Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lasche cholera!!! nie możesz się rozpływać, załamywać i rozklejać na początku drogi! Drogi ciężkiej co prawda, ale nie na starcie!!!! Moja mama chorowała 10 lat! Musisz być twarda, kto jak kto, ale Ciebie i Twoją rodzinę chcę widzieć na mecie - wszystkich, szczęśliwych i razem !!! Ponoć wiara czyni cuda!

Wypłacz się i wracaj do nas szybko!!! raz, dwa, trzy....

no więc jestem...jakby banalnie to nie zabrzmiało bardzo Wam dziękuję za wsparcie ...w życiu niewirtualnym bardzo ostrożnie dobieram sobie przyjaciół ...a tu ...tyle ciepłych słów ...od zupełnie nieznanych - znanych mi osób ...jest to dziwne ale bardzo przyjemne doświadczenie ...więc raz jeszcze dziękuję ...Wam wszystkim

Iwek bardzo podziwiam Cię za tą 10 letnią walkę ...i Twoja wiadomość dała mi kopa :) TO prawda ta wiadomość była dla mnie szokiem i zachowałam się idealnie - książkowo ...szok - niedowierzanie - zaprzeczanie - załamka ...a teraz jest mi lepiej więc wracam...mam ma mieć operację w przeciągu 3 tygodni, a potem chemia itp. więc koniec mazgajenia...

byliśmy kilka dni nad morzem ...zrobiłam prawie 200 zdjęć w tym mnóstwo kolorowych drzwi dla Was :) ale to wkrótce na blogu :)

a teraz idę nadrobić zaległości ...