MagdaZZZ 12.07.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 lasche, no cudny ten kredens:jawdrop: A i zakupy niczego sobie;) W końcu ci się na te krzesła udało mężulka namówić - zuch dziewczyna:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 12.07.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 oj Madzia, żebyś Ty wiedziała co mnie to kosztowało a najlepsze, że nie wiem do końca czy jednak będzie dla nich miejsce przy stole jak nie ...zataszczę na górę do biurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.07.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Oj fajniutki ten kredens:yes: Planujesz jakiś jego kolorystyczny lifting, lasche? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.07.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 oj Madzia, żebyś Ty wiedziała co mnie to kosztowało a najlepsze, że nie wiem do końca czy jednak będzie dla nich miejsce przy stole jak nie ...zataszczę na górę do biurek Na takie krzesła zawsze się znajdzie miejce:cool: - tym się nie martw;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 12.07.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Lasche, cały czas wysyłam pozytywne myśli, dużo zdrowia dla Mamuni! zakupy świetne, a kredens jak się wpasował! wygląda super, bardzo jestem ciekawa jaka metamorfozę przejdzie to cacko (bo jakąś przejdzie, prawda? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.07.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 No taki znajomy mi się ten kredens wydał! Jakie Ty masz dobre serce, że się zaopiekowałaś biedaczkiem... w lepsze ręce nie mógł trafić! Super wieści od Mamy. No i krzesła miooodzio!!! :cool:Zwłaszcza czarne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 12.07.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Ale kredens :jawdrop:Gdzie, skąd , za ile, jak??????????????? :rolleyes::rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 12.07.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Juz wiem, doczytałam Ale Ci dobrze :) Ogłoszenie: Następny niechciany kredens proszę do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 13.07.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Superaśny kredens!Kolorek ma rewelacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.07.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Świetny kredens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flippi 13.07.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Hej, nie było mnie parę dni, bo w wirze przeprowadzki nie miałam czasu na net, wreszcie zaglądam do Lasche - a tu kredens:lol2: Normalnie gęba mi się śmieje, jak widzę, jak mu dobrze u Ciebie! Swoją drogą, wygląda na dużo mniejszy w Twoich salonach;) Miałam przyjemność poznać mityczną postać, która jednak istnieje naprawdę: Tatę Lasche! Własnoręcznie dźwigał kredens na swych barkach, wspomagany przez Brata Lasche Wszystko odbyło się błyskawicznie i kredens trafił do swojego nowego domu, gdzie będzie pędził błogi żywot w towarzystwie superdizajnerskich krzeseł, jak widzę. Brawo, Lasche! Cieszę się, że udało Ci się do nich przekonać małżonka. Ja sama mam do tego modelu ambiwalentny stosunek - z jednej strony przyznaję, że jest fajny, z drugiej wstrząsa mnie wspomnienie autentycznie brudnych, obsmarowanych farbami, węglem, pokostem i innymi syfami stołków w pracowniach malarskich i graficznych na ASP. Tam było tego od groma, nikt nie przypuszczał, że to cudny design, a tylko się człowiek zawsze upieprzył, siadając. A najgorsze było to, że wiecznie były uświnione od spodu i podstępnie brudziły ręce przy przestawianiu. Więc ja na te mebelki chętnie popatrzę, ale z dala:cool: Trzymam kciuki za dalszą terapię Mamy i wpraszam się w odwiedziny do gotowego domku, a wygląda, że to już, już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.07.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Lasche, kredens super wygląda, u mnie by się nie zmieścił a na Twoich zdjęciach wygląda na jeszcze większy!Boski! Mam pytanie odnośnie kaloryferów, na zdjęciu z kredensem mam wrażenie, że są bardzo blisko ściany, możesz napisać jaka to odległość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flippi 13.07.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 (edytowane) Yokasta, na pewno gdzieś czeka na Ciebie ten Twój kredens i objawi się w odpowiednim momencie A ja szukam lamp do łazienki - możecie mi podrzucić, w którym momencie u Lasche przetoczyła się dyskusja o lampach łazienkowych? Bo była taka, i to chyba niejedna, jak znam życie i o ile pamiętam Edytowane 13 Lipca 2011 przez Flippi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 13.07.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 cuuuuuudny kredens masz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.07.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Flippi, kompletnie nie mam go gdzie postawić, kuchnia otwarta cała załadowana, w salonie dwie kobylaste dość nowoczesne witryny, musiałby stać na dworze może kiedyś coś gdzieś Ja Ci strony nie podam, wątek rozległy...może skorzystaj z wyszukiwarki i spróbuj "lampa" albo "oświetlenie" albo "łazienka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 13.07.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 NO to lecę z koksem: Agawi, Madileo choć zgadzam się z Paulą, że kolor obecny jest po prostu fantastyczny ...no wyobraźcie sobie błękitne poduszki rzucone tu i ówdzie, pastelową zastawę na stole (każdy talerz innego koloru ) ...to kolory u mnie będą na górze ...chciałabym widzieć go w bieli, z drewnianym olejowanym blatem i (tu Flippi nie czytaj dalej ...) bez kolorowych witraży (bo ja nie bardzo lubię ) ...pamiętacie szybki, które miały być lustrami a okazały się małymi wypierdkami? może one się zmieszczą ? http://i1.fmix.pl/fmi1166/4dd525360003e7744c984a9f/zdjecie.jpg Rasia dla mnie też czarne lepsze ale za to w dupkę zimno jak diabli i przy okazji gratulację dla Twojej zdolnej latorośli Nelli no szczęściara ze mnie Pysiaczek, Betib dziękować dziękować ...tzn. Flippi muszę dziękować YOkasta zadanie zmierzenia mogę zlecić tacie ale w sobotę, bo chyba wcześniej nie będzie na budowie Flippi no mam nadzieję, że mu się dobrze będzie z nami mieszkać obiecuję jak się da chronić przed zalewem małych wszędobylskich resoraków ...a kawa u nas nieunikniona ...kurcze tobie się cały zapas kawy na 10 lat należy ( a u mnie kawa jak złoto, bo ja wielki kawosz jestem ) ASP mówisz ? no no :) zdolniacha co do lamp łazienkowych u mnie to było o garażowych do dolnej łazienki i miskowych do górnej ...a jakich Ty szukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 13.07.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Lasche, hurtem polecę Duużo zdrowia i siły dla Mamy, dobrze, że już po operacji:) Podłoga cudnościowa, kredens...mmmmm... Szczęściara! Najlepiej mu będzie w bieli właśnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.07.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 No tylko Ty lasche mi przychodzisz do głowy, że mogłabyś się skusić na taką boską obudowę kominka:lol2:http://www.maisonsdumonde.com/ES/es/produits/fiche/marco-de-chimenea-recup-118676.htm - znasz? Czad nie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 15.07.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Trochę mnie nie było, bo Bałtyk odwiedzałam, więc komp poszedł w odstawkę, ale już wróciłam starszaka mojego na obóz wyszykować i śpieszę poczytać co u sis... Bardzo się cieszę, że u mamuni wszystko ok Kciuki dalej trzymać będę ... Co do zakupów, to gratuluje wymarzonych czarnych (chociaż, jak mam być szczera, do tych białych niespecjalnie mi pasują), i kosz rzeczywiście w stylu tego pierwszego... a kredens... no idealny do Ciebie, biały z drewnianym blatem będzie piękny Ściskam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 15.07.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Piękny jest - to wiesz Ja bym kolorowe szybki zostawiła, ale rzeczywiście do Ciebie mi jakoś nie pasują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts