może przez pomyłkę aplikuję do pentagonu no3 moi chłopcy spędzają dużo czasu w ogrodzie, krzyczą, śpiewają, znajdują zajęcie sąsiadom (latające przez płoty piłki) ...by the way czy ja już wspomniałam jak fantastycznych mamy tu sąsiadów? uradowana tą unikalną chwilą spokoju, kiedy w samotności można napić się kawy i poczytać forum nastawiłam wodę na wspomnianą kawę ...mój wędrujący za chłopcami wzrok przykuł ...ni mniej ni więcej łepek ptaszka leżący na chodniku ( fatalne skutki spotkania z kotem sąsiadów) ...zwołałam dzieci w tempie expresowym z ogrodu i ...chyba głęboko zastanowię się nad posiadaniem kota ...ten ptaszek zostanie mi w pamięci na długo... A to wszystko w jeden, niby wolny od pracy, dzień Edytowane 23 Maja 2011 przez lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.05.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 aale sam łepek? łepek i tylko łepek? zastanów się jednak nad tym kotem:yes: a tobie się opłaca jeszcze pracę zmieniać?Tak na wylocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 23.05.2011 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 no sam był ...ten łepek ...brrr...a tak chciałam kota ... a praca w Polsce w Anglii takich jaj nie robią tu się liczą referencje a resztę sprawdzają w praktyce ...no przynajmniej takie miałam doświadczenia do tej pory ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 24.05.2011 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Yokasta lista jest prosta (bo ja prosta dziołcha) 1. piwo 2.PIWO 3. PIWO 4. jeszcze więcej piwa 5. i sen aaa i może być Baileys miętowy do kawy ...no i odświętnie wino do kolacji i zapomniałam Wam napisać ...to przez te problemy z dostępem do forum ...przedstawiam pomysł na sesję rodzinną (nasza była niezwykle zabawna) http://laschejunk.blogspot.com/2011/05/wedrowki-niedzielne-stopy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts