agawi74 14.06.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Lasche jak ma być tanio i na rok lub dwa to panele, ale takie tanie marketowe;) Nie będzie Wam ich żal wyrzucić i 2 lata wytrzymają Bardzo duży wybór jest w Komforcie, ceny zróżnicowane http://www.komfort.pl/panele/menu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.06.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Bierzcie najtańsze panele -ciepłota nie będą się różniły, nie wydacie fortuny i szybko położycie podłogę. Nie martw się . Lasche, a podłogę na górze macie? Może lepiej zrezygnować z tej na górze na rzecz dolnej? Tak tylko kombinuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.06.2011 05:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Plan jest taki górę robimy, bo trafił nam się niedrogi parkiet dębowy (mimo, że ja chciałam deski sosnowe wszędzie ) ...no szkoda było nie skorzystać, a parkiet jest bardzo dobrej jakości (mówił wujek - parkieciarz ) ...poza tym dzieci muszą mieć swój kąt ...więc robimy ile się da góry, a na obiadki i sralony będziemy chodzić na razie do rodziców lasche Panele mówicie ...ja się właśnie nad nimi zastanawiałam i nad wykładziną PCV ...ale martwię się, że wykładzina będzie zimna a chłopcy szorują tyłkami po podłodze cały czas I dziękuję za taki problem to nie problem grunt żeby zdrowie było w końcu nie na darmo mówimy o śmietniku u lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.06.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Moim zdaniem też jakieś najtańsze panele. Na pewno wytrzymają te dwa lata. I masz rację zdrowie najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 15.06.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 sis moja droga, dziewczyny dobrze prawią! Bierz panele najtańsze, a spełnią swoje zadanie dzielnie. I masz rację - najważniejsze jest zdrowie, a mieszkanko wykończy się powolutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 15.06.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Lasche,szkoda, że musisz dwa razy kłaść podłogę, teraz i za rok-dwa, bo jednak, nawet przy najtańszych panelach, to parę tysięcy wyrzucone w błoto....No ale najważniejsze oczywiście jest to, że będziecie w końcu wszyscy RAZEM, a nie, że realizacja marzenia o podłodze się trochę odwlecze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 15.06.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 nie widziałabym w tym tragedii dlaczego ... lasche jest taki etap w budowaniu kiedy marzenia są najważniejsze i dajmy na to tekowa podłoga stanowi element ważny ... a wszystko po to aby życie zweryfikowało rzeczy ważne i ważniejsze i wówczas z czego jest podłoga nie ma znaczenia ... poszukaj paneli a la teak ... albo inne ala ... przy odrobinie szczęścia i wyczuciu wyprzedaży można trafić na coś co może i nie powala ale stanowi całkiem udane zastępstwo ... moja bratowa w NOMI wynorała zeszłego lata wyprzedaż paneli za 9 zł m2 ... kupiła ... położyła i nie ma zamiaru zdejmować ... jakieś francuskie i ala heban wyciorany przez stado galopujących nosorożców ... głowa do góry ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.06.2011 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Pysiaczek, SIs dzieki Anja tez mi szkoda ale nie mam wyjscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.06.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Lasche, dużo tam m2 macie na te panele? Może nie wyjdzie tak źle (a nuż Wam się spodoba ). Fajnie, że rodzice będą obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 15.06.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 chyba panele będą lepsze niż wykładzina Pcv , tak mi się wydaje. teraz jest ich taki wybór ze na pewno coś sobie wybierzecie i nie zrujnujecie się. Nie będzie tez wam szkoda ich wymieniać jak juz bedzie kaska na wymarzona podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.06.2011 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Koni jest mala szansa że zostawię panele ale kto wie...i cena 9zł urządza mnie baaaardzo :) ale przede wszystkim dzięki za NOMI ...będę norać YOkasta ...jakieś 55 m2 ...i też się cieszę, że w końcu będziemy razem ...ja jestem stadne zwierzę, więc tutaj czuję się nieco samotna Dagunia dzięki i za Twój głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 15.06.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Ciocia Masza pozdrawia małego czytacza!!! I jako miłośniczka literatury dziecięcej może czasem coś tam podszepnie, jakiś ciekawy tytuł. Ale są minusy tego, oj są... U mnie sytuacja rodzinna zaczęła wyglądać tak w pewnym okresie: ojciec (dając kieszonkowe): tylko mi tu zaraz na książki nie wydaj mama (widząc torby nowych książek): ZABIERZ TO COŚ Z SALONU. listonosz (na ulicy, przechodzą na światłach): Pani Mario, mam dla pani paczuszki z książkami! koledzy i koleżanki (wchodząc do pokoju i rozglądając się niepewnie): oj, ile Ty masz książek... babcia na działce (Masza leży na hamaku, zażera się owocami i czyta): weź no odłóż tę książkę! musisz odpocząć! ile można czytać! Bycie bookwormem może przerażać. Trzymam kciuki, by Wasze dzieci dużo czytały. To jest wartościowe i bardzo wiele daje. Mi przynajmniej dużo dało. Ale moje dziecię już w życiu płodowym swym będzie miało kolekcjonowaną biblioteczkę, a mamusia będzie czytać co noc, opowiadać bajeczki i takie tam. Lasche u Ciebie zawsze tak pozytywnie... a podłogą się nie przejmuj, może wpadniesz na nową koncepcję dzięki temu? Czasami wściekamy się, gdy coś nie wychodzi albo trzeba odłożyć, a z tego co zauważyłam to i często na dobre wychodzi Najważniejsze, że razem będziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.06.2011 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Maszenka mogę podpisać się pod każdym zdaniem bookwoman pamiętam do dziś jak dostałam w skórę, bo spaliłam nową narzutę (ze sztucznego miśka ...ach ten dizajn ) ...a ja tylko czytałam schowana pod nią z zapaloną lampką ...no moja wina, że misiek się zaczął topić ??? ...a mnie zafascynował Quo Vadis :) dobrych kilka lata przed obowiązkiem jego przeczytania ...i jeszcze jedna scenka ...jak byłam mała mama kupiła nam ocieplacze niebieskie ...brr...nie cierpiałam ich, bo ciężko było je zapiąć ...i mama do dziś wspomina jak przychodziła z pracy, potykała się w przedpokoju o tornister, potem leżała kurtka (na środku dywanu w pokoju) i ja na naszym narożniku, w tych ocieplaczach, zlana potem (bo w bloku ogrzewanie hajcowało) i czytam książkę ... cieszę się, że chłopcy podzielają moją miłość, bo to piękny sposób na spędzanie wolnego czasu ...a z podłogą ...ot jakoś to będzie ...wiecie może gdzie szukać tych paneli ? tzn. w jakich sklepach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.06.2011 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Witaj classic, no carpetów to ja mam serdecznie dość i nawet mąż mi proponował i go wyśmiałam ale może to jest myśl, ciepło pod tyłkiem i nawet jak wezmę jasne to na pewno się porządnie wybrudzą przez te 2 lata więc na pewno zmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.06.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 hejLasche, skoro ma być tanio i ciepło, to może sięgnij po klasykę - wykładzinę pcv czyli klasyczne linoleum (chyba że to tylko ja jestem tu taka stara że pamiętam co to jest - peerelowski odpowiednik terakoty, do położenia w korytarzach, łazienkach, kuchniach itd, może ciekawie komponować się ze skrzynkami po jabłkach bo wzory bywają różniste) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.06.2011 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Dziękuję wszystkim za opinie o podłodze górnej (dolnej zresztą też ) ...decyzja podjęta jednogłośnie ...tzn. mój jeden głos przeważył będzie jodełka pojedyncza... chętnie zobaczyłabym ją na żywca przed podjęciem ostatecznej decyzji, ale ...no nie jest to możliwe ...więc zdecydowałam się na klasykę a teraz trochę humoru w moim ostatnio mało wesołym wątku http://i1.fmix.pl/fmi1955/ad1e995f001349fc4df909c6/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi349/ec28b977001d9ae74df909c4/zdjecie.jpg podejrzewam, że w przyszłości mi tego nie wybaczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.06.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Witam lasche:)Podczytuję po cichu ale muszę się dzisiaj odezwać....odnośnie zamiłowania do czytania:)Ja namiętnie czytam od wielu lat, moje dzieci także, ale pewnego pięknego wieczoru, kiedy moje dziecie było małe, czytałam przy świeczce w nocy, żeby dziecia nie obudzić. Oczywiście świeczka i zapałki leżały sobie na stoliku nocnym. Niestety ...rano.... obudziły mnie płomienie tuż przy twarzy...moje dziecie pierwszy i ostatni raz wzięło zapałki do rąk. Dzięki Bogu nic się nie stało ani dziecku ani mamuni ciężko przestraszonej. Miałam tylko do wymiany poduszki i cały materac z łóżka. MASAKRA...pamiętam to jak jakiś koszmar!! PozdrawiamBeata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.06.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Pewnie, że Ci nie wybaczą!!! Cudne...skarpetki najlepsze:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.06.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 lasche, nie obraź się, ale gdybym nie wiedziała że to chłopcy myślałabym że to dziewczynki , takie ładne masz te dzieci. Nie ujmując żadnym chłopcom że niby dziewczynki ładniejsze, bo to przecież różnie bywa:D W skrócie urodziwe chłopaki, jak malowane lale:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.06.2011 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Cronin martwi mnie, że linoleum będzie za zimne Classic ...szara mówisz ...no coraz lepiej mówisz ... Bogumil witaj ...przerażająca Twoja opowieść ...brr...na szczęście, że Wam się nic nie stało ... Mar Jel nie mogę się nie zgodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts