lasche 09.06.2011 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 ja widziałam ostatnio cudną inspirację z tym stolikiem w roli głównej na wystawie w TK Maxx ...stolik pastelowy niebieski, krzesła pastelowy żółty i poduchy w różne wzory ...fantastycznie to wyglądało, co nie zmienia faktu, że ja wolę drewniany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.06.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Ja drewniany chciałam przy założeniu, że taras będzie betonowy. Taras jednak będzie drewniany, to stolik zmienił się w metalowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.06.2011 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 oj to u mnie będzie pasować bo na razie wykończenie tarasu jest na miejscu tysiąc pięćset na liście wykończeniowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 09.06.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Świetny dom,ale jak wiadomo,każdy by coś wyrzucił coś dodał.Ja z chęcią zabrałabym parę rzeczy np kosze z sypialni (ale z tym to mnie chyba Yokasta ubiegła ),bibliotekę z siatką,lampy,stolik ten metalowy itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.06.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 bo na razie wykończenie tarasu jest na miejscu tysiąc pięćset na liście wykończeniowej To tak jak u mnie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 09.06.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 (edytowane) Lasche,dzięki:) Edytowane 9 Czerwca 2011 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 10.06.2011 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Po nocnych rozmowach z Yokastą o farbach wklejam ku pamięci do przeczytania wieczorem http://www.savel.pl/index.php/produkty/rodzaje-farb http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,101089524,101110520.html?v=2 i blog super kreatywnych osób, ich zabawa formą i dekoracją mnie zachwyca ...tu post o podłogach właśnie http://dekornik.blogspot.com/2009/08/malowanie-podogi-w-sypialni.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 10.06.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Spóźniłam się na prezentację Domu Marzeń, więc tylko dodam achy od siebie Sypialnia bardzo mi się podoba, ja bym za tymi shuttersami półeczki miała ukryte na książki, gazety, olejki, balsamy, świece, inne przyłóżkowe gadżety, może butelkę wina i kieliszki, taka skrytka dla dorosłych. A w całym domu okna są piękne, i w kuchni te przesuwne super, tylko zawsze się zastanawiam jak one by się sprawdzały w naszym zimowym klimacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.06.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 (edytowane) O fajnie też sobie pooglądam bo mam chwilkę akurat Dom, który wkleiłaś na poprzedniej stronie fajny Wiele rzeczy podoba mi się choć tak naprawdę u siebie mam całkiem inaczej urzadzone. Ale jeśli cos tworzy taką spóją całość to podoba mi się mimo, że ja mam inaczej lasche mam jeszcze takie pytanie: to zdaje się u Ciebie widziałam takie obrazy oprawione w ramy ale zamiast rysunku były jakieś hasła, teksty, słowa. Jak to znaleźć? Próbowałam na różne sposoby szukać w google ale nie mogę trafić na to o co mi chodzi. Może to ma jakąś fachową nazwę co? Edytowane 10 Czerwca 2011 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 10.06.2011 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Cronin ja te mysle, ze oni maja tam skrytke Pysiaczek zgadzam sie z TOba, mnie tez wiele wnetrz zachwyca mimo, ze odbiegaja stylowo od moich upodoban. A postery do zobaczenia tutaj ... http://laschejunk.blogspot.com/search/label/poster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 10.06.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 też bym się tam mogła wprowadzić . Pięknie - zagłówek bombowy i te dwie urocze szafy .....eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.06.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Tak to tu je właśnie widziałam (kawał dobrej roboty z tym blogiem ) Dzięki spróbuję pod hasłem postery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 10.06.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 (edytowane) A to widziałyście http://polki.pl/dom_wnetrza_galeria.html?galg_id=10004620&ph_center_01_page_no=1#galery_place ? kuchnia i lampy jak znalazł Ach i to http://www.blog.awx2.pl/?p=770, piękna architektura na wieczór Edytowane 10 Czerwca 2011 przez cronin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 11.06.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 A ja chciałabym przygarnąć te dwie identyczne białe szafy z domu marzeń -są piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.06.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Lasche no piekny ten domek...kurcze jak popatrze sobie na takie perelki to wszystko bym u siebie juz zmienila:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 11.06.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 lasche, z Ciebie taka ciotka-dobrarada weź*i mi poradź, jak ze starych mebli usunąć zapaszek stęchlizny? ..już wietrzyłam i psikałam waniliowym perfumem do wnętrz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 11.06.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 pięknego tego konika wygrzebałas na targu a co komódek...ostatnio taka wpadła mi w oko...tylko nie miałąbym jej gdzie postawić http://blog.tagesanzeiger.ch/sweethome/wp-content/uploads/2010/03/IMG_2595Blog_FBM_bb_web-640x438.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 11.06.2011 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Aricia no 1 ABY USUNĄĆ Z SZAFY ZAPACH STĘCHLIZNY CZY WILGOCI, na spodeczkach układano, w kilku miejscach jej wnętrza goździki lub owoce świeżej pigwy albo stawiano kubek wrzącego mleka. no 2 włóż do każdej szafki spodek ze zmieloną kawą - kawa wchłonie Ci wszystkie zapachy i nie będzie jej czuć! no 3 Proponuje umyć meble wodą z octem, a następnie włożyć mydło mocno zapachowe lub specjalne zapachy do szafy. no 4 http://www.realt5000.com.ua/news/utf/pl/1640535/ no 5 umyj je ciepłą wodą z dodatkiem płynu do mycia drewna i pozostaw otwarte przez kilka godzin, by dobrze wyschły. Potem upraż na patelni ziarna kawy i jeszcze ciepłe wsyp na talerzyki, które poustawiaj na półkach. Zamknij szafki. Zabieg można co jakiś czas powtórzyć. żadnego nie próbowałam mam Wam dużo do opowiedzenia, ale wypiłam za dużo wina więc wrócę o poranku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 11.06.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 wieeedziałam, że mogę na Ciebie liczyć!!!! buziole , pijaku ...a ja jak na złość winko wypiłam wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 11.06.2011 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Queene no Bóg Ci zapłać Dobra Kobieto ...w końcu ktoś konika docenił a ja mogę taką przygarnąć ...bardzo mogę ...już ja bym dla niej miejsce znalazła ...a droga była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts