mirela99 25.05.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 pstryknę tylko wozem podjadę coby przypału nie było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 25.05.2011 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Zaczynałam ten post kilka razy ...bo ciężko ująć to w słowa ...napiszę krótko ...dziś życie jak zawsze przywołało mnie do porządku nie pisałam na forum ale mieliśmy ostatnio wiele różnych problemów i dylematów związanych z powrotem ...wszystko przygotowywałam do tej chwili ale zostawiałam sobie wszędzie otwarte furtki...logistycznie, rozsądnie i finansowo rzecz biorąc powinniśmy zostać rok dłużej ...ale życie pisze swoje scenariusze dziś dowiedziałam się, że moja mamusia ma raka ...w bardzo początkowej fazie ...głupie cycki ...u nas to niestety zmora rodzinna ...więc piszę do Was z apelem dziewczyny ...idźcie się przebadać ...bo często o tym zapominamy lub ignorujemy ... ja jestem pewna, że mamusia będzie zdrowa ...nie ma innej opcji ale Wasze dobre myśli się przydadzą jeśli mój post sprawi, że chociaż jedna z Was pójdzie do lekarza będę uważać, że warto było przełamać laschowy optymizm wątkowy ... i żeby nie było ...żadnych płaczów i żali ...zaraz wracamy do dyskusji o wnętrzarskich pierdułkach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.05.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 no oczywiście, że będzie dobrze:hug: dlatego nie ma co płakać Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 25.05.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Lasche, Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 25.05.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.05.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Przesyłam pozytywne fluidy Musi być dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 25.05.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 melduję, ze trzymam kciuki za mamusię lasche z całych sił! Wiem o czym mówisz, moja mamusia też miała, ale wycieli, złośliwy nie był i na razie jest ok, a ja też regularnie się badam, tzn. cycki, a jest co badać I oczywiście muszę dodać, że uwielbiam Cię za Twój optymizm i te stópki i kolory i już wiecej nie powiem, bo buziak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 25.05.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Lasche wierzę, że Mama Lasche ma optymizmu tyle albo i więcej co córka ... bo w walce z gadziną ... wbrew pozorom to nasilniejsze oręże ... trzymam za Was kciuki dziewczyny ... dobra zapisze się jutro na te "cycki" ... ragazza siostro w przeciwieństwie do Ciebie nie ma czego badać ale może mammograf ma opcję poszukiwania zaginionych skarbów:) ... Lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 25.05.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Lasche,jeszcze melduję, że kolor obłędny, poduszka srylion pierwsza TYSZ:)Za 4. i za każdy kolejny etap (oby nie:D) trzymam kciuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.05.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Mama mamy lasche na pewno będzie zdrowa, ja jestem tego pewna i trzymam kciuki. Ten problem dotyczy baardzo wielu osób - w mojej rodzinie też. Buziaki i gorące uściski przesyłam! Właśnie miałam pisać do Ciebie odnośnie zakupów w H&M home ale nie wiem czy mi teraz wypada to zapytam jutro o Ś C I S K A M !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 25.05.2011 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Bardzo dziękuję ...a Koni ma specjalnego firmowego buziaka za zapisanie się na badania... niestety rak złośliwy, ale nie wdaję się w szczegóły bo się może okazać, że kiepsko optymizm udaję będzie bardzo dobrze ...ja to wiem ...ale ciepłe słowa, myśli, modlitwy zawsze są potrzebne Yokasta nie gadaj głupot ...pisz ...ja zaraz każę się Wam wypowiadać o lampach to nie tragedia ...ot zakręt w życiu ...nie pierwsze ...i pewnie nie ostatni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 25.05.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Wszystko będzie dobrze Lasche bo grunt to pozytywne myślenie a tego ci nie brakuje bo w końcu po kimś to masz a my trzymamy kciuki i myślimy cieplutko o mamie Lasche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.05.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Duzo zdrowia dla mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.05.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Ja pewnie pytałam już srylion razy, ale kiedy się przeprowadzacie tak ostatecznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 25.05.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Przeprowadzamy się w pierwszym tygodniu sierpnia a przy okazji pokażę Wam coś ...jakoś się tak związało z tym życiowym zakrętem ...od dawna chciałam mieć tatuaż, ale nic nie mogłam znaleźć ...co by mi odpowiadało ...a tu kilka dni temu ... http://i2.fmix.pl/fmi1853/38769d5c002718e94ddd5b3a i miejsce idealne ...i tekst z mych ust wyjęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.05.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 fajny, tez bym sobie mogla taki strzelic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 25.05.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Przeprowadzamy się w pierwszym tygodniu sierpnia a przy okazji pokażę Wam coś ...jakoś się tak związało z tym życiowym zakrętem ...od dawna chciałam mieć tatuaż, ale nic nie mogłam znaleźć ...co by mi odpowiadało ...a tu kilka dni temu ... http://i2.fmix.pl/fmi1853/38769d5c002718e94ddd5b3a i miejsce idealne ...i tekst z mych ust wyjęty Lasche, ale Ty na serio z tym tatuażem? Bo ten - moim zdaniem - świetny jest. A musisz wiedzieć, że po baaardzo burzliwym okresie młodzieńczym, na stare lata jakaś antytatuażowa się stałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 25.05.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 a ja byłam grzeczną dziewczynką ...tylko mi na stare lata odbija z tatuażem serio serio ...tylko nie wiem, czy to miejsce dobrze wybrane, bo wolałabym ograniczyć bolesność samego procesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.05.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Miejsce jest idealne. Z mężem zawsze chcieliśmy sobie zrobić tatuaże (no...może bardziej ja chciałam żebyśmy sobie zrobili) - jedyne miejsce jakie nam przychodziło do głowy to dłonie ale te są w widocznym miejscu albo tyłek - a ten z kolei jest niezbyt widoczny. Takie, które się nie zmienia radykalnie z biegiem czasu, nie rozciąga zanadto i w razie nagłego zrzucenia wagi (to dla mnie ) nie wyglądałby śmiesznie. Stopa to miejsce idealne. Zainspirowało mnie, a tekst - ponadczasowy, piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 25.05.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 a ja byłam grzeczną dziewczynką ...tylko mi na stare lata odbija z tatuażem serio serio ...tylko nie wiem, czy to miejsce dobrze wybrane, bo wolałabym ograniczyć bolesność samego procesu Bolesność bolesnością, ale pomyśl o tym jak pięknie będzie wyglądała Twoja stópka;) Miejsce, jak dla mnie, idealne. Aż się sama przez chwilę zastanawiać zaczęłam;) Wrzucisz dziś te lampy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts