yokasta 25.05.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 PW Ci wysłałam, a te lampy to dzieee ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 25.05.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Lasche, kobieto o sercu wielkim jak srylion kuli ziemskich... Że Ty o innych w takiej chwili - czapki z głów... Trzymam kciuki za mamę i za pracę. Ja taka jak Ty - albo tak albo siak, korowody mnie wkurzają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 25.05.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 No to lampy: lampy to temat drażliwy, bo ja je kupuję na potęgę ...a potem zmieniają mi się koncepcje rzecz dotyczy sypialni...mojej sypialni...dla przypomnienia, ma być biała z kilkoma plamami intensywnego koloru, palety, skrzynki, stare reklamy...no cały ten śmietnik laschowy bliski memu sercu ... stare wizualki ...nie będzie łóżka ani szafek no i drzwi białe, bo już jedne żółte mamy http://i496.photobucket.com/albums/rr323/lasche_2009/projekty%20i%20wizualizacje/1-2.jpg http://i496.photobucket.com/albums/rr323/lasche_2009/projekty%20i%20wizualizacje/2-1.jpg no i czas na dylematy ...oświetlenie, które tam się pojawi - zwis, dwa kinkiety, lampka na biurko, może jakaś stojąca... no i mam zakupione to (bez zwisu jeszcze) http://i3.fmix.pl/fmi2113/cf18faec0025d17d4d45cdae/zdjecie.jpg ale już bym coś zmieniła ...więc dziki plan jest taki kinkiety wędrują na klatkę schodową oświetlać Banksów lampa biurkowa trafi do gościnnego (o nim w następnym poście) a w sypialni będzie królować biel chciałabym zakupić 2 takie i przemalować na biało http://cgi.ebay.co.uk/ADJUSTABLE-WORK-LAMP-extending-wall-mounted-new-grey-/260476360875?pt=UK_HomeGarden_Lighting_Lamps_Lighting_SM&hash=item3ca599d8ab do tego odrapana biała lampa industrialna (a zanim się takowej dorobię to lampa ze słoików) http://i3.fmix.pl/fmi437/72480953002cf0c64ddd698e/zdjecie.jpg czy ja zaczynam wariować ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 25.05.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 No to lampy: lampy to temat drażliwy, bo ja je kupuję na potęgę ...a potem zmieniają mi się koncepcje rzecz dotyczy sypialni...mojej sypialni...dla przypomnienia, ma być biała z kilkoma plamami intensywnego koloru, palety, skrzynki, stare reklamy...no cały ten śmietnik laschowy bliski memu sercu ... stare wizualki ...nie będzie łóżka ani szafek no i drzwi białe, bo już jedne żółte mamy http://i496.photobucket.com/albums/rr323/lasche_2009/projekty%20i%20wizualizacje/1-2.jpg http://i496.photobucket.com/albums/rr323/lasche_2009/projekty%20i%20wizualizacje/2-1.jpg no i czas na dylematy ...oświetlenie, które tam się pojawi - zwis, dwa kinkiety, lampka na biurko, może jakaś stojąca... no i mam zakupione to (bez zwisu jeszcze) http://i3.fmix.pl/fmi2113/cf18faec0025d17d4d45cdae/zdjecie.jpg ale już bym coś zmieniła ...więc dziki plan jest taki kinkiety wędrują na klatkę schodową oświetlać Banksów lampa biurkowa trafi do gościnnego (o nim w następnym poście) a w sypialni będzie królować biel chciałabym zakupić 2 takie i przemalować na biało http://cgi.ebay.co.uk/ADJUSTABLE-WORK-LAMP-extending-wall-mounted-new-grey-/260476360875?pt=UK_HomeGarden_Lighting_Lamps_Lighting_SM&hash=item3ca599d8ab do tego odrapana biała lampa industrialna (a zanim się takowej dorobię to lampa ze słoików) http://i3.fmix.pl/fmi437/72480953002cf0c64ddd698e/zdjecie.jpg czy ja zaczynam wariować ??? O Jezusicku, toż to moje lampy wymarzone! Harmoniki cudowne! Ja jestem za:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 25.05.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 A na biurecko może Yielde jakaś? Coś zawsze moszna upolować na ebayu.Lampa ze słoików - nie wiem, nie znam się, zarobiona jestem - ale wygląda fajnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.05.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Nie, nie zaczynasz. Nowe propozycje ciekawsze od starych (tam za dużo metalu w jednym miejscu). Kinkiety do banksów będą akurat. Pytanie tylko, jesteś pewna że te białe będą fajne po przemalowaniu ? Sam pomysł mi się podoba, ale ja się boję malować tego co będzie blisko twarzy dzień w dzień . Słoiki rewelka. P.s. a co Twój mąż na smietnikową sypialnię? Bo ja ostatnio zaczynam mieć jakieś poczucie winy że tak po mojemu ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 25.05.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Yokasta odpisałam Waderko są chwile które nieodwracalnie zmieniają nasze życie ...ja miałam przyjemność - nieprzyjemność tego doświadczyć ...a teraz ...teraz prę przez życie do przodu, zarażam optymizmem kogo się da, nie wierzę w przeciwności i nie zwalniam na życiowych zakrętach ... i jeszcze ostatnie zdanie o mamusi ...aa i o babuni będzie ...kiedyś pisałam o mojej dzielnej babci, która umarła w tym roku ...była osobą bardzo wierzącą ...pamiętam przyszła do mnie w przeddzień ślubu, kiedy byłam załamana deszczami padającymi od tygodnia i powiedziała ...nie martw się wnusiu ja Ci wymodliłam śliczną pogodę na jutro :) i był upał 30 stopni ...no trochę babunia przesadziła właśnie skończyłam rozmawiać z moją mamusią , która mi powiedziała, że dziś w nocy po raz pierwszy od jej śmierci śniła się jej babci ...leżała na łóżku i tak smutno na nią patrzyła....nic nie mówiła ...i jak moja mam się rano obudziła, to wiedziała, że wynik będzie zły ...a babcia przyszła jej pewnie powiedzieć zanim dowie się od lekarza...mocno w to wierzą, choć brzmi naiwnie...to był piękny sen o miłości matki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 25.05.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 harmonijki nie są obłędnie drogie więc jak się nie uda to nie grozi mi spłacanie ich przez 20 lat Yielde jest mym marzeniem od zawsze ...zresztą wiele dyskusji już o niej (królowej lamp znaczy) było u mnie na początku wątku ...na razie bardzo nieosiągalne ...ale za to ta jest jak najbardziej ... http://www.sainsburys.co.uk/sol/shop/home_and_garden/lighting/floor_lamps/120709719_chrome_jointed_floor_lamp.html?hnav=4294960759 tylko gdzie ja ją wcisnę ? białą bym brała bez zastanowienia a wyrzutów sumienia nie mam, bo jak jemu wszystko jedno a mi baaaaardzo zależy ...no to układ idealny oprócz Tolixów rzecz jasna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 25.05.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Piękny, jakkolwiek naiwnie to brzmi... Ja wierzę mocno w takie metafizyczne historie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.05.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 To właśnie ciekawe, że na te Tolixy nie pozwala ma chociaż jakąś alternatywę ? Cóż, wytłumaczenie na poczucie winy masz idealne muszę to przemyśleć. Tez odpisałam niedługo się już pogubię w tym wszystkim więc idę spać. Dobranoc i śnijcie o samych dobrych rzeczach wszystkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.05.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Lashe, najpierw trzymam kciuki za zdrówko Twojej mamy, potem za Twoją pracę. Wszystko się ułoży, ale zdrowie najważniejsze. Resztę sobie kupisz;) Tatuaż fajna sprawa, ale dobrze to przemyśl, bo jest trudny do usunięcia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 25.05.2011 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 nie no ja już kupiłam 8 krzeseł do kompletu więc trochę mu się nie dziwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 25.05.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Agawi ale jaka ja bym była luzacka babcia z takim tatuażam a w imieniu mamusi raz jeszcze bardzo dziękuję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 25.05.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 harmonijki nie są obłędnie drogie więc jak się nie uda to nie grozi mi spłacanie ich przez 20 lat Yielde jest mym marzeniem od zawsze ...zresztą wiele dyskusji już o niej (królowej lamp znaczy) było u mnie na początku wątku ...na razie bardzo nieosiągalne ...ale za to ta jest jak najbardziej ... http://www.sainsburys.co.uk/sol/shop/home_and_garden/lighting/floor_lamps/120709719_chrome_jointed_floor_lamp.html?hnav=4294960759 tylko gdzie ja ją wcisnę ? białą bym brała bez zastanowienia a wyrzutów sumienia nie mam, bo jak jemu wszystko jedno a mi baaaaardzo zależy ...no to układ idealny oprócz Tolixów rzecz jasna ... No proszę, jest nawet half price. Ja zazdroszczę wyspiarkom takich okazji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.05.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Agawi ale jaka ja bym była luzacka babcia z takim tatuażam Jaka babcia? Kochana, do tego czasu tatuaż dawno Ci zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 25.05.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 (edytowane) Lashe bardzo mocno trzymam kciuki za mamcię twoją ! I melduję, że w przyszłym tygodniu jestem na badaniach . W moim najbliższym otoczeniu też stoczyliśmy walkę z rakiem piersi .... Co do snu z babcią- mój kochany Tatuś, który zmarł jak miałam lat 16 zawsze w nocy przychodzi mi powiedzieć, że coś będzie nie tak . Dziwnie to brzmi ,wiem, ale ja wierze w takie rzeczy ... Nie wierzę w duchy i jakieś paranormalne dziwne rzeczy w sumie ale ...no właśnie . Przed śmiercią powiedział, że nigdy nie będzie nas nawiedzał jako duch ale za to przyjdzie we śnie, do nas i powie jak tam jest . Wiem, że on to mówił ,żeby nas przygotować do jego śmierci ale ja wierzę też, że dotrzymuje słowa, czuwa nade mną i moim bratem .... Tak samo jest z Twoją babcią .Ona czuwa nad twoją najbliższa rodziną Przepraszam za swoja opowiesc u Ciebie Trzyma kciuki za mamę .... Ciebie , pracę i przeprowadzkę Edytowane 26 Maja 2011 przez dagunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 26.05.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Lasche kurna blada no! Jeden dzięn mnie ni ebyło i jak zwykle jestem spóźniona! Zacznę od mamy - dziś jej/ (twoje też ) święto - więc w prezencie dla was przesyłam uściski i ogromne ilości nadziei i usmiechu na codzień! Dla mnie to nie jest od 6 lat ulubione święto..... ale co tam bedę się rozczulać! Życie jakie jest każdy wie! Co do tatuażu - to sie przyznam że ja mam:) Mam po wewnętrznej stronie nogi nad kostką, od 11 lat już to pozostałośc po buntowniczym nastolatkowaniu. Nie dostałam się do wybranego liceum i za nim do domu wróciłam (moich rodziców nie było - ojciec pracował za granicą a mama korzystała jeszcze z życia i z nim podróżowała) to z butelka (taniego) wina wstąpiłam do kolegi i po dwóch godzinach wyszłam już z tatoo:) A co!!! mame okłamałam, jak wkońcu go dojrzała, że to z henny i że zejdzie za parę lat! Nie wszytskim sie podoba, ale mi w życiu codziennym w ogóle nie przeszkadza, a czasem przywołuje miłe, głupie, szalone czasy liceum i beztroskiego zycia! Lubie go, ot co!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 26.05.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Będzie dobrze, Lasche. Trzeba w to wierzyć, trzeba o to walczyć i nie poddawać się. Będę kibicować Twojej Mamie i Tobie. Tatuaż piękny, ja sama myślę nad jakimś, chociaż generalnie preferuję bardzo kobiecy i delikatny styl. (Chyba, że najdzie mnie styl dzikiego podróżnika). Dyskretny. Ja uważam, że przemyślany tatuaż może zdobić ciało. Nawet jak jest się starym i pomarszczonym (bo brzydkim to nigdy się nie jest). A co do badań to popieram. Dziewczyny, naprawdę, najlepiej badać się samemu co miesiąc (poprosić np. ginekologa by pokazał, jak dobrze to robić) oraz regularnie robić inne badania, w przypadku młodych kobiet będzie to USG piersi, w przypadku bardziej dojrzałych już inne badania często jak mammografia. W każdym razie nie ma co się bać, bo dzięki odpowiednio wczesnemu wykryciu naprawdę są baardzo duże szanse, że po prostu wszystkiego ładnie się pozbędziemy. Moje pierwsze USG piersi było w wieku 18 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasianka32 26.05.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 dawno mnie tu nie było. pamiętam, że płakałam czytając o Twojej Babci.. no i dzisiaj się znów popłakałam... i wcale nie jestem beksą straszną.. tylko jakoś tak trafiam. trzymam za Was kciuki, chciałabym napisać, że się modlę, ale Ten na górze chyba mnie nie chce teraz słyszeć tatuaż śliczny, też bym chciała... najpierw obiecałam sobie po obronie, później po doktoracie, po urodzeniu dziecka.. teraz nic wielkiego się nie dzieje- to może właśnie ten czas..ale też ciągle myślę, że to idealne miejsce musi być cholernie bolesne.. aa no i powodzenie w tym kolejnym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 26.05.2011 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 (edytowane) Dagunia zuch dziewczyna - idziesz się przebadać śliczna opowieść o Twoim tatusiu ...ja w duchy, opowieści dziwnej treści i inne nie wierzą ...we wróżki i szarlatanów również nie ale czasem zdarzają się takie rzeczy ...jak opowieść mojej mamy ...jak była nastolatką poszły z przyjaciółką do wróżki - cyganki ...i na zwyczajowe pytania o przyszłość powiedziała jej, że będzie miała 3 dzieci, w tym jedno nie urodzi i że w jej życiu będzie mnóstwo chorób, a z jednej z nich będzie wyleczona, choć nikt w to nie będzie wierzył, a lekarze powiedzą o cudzie ...i że zginie z mężem w wypadku samochodowym ...jak dotąd ma dwie córki i jak ja miałam 7 lat, moi rodzice wzięli na wychowanie mojego kuzyna (brata ), którego rodzice (taty brat) osierocili ...moja mama cyckowy problem ma od dawna, ale dotąd nie było tak źle, a poza tym poważny problemy z kręgosłupem ...dziwne te wróżby ot co ... Iwek dziękuję Ci za życzenia i życzę Ci tego samego moja przyszła mamusiu ...i przytulam w Twym smutku ...połóż kwiatka od lasche mamusi niech wie, że jej dziecko ma forumowe wsparcie w tym trudnym dla niej dniu Iwek a co masz na tej nóżce wytatuowane? Maszenko dziękuję za ten apel ...dziewczyny badać się i to już ... Kasianka no nie płacz do mnie chyba w końcu dotarła wieść ...wczoraj leciałam na lekkim oszołomieniu ...ale już się wypłakałam ...i zamierzam być dzielna a Ten na górze słyszy tylko nie zawsze uważa, że to o co my prosimy jest najlepszym wyborem Mamuśki obecne, przyszłe mamuśki i te które mamuśkami są w sercu a z jakiegoś powodu nie w naturze ...dużo zdrowia, ciepła rodzinnego i optymizmu Wam życzę ...bo każdej z nas się to przyda Edytowane 26 Maja 2011 przez lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts