ragazza 14.06.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 w ogóle przydałoby mi się jeszcze z sześcioro dzieci żeby urządzić im pokoje ...no mam za dużo pomysłów ... to dziel się kochana tymi wszystkimi pomysłami, bo ja dla mojego 11-latka nadal nie mam sprecyzowanego pomysłu A Twoje pomysły są zawsze inspirujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 14.06.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Super lampa!!! Ha ja mam jedną córę i już myślę,aby jej coś pozmieniać w pokoiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 14.06.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 a ja jeszcze o książkach . Ja mam "schize" totalną na punkcie książek - totalną !!!!! Musze mieć zawsze książki własne , kupione!!. Uwielbiam nowe książki a głównie zapach papieru ...eh:). Nigdy nie wypożyczam i zawsze kupuje . Mam ich za dużo ,o wiele za dużo. I nie wiem, gdzie ja je wszystkie mam upchać jak się przeprowadzę z wawy Do tego muszę mieć je wszystkie poukładane wg klucza i to jest najgorsze .... bo układam tematycznie np książki podróżnicze, nurkowanie , żeglarstwo , kryminały , romansidła, i książki zawodowe , psychologia, terapia, kryminalistyka , reso:) Potem jeszcze układam wg autorów i oczywiście kolorów okładki a no i jeszcze wielkość książki ma znaczenie ....wiec uwierzcie czasami cały dzień spędzam na tym, żeby wszystko do siebie pasowało i wiecie co?? i tak gówno z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.06.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 no dagunia, witaj w klubie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 14.06.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Myślałam, że tylko ja taka schizowa jestem.... Do tego mam jeszcze KUPE książek w kartonach:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.06.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Dagunia, to nie tylko ja wdycham zapach świerzych karteczek kiedy kupuję książkę? Mam ulubioną księgarnię we Wrocławiu, z której zawsze wychodzę obładowana i potrafię tam wydać ostatnie pieniądze. Może to jakaś choroba ? Jedyne czego nie mam to nie kupuję nowości po niebotycznych cenach, niektóre po prostu przeczytam sobie za rok (chociaż na książki Marka Krajewskiego i Mariusza Czubaja zawsze czekam z wywieszonym jęzorem hehehe). Mada, u mnie są nie tylko w kartonach ale i na podłodze, po szafkach pochomikowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 14.06.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Yokasata,Krajewskiego mam wszystkie i wszystkie pochłaniałam z prędkością światła (zdradzisz swoją ulubioną księgarnię?) Ja lubię układać książki wg autorów,niestety na wyspie nie mam pokaźnego księgozbioru,więc nawet nie będę pokazywać,bo wstyd normalnie,wstyd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.06.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Ja to chyba ta z tych dziwnych bo wlasciwie ksiazek nie kupuje ale pochlaniam na tony ksiazki z biblioteki nawet nie mialabym gdzie trzymac tych kupionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 14.06.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 też należę do tych co kupują, a nie wypożyczają i zapach uwielbiam. Mogłabym przesiadywać w Empiku godzinami Nie pojmuję, jak ludzi mogą rajcować e-booki Ubolewam nad tym, że nie mam miejsca na bibliotekę, i z zazdrością patrzę, na to co ma Darcy, i już czuję jak się będę śliniła do biblioteki MagdyZZZ... pamietam te plany - CUDO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 14.06.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 (edytowane) Yokasata,Krajewskiego mam wszystkie i wszystkie pochłaniałam z prędkością światła (zdradzisz swoją ulubioną księgarnię?) Ja lubię układać książki wg autorów,niestety na wyspie nie mam pokaźnego księgozbioru,więc nawet nie będę pokazywać,bo wstyd normalnie,wstyd... No nie, Krajewskiego też lubisz? Telepatia jakaś czy coś? Ragazza, mnie e-booki męczą straszliwie, i - jak Yokasta - ostatnie pieniądze potrafię wydać na książki:) A jak już kupię to najpierw wącham:D Najbardziej jednak cieszy mnie, że zaraziłam tą miłością dzieci - mój sześciolatek czyta sobie teraz Porwanie w Tiutiurlistanie Edytowane 14 Czerwca 2011 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 14.06.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Krajewski wszak o moim Wrocławiu sprzed wojny pisze,mrocznym Wrocławiu achhhh i o Lwowie.Jednym słowem rewelacja,kto nie czytał temu polecam! Organizowali we wrocku swojego czasu wycieczki śladami Eberharda Mocka Mieli kręcić serial,ale coś nie wypaliło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.06.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 (edytowane) Paula, pewnie że zdradzę, tam zawsze multum ludzi na Ruskiej po tej samej stronie co Guinness (w stronę 1-go Maja) Krajewski jest ZA....STY! Jak on pisze (chociaż 1 książkę ponoć nie on napisał :/ ale to nieważne). Ebernhard Mock to kultowa już postać. Dzięki Niemu inaczej się patrzy na Wrocław....ehh....i tęskni do tych czasów, które opisuje Krajewski. Edytowane 14 Czerwca 2011 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 14.06.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Krajewski wszak o moim Wrocławiu sprzed wojny pisze,mrocznym Wrocławiu achhhh i o Lwowie.Jednym słowem rewelacja,kto nie czytał temu polecam! Organizowali we wrocku swojego czasu wycieczki śladami Eberharda Mocka Mieli kręcić serial,ale coś nie wypaliło. No tak, przecież Ty z Breslau Uwielbiam takie mroczne historie:) W ogóle mroczna jakaś jestem;) Historie seryjnych zbrodniarzy na Discovery pochłaniam, muzyka też cięższa raczej - ta biel w chałupie to chyba dla przeciwwagi:lol2: Lasche, wybacz off:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 14.06.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Tak myślałam,że o tej księgarni mowa Prawie wszystkie albumy o malarzach mam stamtąd.To jest miejsce obowiązkowe na mojej liście do zwiedzenia we Wrocławiu i nie wychodzenia z pustymi rękoma Ten mroczny Wrocław baaardzo mnie pociąga.Chciałabym się cofnąć w czasie choć na chwilę w tamte lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.06.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 mamuniu, Mada ja też to oglądam i wiele innych....(chyba nie wypada tu mówić o sekcji ale się zdarza, marzyłam o tym żeby zostać chirurgiem może dlatego ) Dziewczyny, widze że mamy podobne odczucia. Aż dziwnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.06.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 też należę do tych co kupują, a nie wypożyczają i zapach uwielbiam. Mogłabym przesiadywać w Empiku godzinami Nie pojmuję, jak ludzi mogą rajcować e-booki Ubolewam nad tym, że nie mam miejsca na bibliotekę, i z zazdrością patrzę, na to co ma Darcy, i już czuję jak się będę śliniła do biblioteki MagdyZZZ... pamietam te plany - CUDO!!! ooo, jak mi miło:oops: Ja też się jej doczekać nie mogę A wy tak ciągle ja-ja-ja, a u nas to jest x2:lol2: MY z empiku wychodzimy z takimi siatami:o Dlatego NASZ regał musi być wieeelki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 14.06.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 (edytowane) mamuniu, Mada ja też to oglądam i wiele innych....(chyba nie wypada tu mówić o sekcji ale się zdarza, marzyłam o tym żeby zostać chirurgiem może dlatego ) Dziewczyny, widze że mamy podobne odczucia. Aż dziwnie tak Dziwne:) Ja się jeszcze przyznam, ale tak po cichutku, że oglądam Dextera I Doktor G też . Edytowane 14 Czerwca 2011 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 14.06.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 ooo, jak mi miło:oops: Ja też się jej doczekać nie mogę A wy tak ciągle ja-ja-ja, a u nas to jest x2:lol2: MY z empiku wychodzimy z takimi siatami:o Dlatego NASZ regał musi być wieeelki:yes: Ja w książki mojego M nie zaglądam, bo mechanika mnie nie pociąga;) Czasem mu Grishama podbiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 14.06.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 No mój małż to jest jeszcze lepszy ode mnie w czytaniu. On czyta zawsze i wszędzie, aż czasami mnie to wkurza Dlatego w empiku też zostawiamy dużo kasy, a ostatnio jak była promocja na empik.com - 30% na wszystko to się cieszyłam jak dziecko i poszalałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.06.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 A ja książki to na Allegro i w kilku ulubionych księgarniach, bo Empik zawyża ceny, a za różnicę mogę kupić kolejne pozycje hehehe Mada, mój mąż zafascynowany Dexterem zażyczył sobie takich oto krzeseł (LASCHE PISZ JAK MAM WYWALIĆ ) http://babeczkaa.blox.pl/resource/z6061036X.jpg Doctor G też lubię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts