Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Rere dzięki ...dla mnie hitem było

http://2.bp.blogspot.com/_qN-S-DmN8-U/S6RVuQpWQrI/AAAAAAAAJAM/eRQ5yYNmb08/s1600-h/sumo_suits.jpg

to niestety nie jest zdjęcie z tej imprezy czego niezmiernie żałuję

Siner dawaj tego gołąbka ;) i pomysł na podłogę...wszystko się może zdarzyć ...i mam małą prośbę o nie cytowanie całych postów, bo to niezmiernie wydłuża wątek ...zresztą niepotrzebnie ...i tak ciągnie się jak ciągutki ;) słodki, długi i przykleja się do zębów :lol2:

Bogumil witaj w klubie szalonych matek - wariatek ;) ja na jednym z meczy zapomniałam się i z emocji darłam się po polsku :) ale się mąż śmiał ...bo on z tych opanowanych ;)

Yokasta nie ma co zazdrościć ...to się nazywa CHCIEĆ (no jak Ty na ten basen) i to jest problem wielu rodziców ...bo przecież nie o ten dmuchany zamek chodzi tylko, że lasche, która dziś była w pracy z 2 dzieci od 6:30 (dzieci obudzone o 6 w dzień wolny - istny cyrk) a skończyła o 11 wcisnęła się w wyjściowe jeansy i pognała na rozdanie nagród ...dała się wymazać lodem maluchowi (dziecko zmęczone chciało się przytulić na sekundę po spałaszowaniu loda) i zawiozła starszaka na sleep over do kolegi aby uwieńczyć jego najwspanialszy dzień ...bo jest miliony rodziców, którym się chce ...i są w stanie zorganizować przygodę z niczego ...dla przykładu dwa blogi Wrocławianek - mam ...jeszcze nie zagłębiłam się na 100% ale uwielbiam już to co widziałam

http://personalbreslau.blogspot.com/2011/04/drink-me.html

http://tekturowo.blogspot.com/

i żeby ktoś ;) nie wyśmiewał świętej lasche to z częstotliwością raz na godzinę przeraźliwie się wydzieram na moje słodkie dzieci ;) i za dużo oglądają bajek bo w tygodniu padam na pysk ...i czasem dostaną klapa jak lasche puszcza nerw ...więcej grzechów nie pamiętam :)

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no i to ( co napisałaś wyżej) jeszcze bardziej mnie utwierdza w przekonaniu, że jesteś DEBEŚCIARA !!!! idealnie to jest tylko u bree van der kamp i to też nie zawsze :lol2:

widziałaś ? http://www.desiretoinspire.net/blog/2011/6/25/design-crew.html

co prawda nieco bardziej minimalistyczny klimat, ale parę rzeczy może Ci się spodobać ( szczególnie wyrko ;) )

p.s. a powiadomienia jak nie przychodziły, tak nie przychodzą....ani o wpisach, ani o wiadomościach prv...pozostało mi tylko telepatyczne wyczuwanie nowych postów :cool:

Gołąbka ? Chętnie tylko jak? Zrobiłam 30 sztuk i zastanawiam się kiego czorta bo moja rodzina raczej nie żrąca.

Co do podłogi to wydaje mi się, że super zagrało by to wszystko z wędzonymi dechami. Znalazłam w parkieterii wrocław deskę trójwarstwową wędzoną firmy Wohn und gezund ( mam nadzieję że nie skopsałam nazwy ) o wdzięcznej nazwie Silveretta cena 199zł za metr netto. Nie widziałam na żywo ale na stronach austriackich wygląda super. Z tego co wyczytałam budujesz się koło Wrocka także możesz obejrzeć na żywo.

Czy masz już określoną kwestię kominka? Ja dla siebie wynalazłam kominek gyrofocus i mimo ceny dla mnie osobiście chorej jak na samą blaszkę to za nic nie potrafię go niczym innym zastąpić. Sprzedam nerki, pół wątroby lub zacznę rodzić za pieniądze ale muszę go mieć !!!!!!!!!!!!!

Pozdro.

Aricia, może masz mnie wyłączoną ? no nie wiem co z tymi powiadomieniami ...a łóżko rzeczywiście moje :) no i dzięki za debeściare ...się staram ale jak każdej z nas wychodzi różnie :)

Siner czy to o tą Ci chodzi?

http://www.parkieteria.pl/images/deski_gotowe/warstwowa1d.jpg

do salonu mamy już meble ...stół jest z drewna egzotycznego jak również siedziska krzeseł i blat stolika kawowego ...to zdaje się sheesham (palisander indyjski?) a więc drewno ciepłe i ciemne ...na całym dole chciałam teak, który wydaje mi się świetnie komponował by się z tymi meblami i z planowanym drewnianym blatem kuchennym ...jednak finanse na to nie pozwalają i szukamy (chyba znaleźliśmy ;) ) alternatywy. CO do kominka to ja chce jak u Lutajki ;) koza w kominku ...ten wybrany przez Ciebie to nie moje klimaty ...

Lasche dawno nie zaglądałam, więc mam trochę zaległości, ale jak zobaczyłam "żywe piłkarzyki" to przypomniał mi się początek mojej "kariery zawodowej" (trwający prawie 3 lata). Do rzeczy siostra nemi pracowała przy organizacji imprez integracyjnych, szkoleń i eventów dla firm - i w takie piłkarzyki bawili się dorośli ludzie często na co dzień pracujący na "ważnych" stanowiskach i "poważnych" instytucjach. Wyobraźcie sobie 12 dorosłych facetów, przypiętych rzepami do metalowych rurek, którzy muszę w to grać na punkty. Normalnie mistrzostwo świata. :rotfl:

A i jeszcze turnieje sumo robiłam czasem - w takich strojach:

http://img848.imageshack.us/img848/4300/sumosu.jpg

Lascheńka ogród zapowiada się cuudnie. :)

Droga Lasche, wcinam się z prywatą, ale mam nadzieję, że wybaczysz. A jak nie, to prywatę wywalę, spuszczę na nią zasłonę zapomnienia itd. Otóż mam kredens. Nabyty drogą kupna ze 12 lat temu, na giełdzie staroci, za 100 PLN. Jest straszliwym obdrapańcem w kolorze niegdyś-chyba-kremowym-a-może-żółtawo-zielonkawym i potworną kolubryną. Planowałam go odnowić, ale z różnych przyczyn nic z tego nie wyszło. A teraz się przeprowadzam i nie wezmę go ze sobą, bo reszta rodziny powiedziała kredensowi stanowcze NIE. Najprościej byłoby go wystawić koło śmietnika ( i reszta rodziny uważa, że tam jego miejsce), ale mnie jakoś, kurczę blade, żal... :( Piszę o tym tutaj, bo u Ciebie gromadzą się miłośnicy obdrapańców i może ktoś zlituje się nad starowiną...

Największą ozdobą rzeczonego kredensu były witrażowe szybki w drzwiczkach nadstawki. Niestety, mój były mąż wgniótł witrażyk kolanem podczas przenoszenia mebla :mad: (Chyba jasne, że nie jest już moim mężem :p ;) ) Tak więc degrengolada obdrapańca postępowała przez kolejne lata. No i teraz widmo śmietnika zajrzało w jego biedne, wgniecione szybki :( Może znacie kogoś, kto chciałby się nim zaopiekować - we Wrocławiu lub okolicach? Oddam z pocałowaniem ręki.

Koniec prywaty, przepraszam:oops:

Panczurka witaj serdecznie i dziękuję za prezent :) oj pasowałaby mi do gościnnego i to bardzo ...

Flippi wklej zdjęcie koniecznie i ja już się ustawiam w kolejce ...strasznie lubię takie staruszki ...tylko gdzie ja bym bidaka zmieściła ...hm...coś się znajdzie a i Yokasta może skorzysta :)

heloł ! jest tu kto ?

skończyłam czytać o pompie ciepła agawi - jaką masz dokładnie tą pompę, pion czy poziom, jaka moc i ile groszków cię wyniosło - temat pompy spędza mi sen z powiek. Stale kombinuję co z ogrzewaniem no i stale wracam do tematu pompy. Skąd jesteś ?

Postaraj się w miarę wyczerpująco plisssss! Nie znoszę ciągnąć za język ( mam to na codzień :) )

Pozdrawiam

Ps. Co z tymi dzieciami? liczymy ?