lasche 05.07.2011 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Yokasta Ty lepiej przeczytaj u góry, że krytyka białego zestawu grozi karami pieniężnymi ...ale miło z Twojej strony, że poparłaś kosz z opcji 2 zwanej lepszą (jak ja nienawidzę kompromisów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.07.2011 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 ale ja wykluczam nie tylko ten biały ale oba! Podejrzewam, że nie tylko te 2 opcje istnieją na świecie więc lepiej na luzie poczekać, poszukać, pogrzebać, poczekać raz jeszcze i znajdziesz coś fajnego w SATYSFAKCJONUJĄCEJ cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 05.07.2011 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 ten kosz z pierwszej wcale mnie ceną nie zmasakrował!!!! myślałam, że min. 50 funciaków, serio!!!! zresztą wiesz, co ja myślę o seletti ( i love it!!!!!) kupisz tańszy, zapłacisz ile mniej 50-60pln? i na co zaoszczędzisz w ten sposób????na dwa ręczniczki w ikea???? daj spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.07.2011 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 (edytowane) lasche, jak wkleiłaś linki, to przepraszam, ale zdanie zmienię... Na obrazku ten śmietniczek numer 1 wyglądał na gładki, na wysoki połysk, taki grzeczny właśnie. A jak w linka patrzę, to od zdecydowanie grzeczny nie jest. O białej szczocie do WC nie napisałam, bo sama nie wiedziałam co myślę, a teraz wiem, że brałabym zestaw 1, bo ta szczota idealnie do kosza pasuje, ale do tego nie mydelniczkę, tylko dozownik To w wersji jeśli masz na to kasę... A jak nie - to tak jak yokasta pisze - koszt drugi też jest ok, ale nie ten biały zestaw... Edytowane 6 Lipca 2011 przez anna-maria3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 06.07.2011 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 1.Może użyję autorytetu/"autorytetu" admina i zarządzę zbiórkę na różnicę w cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 06.07.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 (edytowane) Zabij mnie, ale uważam że Arica i anna-maria3 mają 100% racji! 60 zł cię myślę nie zbawi, zawsze możesz przyciąc coś na przesyłkach dla dziewczyn do Polski I wersja smietnikowa 1 + dozownik. Bo jeśli to łazienka gościnna to każdy będzie z tego mydła korzystał... o czym myślę to nawet nie bede pisać A za mamę oczywiście kciukasy trzymamy wszystkie 4 ps. Ale jeśli istnieje możliwość twojej pomocy w zakupach to ja bym taką białą szczotkę do kibelka do "naszej" dolnej łazienki chętnie zakupiła! Procedury znam, to tylko prosze o info czy robimy interes? Edytowane 6 Lipca 2011 przez Iwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.07.2011 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 W ogóle nie można na Was liczyć nie dość, że muszę się zmagać sama z sobą to jeszcze z Wami wszystkimi - terrorystki ... Nawet Admin przeciwko mnie jedna Yokasta pozostała dyplomatycznie neutralna ...ale chyba wykorzystam jej pomysł ze zbieraniem do słoika Wiem, że nadrzędna zasada Muratora brzmi, że najlepiej zainwestować w porządną bazę (dobre podłogi, okna, ocieplenie, materiały na ściany itp) ...ale ja i tak uważam (po babsku ), że to dodatki robią wnętrze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.07.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 A za mamę oczywiście kciukasy trzymamy wszystkie 4 Tak, tak, ja też mocno trzymam. Tak się w tę wypowiedź o dodatkach zaangażowałam, że zapomniałam na końcu dopisać... Baaaaaaardzo mocno trzymam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.07.2011 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Iwek ...i Ty Brutusie przeciwko mnie? Dobra wiedziałam, że jak zobaczycie jedynkę to już nic Wam się nie spodoba (mi się nie podoba ...nawet mężowi się nie podoba ) ... A za kciuki bardzo dziękuję ...nie jest dobrze więc każda dobra energia i modlitwa się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 06.07.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Nam się podoba, ale do twojej koncepcji poprostu nie pasuje:) ale np. biały zestaw jest bardrrdzo ok - do innej łazienki:) np. mojej he he ehhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.07.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 lasche Ty się nie obrażaj i z karami umownymi nie wyskakuj, bo mi sama smaka na Kundalini Tripoda narobiłaś, zamiast jakiś zwis za 29,90 z IKEA podesłać I co ja mam teraz zrobić jak przewlekle chora jestem? Zbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.07.2011 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Dementuję plotki nie dorobię się raczej na przesyłkach do Polski ...ale może to i pomysł (tzn. sprzedaż zamówionych rzeczy) na zarobienie na dodatki do dolnej łazienki??? Kilka osób pytało mnie o zwisy, które kupiłam do korytarza ...pędzę teraz na samolot ale jeśli ktoś byłby chętny to ustawiajcie się w kolejce na dodatki z Anglii :) tylko ja handlara jestem marna więc muszę pomyśleć głęboko nad ceną administracyjną ...Iwek to wszystko Twoja wina Anna Maria ja mało obrażalska jestem życie mnie nauczyło, że obrażanie to drobiazg, trzeba się skupić na pozytywnych i dobrych uczuciach Dobra lecę, bo się spóźnię na samolot ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.07.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Szczęśliwej i bezpiecznej podróży w takim razie Z tym obrazaniem żartowałam oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 06.07.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 leć lasche, leeeeeeć!!!! 3mam kciuki i ślę pozytywne wibracje ....a z koszem, to bym nie odpuściła!!!! przecież on wcale nie musi być w kompleciku!!!!! wręcz przeciwnie!!!! będzie grał główną rolę!!!!! a biały komplecik weeeeeżżżż najwyżej będzie do innej łazienki ( jak w tej nie zagra), albo sobie na nim zarobisz :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.07.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 lasche będę trzymać kciuki za mamę W kwestii wersji łazienki się nie wypowiadam, bo nie mam kasy, żeby dołożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 06.07.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Najsampierw szybko napiszę, że oczywiście trzymam kciuki za mamunię bardzo mocno!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 06.07.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 co do łazienki: biały komplecik, chociaż uroczy, do Ciebie i tej łazienki nie pasuje mi w ogóle. Kosz podoba mi się pierwszy, ale drugi tez nie jest zły Pozostałe dodatki wcale do kosza pasować nie muszą, jak nie zdecydujesz się na te z zestawu, to na pewno znajdziesz sobie z czasem coś odpowiedniego. A właściwie to uważam, tak jak aricia, jak masz zaoszczędzić 50 zł to się nie zastanawiaj. Wypijesz kilka piw czy kaw na mieście mniej i będzie na dodatki. To Ci pomogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.07.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 A ja dopiero wejszłam na link i...pierwszy kosz jest faaajny i widze, że różnica w cenie taka sobie dasz radę i kup 1. Ale nad resztą (dozowniki, sriki) się zastanów i nie spiesz. Bezpiecznej podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.07.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 To Ci się teraz oberwie yokasta za ten kosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.07.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Ale się nie dokładam, bo sama zbieram (to by była oszczędność gdyby lasche ŻADNEJ mydelniczki nie kupiła , prawda?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts