Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ten kosz z pierwszej wcale mnie ceną nie zmasakrował!!!! myślałam, że min. 50 funciaków, serio!!!! zresztą wiesz, co ja myślę o seletti ( i love it!!!!!)

kupisz tańszy, zapłacisz ile mniej 50-60pln? i na co zaoszczędzisz w ten sposób????na dwa ręczniczki w ikea???? daj spokój ;)

lasche, jak wkleiłaś linki, to przepraszam, ale zdanie zmienię... Na obrazku ten śmietniczek numer 1 wyglądał na gładki, na wysoki połysk, taki grzeczny właśnie. A jak w linka patrzę, to od zdecydowanie grzeczny nie jest.

O białej szczocie do WC nie napisałam, bo sama nie wiedziałam co myślę, a teraz wiem, że brałabym zestaw 1, bo ta szczota idealnie do kosza pasuje, ale do tego nie mydelniczkę, tylko dozownik :yes: To w wersji jeśli masz na to kasę... A jak nie - to tak jak yokasta pisze - koszt drugi też jest ok, ale nie ten biały zestaw...

Edytowane przez anna-maria3

Zabij mnie, ale uważam że Arica i anna-maria3 mają 100% racji!

60 zł cię myślę nie zbawi, zawsze możesz przyciąc coś na przesyłkach dla dziewczyn do Polski ;)

I wersja smietnikowa 1 + dozownik. Bo jeśli to łazienka gościnna to każdy będzie z tego mydła korzystał... o czym myślę to nawet nie bede pisać ;)

A za mamę oczywiście kciukasy trzymamy wszystkie 4 ;)

ps. Ale jeśli istnieje możliwość twojej pomocy w zakupach to ja bym taką białą szczotkę do kibelka do "naszej" dolnej łazienki chętnie zakupiła! :) Procedury znam, to tylko prosze o info czy robimy interes?

Edytowane przez Iwek

W ogóle nie można na Was liczyć :D nie dość, że muszę się zmagać sama z sobą to jeszcze z Wami wszystkimi - terrorystki ...:rotfl:

Nawet Admin przeciwko mnie :) jedna Yokasta pozostała dyplomatycznie neutralna ...ale chyba wykorzystam jej pomysł ze zbieraniem do słoika ;)

Wiem, że nadrzędna zasada Muratora brzmi, że najlepiej zainwestować w porządną bazę (dobre podłogi, okna, ocieplenie, materiały na ściany itp) ...ale ja i tak uważam (po babsku ;) ), że to dodatki robią wnętrze ...

Iwek ...i Ty Brutusie przeciwko mnie? :D

Dobra wiedziałam, że jak zobaczycie jedynkę to już nic Wam się nie spodoba (mi się nie podoba ...nawet mężowi się nie podoba :) ) ...

A za kciuki bardzo dziękuję ...nie jest dobrze więc każda dobra energia i modlitwa się przyda :)

Dementuję plotki :lol2: nie dorobię się raczej na przesyłkach do Polski ...ale może to i pomysł (tzn. sprzedaż zamówionych rzeczy) na zarobienie na dodatki do dolnej łazienki??? Kilka osób pytało mnie o zwisy, które kupiłam do korytarza ...pędzę teraz na samolot ale jeśli ktoś byłby chętny to ustawiajcie się w kolejce na dodatki z Anglii :) :) tylko ja handlara jestem marna ;) więc muszę pomyśleć głęboko nad ceną administracyjną ...Iwek to wszystko Twoja wina :rotfl:

Anna Maria ja mało obrażalska jestem :) życie mnie nauczyło, że obrażanie to drobiazg, trzeba się skupić na pozytywnych i dobrych uczuciach :)

Dobra lecę, bo się spóźnię na samolot ...

leć lasche, leeeeeeć!!!!

3mam kciuki i ślę pozytywne wibracje :yes:

....a z koszem, to bym nie odpuściła!!!! przecież on wcale nie musi być w kompleciku!!!!! wręcz przeciwnie!!!! będzie grał główną rolę!!!!! a biały komplecik weeeeeżżżż:cool: najwyżej będzie do innej łazienki ( jak w tej nie zagra), albo sobie na nim zarobisz :lol2: :lol2: :lol2:

co do łazienki: biały komplecik, chociaż uroczy, do Ciebie i tej łazienki nie pasuje mi w ogóle.

Kosz podoba mi się pierwszy, ale drugi tez nie jest zły ;)

Pozostałe dodatki wcale do kosza pasować nie muszą, jak nie zdecydujesz się na te z zestawu, to na pewno znajdziesz sobie z czasem coś odpowiedniego. A właściwie to uważam, tak jak aricia, jak masz zaoszczędzić 50 zł to się nie zastanawiaj. Wypijesz kilka piw czy kaw na mieście mniej i będzie na dodatki.

To Ci pomogłam :p