Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

tam chyba nie ma limitow,bo mozna dodawac zdjecia nawet bez rejestracji

ja jeszcze zapytam o tego linka od monah...o ktorym mowicie?

o tym?

http://www.eichholtz.com/lamp_royal_master_hanging-0028001114114.aspx

nie widze cen...

Edytowane przez prawdziwy.anika

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mi chodziło o ceny lamp, które pokazywałam. W porównaniu z cenami z czerwonej maszyny ... no nie ma porównania. :) No i jak pokazałam Monahowy link małżonkowi a potem dodałam cichym głosikiem - a widzisz kochanie, te co ja wybrałam kosztują tylko x... i było po sprawie... :) mam budżet lampowy a w sobotę pędzę na zakupy :)

Witaj Lasche!

Twoje dywagacje lampowe niesamowicie inspiruja i do tego te linki.... ja chyba do końca życia nie kupię lamp!

Ale zanim trafiłam na twój wątek weszłam w posiadanie jeden, GARAZOWEJ lampy w granatowym wykończeniu...., do pokoju chłopaków w stylu... podróżniczym, tak ogólne mówiąc, wg mnie pasuje, dziś będzie montowana! Tak więc twoje przemyślenie na temat lampy garażowej wcale nie sa takie odosobnione ;-)

A twój TK Maxxx rozumiem nie w Polsce, bo w tutejszym tak cudnych lamp nie widziałam!

No właśnie z tymi lampami to długa historia... bo to była część urządzania wnętrz, której w ogóle sobie nie wyobrażałam... sobie myślałam ... kolory wybiorę no ślepa nie jestem przecie ... ale lampy? jakie? gdzie? co do czego pasuje? Ale długie miesiące spędzone na blogach robią swoje...:) i jakoś tak wiem już co mniej więcej mi się podoba.. chciałabym umieć łączyć różne oświetlenia a nie dopasowywać podobne kształtem jak te moje wybory powyżej... ale to wyższa szkoła jazdy...

Juszczakówka

No na szczęście nie mogę narzekać bo oświetlenie jest tu o wiele ładniejsze nawet w sieciówkach niż koszmarki w Polskich hipermarketach. No i przystępne cenowo

AniaiTomek

Bardzo mnie cieszy, że cię inspirują ... bo mnie też :) Koniecznie pokaż swoją garażówkę, bo mnie bardzo zainteresowałaś. Zawsze to milej nie czuć się odosobnionym w szaleństwie. Nie załamuj mnie nawet, że TK Maxx nie ma fajnego asortymentu w Polsce, bo tak się ucieszyłam, że jak wrócimy to nie będę musiała się z nim rozstać ;)

Ja też nie lubię dosłowności i kompletowania, zarówno w meblach jak i oświetleniu ( i etc.). To, że coś do siebie pasuje, nie znaczy przecież,że musi być od " kompletu"!!! Kupowanie gotowych zestawów to sraaaaaszne pójście na łatwiznę, że o braku niepowtarzalności wnętrza nie wspomnę. To tak, jakby ktoś ( czyt. producent ) podpowiadał mi, co powinnam umieścić u siebie ! :mad:

Wydaje mi się też, że jak mam już coś, co mnie urzeka, to gdybym powieliła ten motyw, to Coś traci na wartości....

A propos, wpadło mi w oczko ostatnio takie coś:http://www.paulneuhaus.pl/uploads/zdjecia/produkty/1566.jpg

czaję się nad tym i zbieram fundusze....zobaczymy, czy mi się nie odwidzi :rolleyes:

A Ty, kochana, co o tym sądzisz, jako "smakoszka" oświetlenia ?

....a... i jest o połowe tańsza od Jielde...

Aricia

Wygląda mi na Tolomeo. Swego czasu sama się nad nią zastanawiałam ale potem zobaczyłam Jielde i... no resztę historii znasz. Ja wolałam ją w wersji kinkietu, bo wydaje mi się, że klosz nieco zbyt mały do tak długiego ramienia ale może to złudzenie na zdjęciu??

Prawdziwy.anika

Czuję bratnią duszę lampową... fotograficzne to ja uwielbiam ... i takie przemysłowe na trójnogu :bash:

To jest Paul Neuhaus, model Noemi. Lubię tą firmę za jakość i dobry serwis. Ta pierwsza podoba mi się od dawna, tylko wydaje mi się, że jest za duża. A druga trochę za niska, szukam innych proporcji. Zresztą zobacz sama.( wmontowałam tam fotkę sypialnianą ) http://forum.muratordom.pl/showthread.php?108604-Wnętrza-w-szarościach-inspiracje/page37 Chciałam postawić ją przy grzejniku, obok łóżka. Tam w ogóle jest ciężko coś wymyślić, bo jest cholernie wąsko :(

Skoro tu taka burza lampowa, to może jakieś fajne lampy wiszące widziałyście gdzieś? Potrzebuje dwie nad wyspę kuchenną. Normalnie już dostaje szału, bo nic mi się nie podoba, a to co się podoba kosztuje majątek....

Przepraszam sister za prywatę, ale akurat jesteście w temacie... jakby co to mnie pogoń ;)

Aricia

Nieźle tam u Ciebie :) Jielde chyba by Ci się nie wcisnęła co? (tak chciałam Cię pocieszyć)

Ragazza

Ja też mam dylematy sufitowo - zwisowe? A przypominam sobie, że pokazałaś świetne zwisy do kuchni i miałam nawet pytać skąd? I zobacz na priv ;)

A oto moja dzisiejsza zdobycz ... zobaczyłam szarą i ... no nie mogłam się oprzeć :)

http://i3.fmix.pl/fmi2291/d93473b60009b7174c9252d2/zdjecie.jpg