Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Może poczuje. Słuchaj, ja na początku sama zaczęłam urządzać wszystko w myślach :rolleyes: od czasu do czasu dzieląc się opinią. Staram się, żeby On też decydował :) z czasem np. po pomalowaniu ścian na kolory, które wybrałam a które jemu się bardzo podobają sam przekonał się do niektórych rozwiązań, mebli :D.

Polubił kute meble i dodatki :o sama nie wiem czemu :rolleyes:, może trzeba czasu?

Rere, a gdzie Twój wątek :mad:

Paula dzięki ...chętnie coś wypróbuję ...zwłaszcz że będę miała sklep lokalny ;)

SKibusia to Ty Wrocławianka ?? czy myśmy już o tym rozmawiały ??? :)

Sister dzięki i tu :)

Aricia nie czaruj ...zawsze mówisz, że nie wiesz jak wyjdzie a potem trzeba szczękę zbierać z podłogi

YOkasta ja lubię zdrową żywność ale te EEEE to chyba prawie wszędzie ...mi bardziej chodziło o wnętrza sklepów i styl opakowań ...produktów nie próbowałam ...no i dziękuję :)

Jak się witałam, to wspomniałam chyba coś, że jestem z Wrocławia. A co - masz ochotę wpaść? Zapraszam. Yokasta, ciebie również, bo ty chyba też z tych stron, co?

Edytowane przez skibusia

Magda co do stronki ...najpierw o samym dizajnie dizajnerskiej stronki ...no ten lisek mnie rozłożył na łopatki ...lubię takie sklepy ...prosty pomysł, z jajem :) a w środku pudła same skarby :) najpierw myślałam co też ta Magda każe mi oglądać ...toż to same nowoczesne formy, ale potem zobaczyłam blow sofy, wieszaki ..no jestem w raju :) ale najbardziej rozwaliły mnie tekturowe samoloty i ciężarówki ...no kurcze, że mi te wszystkie kartony do pakowania potrzebne ...ale tylko czekajcie jak lasche zjedzie do Polski ...parking zrobię z chłopcami :)

Aricia szczęściara ;) a jakie ceny? bo ja bym do dzieciaków przygarnęła ...dobra wiem, nieergonomiczne :)

Skibusia to witaj krajanko :)

Yokasta nie strasz nie strasz ...rumu nie pijam, ale wyślę ci listę trunków ;) ...to w komplecie do krzesła, które musisz przynieść...:D

no i zaraz coś skrobnę bo mam wiele do pokazania a tu padło forum wczoraj ..najpierw jednak nadrobię u Was :)

Edytowane przez lasche

coś nie hula u mnie internet dzisiaj ...może to wiatr temu winien ...więc dziś tylko o nowościach w domu, zakupach i kilka historyjek niewnętrzarskich ...a moje kolejne dylematy lampowe (propozycja milion pięćset sto dziewięćset ) jutro

A więc do rzeczy ...

w domu mamy kaloryfery (hip hip hurra) wszystkie identyczne więc zanudzać nie będę

http://i3.fmix.pl/fmi1838/3370343f002aaf454ddac9c5

o pardon, bo się łazienkowy obrazi

http://i3.fmix.pl/fmi2138/5d4f06a0002290ad4ddac9db

i pokój malucha pomalowany jedną warstwą ...tylko mi tu się długo i kwieciście zachwycać nad kolorem :)

http://i2.fmix.pl/fmi2208/1107e4530012cead4dd94a3d/zdjecie.jpg

bo będzie wkrótce tak ;)

http://i1.fmix.pl/fmi2439/e988f295002572bd4dd94a80/zdjecie.jpg

i lecimy z zakupami - poduszka srylion pierwsza

http://i3.fmix.pl/fmi2978/35e229e70021bd094ddacbe2/zdjecie.jpg

i Banks pierwszy na klatkę schodową ...TK Maxx spełnia marzenia ;)

http://i2.fmix.pl/fmi841/b5a9803d002bc5224dd94a1d/zdjecie.jpg

Edytowane przez lasche

Lasche, gdzie Ty te poduszki będziesz trzymać :D?

Och kolor przepiękny - kwieciście bym powiedziała.

Banks ciekawy.

Kaloryfery spoko, zazdroszczę łazienkowego bo ja w łazience mam klasyczny :mad: WHYYY !?

P.s. też nie lubię rumu, dawaj tę listę ;)

Edytowane przez yokasta

i historii społecznych kilka ...

no 1

mam infekcję oka, więc zamiast do pracy udałam się po magiczne kropelki...na autobus, oprócz mnie, czekała kilkuosobowa grupa staruszków ...wiek 70 - 80 lat, każda z pań z perfekcyjnie ułożoną fryzura ...lekki makijaż, strój klasyczny (pewnie Marks and Spencer ;) ) lub sportowy (jedna w leginsach) ...panowie w strojach typowo angielskich (pulowerek, spodnie jasne w kolorze obuwia ;) ) ...opowiadają sobie plotki lokalne, a jednej wywiało pranie ...białe ...sznurki jej porwało i jedzie właśnie na targ kupić nowe, a druga słyszała, że niespotykane wichury w Szkocji ...ot taka przystankowa pogawędka ...nagle jedna z pań wygłasza maksymę życiową ...a bo Ci doktorzy wiecznie na nas narzekają, a to człowiek za gruby, a to się nie oszczędza ...a w życiu najważniejsze jest dobre jedzenie, dużo alkoholu, papierosek ...na co jeden z panów ...chyba o czymś zapomniałaś love ...na co pani z rozbrajającym śmiechem ...no i sex oczywiście :D chciałabym być taką staruszką ;)

no 2

zakwalifikowałam się do 3 etapu "poważnych rozmów o pracę" ...do innego działu firmy, ale w tym samym obszarze moich kwalifikacji ...rozmowa była telefoniczna ...po szeregu standardowych i merytorycznych pytań dowiedziałam się, że zostanę poinformowana o wynikach rekrutacji w terminie do dwóch tygodni ...jeśli będę successful zakwalifikują mnie do 4 ETAPU ...i tak się zastanawiam czy nie lepiej zwołać wszystkich milion pracowników a ja stanęłabym na środku z megafonem ...sama nie wiem, czy to frustracja szukającego prace ...czy ja może przez pomyłkę aplikuję do pentagonu ;)

no3

moi chłopcy spędzają dużo czasu w ogrodzie, krzyczą, śpiewają, znajdują zajęcie sąsiadom (latające przez płoty piłki) ...by the way czy ja już wspomniałam jak fantastycznych mamy tu sąsiadów? uradowana tą unikalną chwilą spokoju, kiedy w samotności można napić się kawy i poczytać forum ;) nastawiłam wodę na wspomnianą kawę ...mój wędrujący za chłopcami wzrok przykuł ...ni mniej ni więcej łepek ptaszka leżący na chodniku ( fatalne skutki spotkania z kotem sąsiadów) ...zwołałam dzieci w tempie expresowym z ogrodu i ...chyba głęboko zastanowię się nad posiadaniem kota ...ten ptaszek zostanie mi w pamięci na długo...

A to wszystko w jeden, niby wolny od pracy, dzień :)

Edytowane przez lasche

Yokasta lista jest prosta (bo ja prosta dziołcha)

1. piwo

2.PIWO

3. PIWO

4. jeszcze więcej piwa

5. i sen :)

aaa i może być Baileys miętowy do kawy ...no i odświętnie wino do kolacji :)

i zapomniałam Wam napisać ...to przez te problemy z dostępem do forum ...przedstawiam pomysł na sesję rodzinną (nasza była niezwykle zabawna)

http://laschejunk.blogspot.com/2011/05/wedrowki-niedzielne-stopy.html