Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Lasche, zachwyty nad postępami wykończeniowymi. Szczególnie nad kolorem w pokoju malucha ochy i achy ;) Co do kota nie rezygnuj. W dzieciństwie widziałam jak mój kotek jaskółkę na pierwsze części rozbiera. Traumy nie mam, chyba ;). A i pewnie jaką myszkę na wycieraczkę przyniesie. Mojej mamie tak kotka dziękowała za opiekę. No ale to kot podwórkowy był, znaleźny.

Oczywiście gratki za dostanie się do następnego etapu. Mam nadzieję, że ten czwarty to ostatni :D. Dalej trzymam kciuki!

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a praca w Polsce ;) w Anglii takich jaj nie robią ;) tu się liczą referencje a resztę sprawdzają w praktyce ...no przynajmniej takie miałam doświadczenia do tej pory ...

aaa, to zmienia postać rzeczy:lol2: Napisałaś: "do innego działu", więc pomyślałam, że chodzi o pracę w anglii, i juz miałam ich za wariatów, że tak przez telefon męczą:lol2: Trzymam kciuki.

Rere myszkę przeżyję ...ale żeby ptaszka ??? no sama nie wiem ...co do 4 etapu też mam taką nadzieję bo ogarniają mnie wątpliwości czy ja aby pasuję do takiego kolosa...zawsze pracowałam na własny rachunek, niezależnie ...nawet teraz mam kompletnie wolną rękę do podejmowania decyzji ...a tu będzie trzeba być mrówką w tym mrowisku ...hm...;)

Magda raczej spotykam się tu (w Anglii znaczy) z dość dużą logiką zachowań ...ale może miałam szczęście :)

Dagunia :) ja też nie zawsze nadążam...ostatnio nadrabiałam Yokastę bo mi gdzieś zaginęła w akcji ...od świąt wielkanocnych ...

Anja poduszka z jednego z najtańszych sklepów w Anglii - "prajmani" ;) (czyt. Primarc) ...myślałam, że 4 miesiące do przodu będzie wystarczające, ale może byłam optymistką ;)

Jeszcze mi napisz jakie to masz gwarantowane, że przyjadę :lol2: też lubię piwo, właśnie piję ;)

Też bym zrobiła "z Primarcu? :jawdrop: ale nie wiem co to jest :lol2:

Staruszki klawe, mój dziadziuś (lat 92,5) też taki jest :D

4 etap? A gdzie mają aż tyle etapów !? Może trzeba było na 1 zapytać ile ich jest :rotfl:.

Z kota nie rezygnuj - fajne są. A że ptaszka trafił - taka natura kotka :) u nas jakiś chodzi pod domem i chyba myszy łapie (mam nadzieję).

Yokasta,

Primark to taki taniutki, a super fajny obiekt pożądań tych, co w PL mieszkają, nie w UK, bo też by się obkupili chętnie za grosze w dodatki i ciuchy!:)

Lasche,

oj tam, oj tam!!!

W końcu to CIEBIE do czwartego etapu zakwalifikowali, prawda? Przeszłaś już kilka sit, po drodze odpadła masa kandydatów.

To myśl pozytywnie!!

choć rozumiem, że to wkurzające, ileż można tych selekcji przechodzić i czekać na info, prawda?

Jakby nie mogli SZYBKO podjąć decyzji....

Krysiu, no dziękuję Ci bardzo, że zwróciłaś uwagę na punkt 1 (dopierałam wydarzenia według skali ważności :) ) strasznie fajni byli to ludzie ...jeszcze długo śmiali się w autobusie

Rere ja zaglądam na http://homeshoppingspy.wordpress.com/ i http://www.vouchercodes.co.uk/most-wanted/ i tam można się wiele dowiedzieć o szopingu fajnych rzeczy :)

Nelli dziękuję

Yokasta przyjedziesz przyjedziesz ;)

Anja ja jakoś rzadko kupuję ciuchy w Primarku oprócz ostatniej kolekcji jesiennej gdzie zakupiłam większość wełnianych kamizelek i swetrów ...no z 6 na raz ...dla mnie to mega zakupy :) chyba największe w moim życiu :) ale za to skarpety i niektóre dziecięce ciuchy mają fajne :)

Rere u nas najgorszy koszmar w weekend ... już kilka razy chciałam coś kupić ale skutecznie odstraszyła mnie 2 godzinna kolejka ;)

Och, kolor obłędny u maluszka! Lasche, podaj namiary - nie bądź taka, podziel się :)

Trzymam kciuki za 4 etap - a wiadomo ile ich będzie? Srylion czy zylion? Pobiją ilość poduszek w Twoim domu? ;)

Ja mam kota co biega po podwórku i ani myszy, ani ptaków nie przynosi - chyba za leniwa na to jest.

Takie staruszki w NL widywałam i marzyło mi się, żeby się nasza Polska kiedyś stała takim krajem. Gdzie ludzie na emeryturze mają czas cieszyć się życiem, a nie są wiecznie przybici dylematami czy wykupić leki, czy zapłacić za mieszkanie...

Waderko ...chyba srylion ;) zaczyna mnie męczyć ta formalizacja ...bo ja prosta dziołcha jestem ...widzisz Panie me kwalifikacje to bierz mnie jaka jestem a jak nie to pomachamy rączką na do widzenia ...ot cała filozofija ;) a te rozmowy z serii bułkę przez bibułkę to mi już bokiem wychodzą ...ale za to dziś znalazłam ciekawą ofertę ...no mogliby się odezwać bo wygląda na wymarzoną dla mnie pracę :)

Rere oj widziała widziała :) tam właśnie miałam kupić Tolixa ...ale sprzedają po 2 sztuki i znalazłam tańszego na ebay ...(ten taboret do dolnej łazienki znaczy - nie mylić z tolixem czarnym zbojkotowanym przez małżonka)

No konkretna babka jesteś, masz rację, tak powinno być: jest oferta - są kandydaci - to jedna/ dwie rozmowy i decyzja, a nie, audiencje i przesłuchania trwające tygodniami....

I tego Ci życzę, żebyś wymarzoną, fajną, satysfakcjonującą, i dobrze płatną pracę szybko znalazła!!!

Lasche ostatnio natrafiłam (pod nosem) na domek (najpięniejszy na świecie) taki nowoczesny, obity struktonitem czarnym, z elementami drewnianymi na elewacji, szklanym stropem i drzwiami ... takiego koloru

http://us.123rf.com/400wm/400/400/archidea/archidea1101/archidea110100016/8652039-minimalistyczne-salon-z-zielonym-sofa-i-drzwi--renderowania.jpg.

Zaraz sobie Ciebie przypomniałąm :).