Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zaczynałam ten post kilka razy ...bo ciężko ująć to w słowa ...napiszę krótko ...dziś życie jak zawsze przywołało mnie do porządku

nie pisałam na forum ale mieliśmy ostatnio wiele różnych problemów i dylematów związanych z powrotem ...wszystko przygotowywałam do tej chwili ale zostawiałam sobie wszędzie otwarte furtki...logistycznie, rozsądnie i finansowo rzecz biorąc powinniśmy zostać rok dłużej ...ale życie pisze swoje scenariusze

dziś dowiedziałam się, że moja mamusia ma raka ...w bardzo początkowej fazie ...głupie cycki ...u nas to niestety zmora rodzinna ...więc piszę do Was z apelem dziewczyny ...idźcie się przebadać ...bo często o tym zapominamy lub ignorujemy ...

ja jestem pewna, że mamusia będzie zdrowa ...nie ma innej opcji :) ale Wasze dobre myśli się przydadzą

jeśli mój post sprawi, że chociaż jedna z Was pójdzie do lekarza będę uważać, że warto było przełamać laschowy optymizm wątkowy ...

i żeby nie było ...żadnych płaczów i żali ...zaraz wracamy do dyskusji o wnętrzarskich pierdułkach ...

melduję, ze trzymam kciuki za mamusię lasche z całych sił! Wiem o czym mówisz, moja mamusia też miała, ale wycieli, złośliwy nie był i na razie jest ok, a ja też regularnie się badam, tzn. cycki, a jest co badać ;)

I oczywiście muszę dodać, że uwielbiam Cię za Twój optymizm i te stópki i kolory i już wiecej nie powiem, bo :cry:

buziak!

Lasche wierzę, że Mama Lasche ma optymizmu tyle albo i więcej co córka ... bo w walce z gadziną ... wbrew pozorom to nasilniejsze oręże :) ... trzymam za Was kciuki dziewczyny :) ...

dobra zapisze się jutro na te "cycki" ... ragazza siostro :) w przeciwieństwie do Ciebie nie ma czego badać ale może mammograf ma opcję poszukiwania zaginionych skarbów:):) ...

Lasche :hug:

Mama mamy lasche na pewno będzie zdrowa, ja jestem tego pewna i trzymam kciuki.

Ten problem dotyczy baardzo wielu osób - w mojej rodzinie też.

Buziaki i gorące uściski przesyłam!

Właśnie miałam pisać do Ciebie odnośnie zakupów w H&M home ale nie wiem czy mi teraz wypada to zapytam jutro o :lol2:

Ś C I S K A M !!!!

Bardzo dziękuję ...a Koni ma specjalnego firmowego buziaka za zapisanie się na badania...

niestety rak złośliwy, ale nie wdaję się w szczegóły bo się może okazać, że kiepsko optymizm udaję ;)

będzie bardzo dobrze ...ja to wiem ...ale ciepłe słowa, myśli, modlitwy zawsze są potrzebne :)

Yokasta nie gadaj głupot ...pisz ...ja zaraz każę się Wam wypowiadać o lampach ;) to nie tragedia ...ot zakręt w życiu ...nie pierwsze ...i pewnie nie ostatni ...

Przeprowadzamy się w pierwszym tygodniu sierpnia

a przy okazji pokażę Wam coś ...jakoś się tak związało z tym życiowym zakrętem ...od dawna chciałam mieć tatuaż, ale nic nie mogłam znaleźć ...co by mi odpowiadało ...a tu kilka dni temu ...

http://i2.fmix.pl/fmi1853/38769d5c002718e94ddd5b3a

i miejsce idealne ...i tekst z mych ust wyjęty ;)

Przeprowadzamy się w pierwszym tygodniu sierpnia

a przy okazji pokażę Wam coś ...jakoś się tak związało z tym życiowym zakrętem ...od dawna chciałam mieć tatuaż, ale nic nie mogłam znaleźć ...co by mi odpowiadało ...a tu kilka dni temu ...

http://i2.fmix.pl/fmi1853/38769d5c002718e94ddd5b3a

i miejsce idealne ...i tekst z mych ust wyjęty ;)

Lasche,

ale Ty na serio z tym tatuażem?

Bo ten - moim zdaniem - świetny jest. A musisz wiedzieć, że po baaardzo burzliwym okresie młodzieńczym, na stare lata jakaś antytatuażowa się stałam;)

Miejsce jest idealne. Z mężem zawsze chcieliśmy sobie zrobić tatuaże (no...może bardziej ja chciałam żebyśmy sobie zrobili) :) - jedyne miejsce jakie nam przychodziło do głowy to dłonie ale te są w widocznym miejscu albo tyłek - a ten z kolei jest niezbyt widoczny. Takie, które się nie zmienia radykalnie z biegiem czasu, nie rozciąga zanadto i w razie nagłego zrzucenia wagi (to dla mnie :lol2:) nie wyglądałby śmiesznie.

Stopa to miejsce idealne. Zainspirowało mnie, a tekst - ponadczasowy, piękny.

a ja byłam grzeczną dziewczynką ...tylko mi na stare lata odbija ;) z tatuażem serio serio ...tylko nie wiem, czy to miejsce dobrze wybrane, bo wolałabym ograniczyć bolesność samego procesu ;)

Bolesność bolesnością, ale pomyśl o tym jak pięknie będzie wyglądała Twoja stópka;) Miejsce, jak dla mnie, idealne. Aż się sama przez chwilę zastanawiać zaczęłam;)

Wrzucisz dziś te lampy?:popcorn: