Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

-lazienka super...murek za umywalka tylko wyluszcza fajny stolek i podkresla go. wiedzialam ze magdazzz jak zwykle wpadnie na jakis genialny pomysl!

No właśnie, aż dziw, że jeszcze nie dostałam odznaki "super doradcy":rotfl: żartowałam oczywiście;) prawda taka, że moje rady rzadko są brane na poważnie:lol2:

Ale dzięki Kasiu:hug:

I niech stracę - chętnie podzielę się sukcesem z yokastą;):lol2: My często wpadamy na to samo i piszemy o tym samym w jednym czasie:D

Tak,ja to sie nie licze:p.Jak tylko przeczytalam o skuwaniu przeszukiwalam swoje inspiracje zeby pokazac murek,ale co tam wazne żeś zadowolona.W nagrode wierszyk za 1miejsce Poszedł żuczek za chałupke,zdjął majteczki zrobił kupkę i przyglądał się tej kupce,jaki ciężar nosił w pupce.Żuczku,żuczku,coś ty zrobił?Jam chałupkę przyozdobił.Bo chałupka cała biała,czarna plamka się przydała.Nie wiem ,czy to będzie bratek,ale na pewno wyrośnie kwiatek. p.s to z rymowanek dla dzieci,nic osobistego(z nowej ksiazeczki)

ze ściany w sumie też by się dało bez kucia, ale trzeba by zrobić dobudówkę z g-k i zamontować kurki w takiej ściance.

Skopiowałam Wam, żeby nie było :p wymyśliłam to najpierwsiejsza 20-07-2011 23:28, ale wybaczam że nikt tego nie przeczytał :mad: nikt nie zwrócił uwagi :mad: i cały sukces przypadł Magdzie :p :mad: :lol2:

O 23:42 Magda wpadła na ten sam pomysł :lol2: co oznacza, że nie przeczytała mojego posta :mad: cóż za ignorancja :mad:

:rotfl:

I, Kacha, nie każdemu się dostaje tylko temu kto zasłużył to i Tobie :mad: :lol2:

ŻARTUJĘ OCZYWIŚCIE, POZDRAWIAM WSZYSTKICH I Z UCZUCIEM GENIUSZU KŁADĘ SIĘ SPAĆ!

Edytowane przez yokasta

ale wszystko posprawdzałas:lol2: nie wytrzymam:rotfl:

ale, żeby od razu o taką ignorancję mnie podejrzewać;) Toż to jedynie 14 minut różnicy... ja mogłam po prostu tyle mojego posta pisać - zdarza mi się to często:lol2: bo w międzyczasie robię 10 rzeczy naraz;)

Podsumowałabym to następująco - pomysł wydaje się być oczywistym, bo co druga z nas na to wpadła:lol2:

dobrodošli !!!!

właśnie nadrabiam olbrzymie zaległości!!!!

ależ cudne zakupy poczyniłaś!!!! :yes::yes::yes:

wizualki anny, cudne!!!!

muszę się ogarnąć i z powrotem wbić w rytm forum....a łatwe to nie będzie, gdyż nadal nie wchodzą mi powiadomienia :( zmieniam ustawienia i nic..

piszę do admin, ale odpowiedzi brak...no nic , daaamy radę:)!

buziaki dla mamy!!!:hug:

Witaj Aricio...brakował tu Ciebie :) jak tam motylki ? :lol2: oj ja korzystam głównie z powiadomień :) minus to to, że rzadko wchodzę na nowe wątki ;) więc sposób Yokasty chyba lepszy

Dzięki również za pamięć o mamie ...w przyszłym tygodniu powinniśmy mieć wyniki ...ale i ja już się przegryzłam z tematem i pierwszy szok minął ...więc czekam dość spokojnie :)

Oj, ja bym zwariowała od tych powiadomień. Co chwila mail na skrzynce. Podobnie jak yokasta wchodzę po prostu na stronę główną forum i odwiedzam "moje" wątki.

Przy okazji - lasche, napisałam już do AnetyS. Pytanie, czy do właściwej, bo anet s jest chyba ze 3 na tym forum... Chodziło o tę z Norwegii (chyba :-? )? (tak, tak, wiem, że juz wróciła ;) ). Nie jestem pewna, czy o nią, bo w jej wątku łazienka z cegłą była, ale to ta Aneta ostatnio zniknęła więc drogą dedukcji... Napisałam i czekam na odpowiedź ;)

aricia, zerknęłam do Twojego albumu i mam pytanie :) Czy ten zwis Artemide Miconos się od środka nie kurzy? Jak jest zapalone światło, to nie widać na szkle kurzu? Bo kilka dni temu dyskutowałyśmy na ten temat u indii (TUTAJ - post 69 i dalsze, aż do następnej strony) i już byłam bliska rezygnacji z tych lamp ale poczekam jeszcze na Twoją opinię ;)

A ja nie mam ani powiadomień, ani nigdy nie weszłam na główną:o - co tam w ogóle jest?:confused: muszę sprawdzić;)

Robię tak: w górnym menu (tym pod loginem) na czerownym pasku najeżdżam na forum, tam wybieram szybkie menu i z rozwiniętch trzech opcji - subskrybcje tematów.

Ta opcja jest super, bo jak się pojawi przy temacie czerwone kółeczko z białymi strzałkami, to oznacza, że w temacie są nowe posty, których jeszcze nie czytalam. Jak kliknę, najadę na to kółeczko, to kieruje mnie prosto do najnowyszch postów. Jak się wciśnie podwójną czerwoną strzałkę po prawej stronie tematu, to przechodzi się do ostatniej jego strony. Polecam tę metodę.

Ja robie tak jak Magda ZZ z tym ze naciskam na USTAWIENIA i wtedy wyswietlaja mik sie wszytkie subskrybowane watki i te w których cos napisałam. Jak jest w nich cos nowego to pojawia sie własnie to czerwone kółeczko z paseczkami , naciskam na nie i przenosi mnie do pierwszego nowego posta od czasu mojej wizyty.;-)

ale fakt tak człowiek kreci sie tylko wokoło "swoich"watków i niedostrzega nowych..;-(

no i okazuje się , że ja nie dostaję powiadomień tylko działam zgodnie z metodą Magdy i Psosin :) po tym opisie dopiero zrozumiałam, że powiadomienia są na email ;)

A teraz prezent od mojego Teścia ...poprosiliśmy go o stworzenie barierki tymczasowej, żeby dzieci mi nie pospadały ...no i patrzcie same (sorry za jakość ...tata lasche się stara ;) ) dla mnie jeszcze tylko dostanie białego kolorku, dodatkowej belki na dole tam gdzie są schody) ...i mam poręcz docelową :D

http://i1.fmix.pl/fmi1775/d192a1ad000d8ce84e2bcce3/zdjecie.jpg

http://i1.fmix.pl/fmi2041/318dda0d0005924a4e2bcce0/zdjecie.jpg

pewnie nie obraziłabym się , gdyby tralki były proste ;) ale Teść tak się starał z rzeźbieniem, że nie wyobrażam sobie wymiany :)

Wiecie co ...ten nasz dom to naprawdę rodzinna sprawa ;)

Edytowane przez lasche