aricia 28.06.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 o nieeee, jakie piękne puzzle!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 28.06.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Lache, jest piękna - wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 28.06.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 lasche wspaniała, piękna ta wasza wyczekana i wymarzona......:yes: pamiętam jak ja się cieszyłam kiedy układali u nas parkiety i wiem jak teraz Ty się cieszysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 28.06.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 (edytowane) Siner ale czemu retorycznie? już odpowiadam ...kładzie najlepszy fachowiec wujek parkieciarz ...i tej wersji się trzymajmy Aricia, Waderka cudna jest czyż nie? oglądam te kilka deseczek od 3 godzin nieustannie Juszczakówka no mam ochotę na niej poleżeć ...ale już nie długo będę klęła na potęgę, bo zamierzam bielić ją sama ...wujek parkieciarz ma napięte terminy a ja chcę koniecznie być częścią efektu końcowego Edytowane 28 Czerwca 2011 przez lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.06.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 heloł ! jest tu kto ? skończyłam czytać o pompie ciepła agawi - jaką masz dokładnie tą pompę, pion czy poziom, jaka moc i ile groszków cię wyniosło - temat pompy spędza mi sen z powiek. Hej Siner, nie zaśmiecajmy wątku lasche Zapraszam do mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.06.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 lasche, podłoga jest absolutnie C U D N A:jawdrop: Uwielbiam ten wzór, miałam taki w mieszkaniu. Do dziś nie mogę przeboleć, że ze względu na podłogówkę nie mogę takiej znowu mieć No ale nie można mieć wszystkiego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 28.06.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Juszczakówka no mam ochotę na niej poleżeć ...ale już nie długo będę klęła na potęgę, bo zamierzam bielić ją sama ...wujek parkieciarz ma napięte terminy a ja chcę koniecznie być częścią efektu końcowego To trzymam kciuki, ja już 3 dzień bielę moje nakastliki ( to nie jest takie proste [może ja jakiś jełop jestem i nie umiem równomiernie nałożyć pasty ] ale staram się jak potrafię ), tak czy siak będę kibicować. Jutro jak mi się uda dokończyć moją pracę to pokaże jak to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 28.06.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Wybiela się ługiem. To niszczy drewno, więc trzeba powrócić do odpowiedniego pH jak w reklamach, to się robi kwasem szczawiowym, co z kolei trzeba dobrze wymyć wodą z detergentem czyli ługiem ale już solidnie rozcieńczonym, potem musi wyschnąć. Wybielone drewno wygląda pięknie, ale jego jakość ostro spada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.06.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Dobrze, że pojedyncza. Fajnie wygląda, zwłaszcza na tej dość dużej jak sądzę powierzchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 28.06.2011 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Agawi nooo bardzo się z Tobą zgadzam Juszczakówka wklej koniecznie i nie rujnuj moich marzeń o bieleniu w 2 dni (kurcze no ...w moich marzeniach to praca łatwa i przyjemna ) Wimech witam serdecznie ...wiem już, że będziemy mieli podobne podłogi (sosna i serenissima) mój plan akcji na bielenie to - bejca spirytusowa plus emalia akrylowa rozcieńczona wodą ...o zmniejszeniu jakości nic nie wiem, ale jak to baba koncentruję się na efekcie wizualnym YOkasta pojedyncze górą choć wujek mówi, że podwójne też ładnie wyglądało ...no teraz mi radzi jak ja już postanowiłam ...ot faceci a powierzchnia będzie spora ...cała góra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 28.06.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Juszczakówka wklej koniecznie i nie rujnuj moich marzeń o bieleniu w 2 dni (kurcze no ...w moich marzeniach to praca łatwa i przyjemna ) :lol2: też tak myślałam do póki nie zabrałam się za te moje nakastliki ( jednak muszę przyznać , że z kominkiem atrapą poszło szybko i gładko bez żadnych niespodzianek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.06.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Ja po malowaniu okna na biało musze mieć przerwę w jakimkolwiek białym kolorze . Tak sobie myślę lasche, że najszybciej by Ci poszło pastą wybielającą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 28.06.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Yokasta niby racja ale trzeba mieć wprawę bo pasta szybko wysycha i zostają plamy jaśniejsze, ciemniejsze...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.06.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Fakt ale prawda jest taka, że każdą metodą można skićkać podłogę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 28.06.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Właśnie I jak już coś radzić to może niech tą podłogę wybieli wujek ( ma wieloletnią wprawę ), a podłoga droga jest i szkoda by jej było......:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flippi 28.06.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Lasche, pięknie, gratuluję! I zazdroszczę A ja wrzucam opstrykany kredens. Na zdjęciach wygląda korzystniej… Mój facet, kiedy zobaczył go na monitorze, stwierdził, że zaczyna mu się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.06.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Właśnie I jak już coś radzić to może niech tą podłogę wybieli wujek ( ma wieloletnią wprawę ), a podłoga droga jest i szkoda by jej było......:hug: Tylko, że wujek lasche nie może dlatego szukam szukam co by tu można. Z resztą. Najlepiej przecież spróbować na jednej klepce albo na mniej widocznym kawałku i zobaczyć jak idzie. Sama kombinuję nad swoją, ale u nas to chyba tylko farba olejna i lakier da radę :/. Trzymam kciuki, żeby wyszło super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.06.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Lasche, pięknie, gratuluję! I zazdroszczę A ja wrzucam opstrykany kredens. Na zdjęciach wygląda korzystniej… Mój facet, kiedy zobaczył go na monitorze, stwierdził, że zaczyna mu się podobać [ATTACH=CONFIG]63295[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]63296[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]63297[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]63298[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]63299[/ATTACH] Napisz jeszcze jakie ma wymiary, bo nie wiem czy gdzieś się zmieści taka kolumbryna bo spory chyba jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 29.06.2011 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Podłogi zazdroszcze!!! okrutnie piekna jest - tylko prosze Lasche nie spi****ol jej he he he. Przetestuj wszystkie sposoby bielenia zanim zaczniesz działać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.06.2011 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Przywołuję do porządku kółko gospodyń wiejskich no gdzie słodkie pitu pitu dasz radę, będzie cudnie itepe ...bo się Siner rozczaruje i już do mnie nie zajrzy Wkleiłam sobie wszystko z wątku Falli (kurcze chyba nie pomyliłam nicka sprawdzę popołudniu) i mam dużo dobrej woli, chęci i marzę ...dobrze bydzie i sprawdzę na małej powierzchni ...obiecuję co do kredensu ja mam 2 pytania : poproszę o wymiary i informacje jak rozległa jest praca Pana Kornika ...rzeczywiście baaardzo go szkoda a u lasche miałby ciepły kącik i mogłabyś go odwiedzać bardzo podoba mi się jego kształt ...no pasowałby mi bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts