aricia 24.07.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 gratuluje pomocne rodzinki!!!! a kibelek już ustrzeliłaś ? nie kojarzę... annamaria, lampa kurzy się jak cholera!!!! raz w miesiącu muszę ją rozkręcić, zdjąć klosz i go umyć ( to znaczy wypadałoby tak robić co miesiąc, ale często mi się nie chce....tym bardziej, że pani w sklepie powiedziała, że w razie zbicia klosz można dokupić....za JEDYNE tysiąc złotych polskich , a ja z tych, co to raczej drewniane łapki do szkła mają ) ale nie zamieniłabym jej na żadną inną!!!!! z resztą bąbelki, z łazienki, też nie są mało wymagające .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 24.07.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 aricia, no to mnie nie pocieszyłaś Też mi się bardzo te lampy podobają,ale chyba się nie skuszę...Bąbelki to co innego, bo z zewnątrz trzeba przecierać, a tu rozkręcanie...Oj... lasche, deska REWELACJA! Barierka też fajnie, że może docelowa być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 24.07.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Laschka, czy Ty chcesz czy nie chcesz - ja Cię przyjeżdżam odwiedzić jak już się przeprowadzisz. Bo te cuda to ja muszę naocznie popodziwiać. Wiesz, ja tez prosiłam stolarza o proste tralki. Zrobił podobnie jak Twój tata - bo dla niego (okazało się), że jak coś nie przetoczone na okrągło, to już proste. Machnęłam ręką. I polubiłam Deski mnie się podobuje Cena również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 24.07.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Po wizualkach Anny widać że łazienka będzie jedyna, niepowtarzalna, po prostu boska !!!! A barierki też bym zostawiła, widać, że podarowane od serca Aha stolik pod umywalkę świetny !!! A drzwi do sypialni.... hmmm chyba jednak nie sposób ich nie dostrzec przy przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 24.07.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 witam Powróciłam z wojaży po Mazurach no i serce zabolało. Poznałam świetnych ludzi ( właścicieli) knajpy zrobionej w piwnicach - lochach( tak to przynajmniej wygląda) starego spichlerza liczącego ze 200 lat. Tam poszaleć....... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 24.07.2011 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 (edytowane) Kontynuując temat łazienki ...nie wierzę ale dręczy mnie szczotka od kibla Boże co te wnętrza ze mnie zrobiły A oto owa szczota ... http://i2.fmix.pl/fmi2221/c34693ef002a2b414e2c8717/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi1778/edab1f380012a0d54e2c8719/zdjecie.jpg wiem wiem, już pokazywałam ...bo dylemat jest albo ta albo ta metalowa ...ale martwi mnie fakt, że będzie za dużo metalu aa i zgryz mam ze schodami ...plan z marzęń był dół teak plus schody, góra dąb bielony a teraz w związku z cięciami budżetowymi jest ...panele na dole (kuchnia, salon, korytarz) w łazience nie wiem, ale raczej coś drewnianego ...no i te schody ...co z nimi? Drzwi sypialniane chyba zostaną w moich snach ...bo wygląda na to, że prędzej będzie rozwód Cronin ...bardzo NIE ...bezpieczeństwo dzieci przede wszystkim Aricia kibelek ma być ekonomiczny ...najtańszy z Kola ...rodzice już mają i mi się podoba ...nie pamiętam nazwy (takie tam szczegóły ja to mam dylematy z ważniejszymi sprawami w łazience niż kibelek ...no bo jaka ta szczota? Anna Maria deska mnie się też podoba ...i mężowi też ...ale dokładnie muszę sprawdzić, czy w planowanym kibelku będzie pasować Waderko ...bezwzględnie musisz się zjawić ...ale mam jeden warunek ...musisz przywieźć 3 Numerki Atika bardzo dziękuję za wiarę w łazienkę ja już się nie mogę doczekać Siner powiedz, że masz zdjęcia ...powiedz ... Edytowane 24 Lipca 2011 przez lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 24.07.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 (edytowane) lasche, poratowałabym wizualkami z obiema szczotami, ale nie mam ze sobą komputera,a na mężowym nie mam swoich magicznych programów Ale jak poczekasz tydzień, to po powrocie coś wkleję No,chyba że szczota tyle czekać nie może... Edit: Anetka wkleiła u mnie zdjęcia łazienki Edytowane 24 Lipca 2011 przez anna-maria3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 25.07.2011 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Anna Maria dziękuję kochana ale Ty sobie spokojne odpoczywaj ...kto to widział, żeby tak przejmować się szczotką do kibelke a zdjęcia widziałam ...i o tak właśnie mi chodziło z prostokątnym oświetleniem nad lustrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 25.07.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Zdjęć brak niestety. Wnętrza obejrzałam bardzo dokładnie bo moje dzieci a mam ich czworo latały wszędzie gdzie się tylko da i nie da również. Wychodząc byłam cała mokra. Możliwe że jeszcze raz w te wakacje tam pojadę i wtedy cyknę troszkę fot. Sufity a w zasadzie sklepienia w splocie krzyżowo-żebrowym z cegły w jodełkę, drzwi jak w twoich inspirach ( te zasuwane na szynach), część murów z kamienia i cegły. Metraż ponad 200 metrów z wyjściem na taras położony nad brzegiem jeziora. Widzę że pałasz miłością do kredensów ( ja również ale nie każdego typu). Mam coś dla siebie na oku może i Tobie się spodoba. http://www.seart.pl/kredens-mexico-krd-p-859.html A co do szczotki do kibla - wrzuć jakąś do zwykłego ocynkowanego wiadra i pozamiatane:))))Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 25.07.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Siner,a mozesz napisać w jakiej miejscowosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 25.07.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Pewnie że mogę - Mrągowo restauracja City. Szczerze mówiąc w Mrągowie jest masa takich perełek. Zdąrzyłam zjeździć całe miasto w poszukiwaniu apteki czynnej w niedzielę ( bo syn schlał się jak głupi wody z basenu i wymiotował +gorączka)i znalazłam ciekawą rzecz. Właściwie to jakby osada w mieście. Stare budynki ni to folwarczne ni to służbówki na palnie prostokąta z mini ryneczkiem pośrodku z dwuskrzydłowymi łukowatymi zbitymi z odrapanych dech i żeliwnych okuć wrotami, ze schodami z bloków kamiennych, z małymi okienkami - nie mogłam stamtąd odjechać. Położenie tych budynków również zajebiaszcze - na wzgórzu w najwyższym punkcie Mrągowa z widokiem na całe miasto i jezioro. Sorki lashe za te smuty ale niestety nikt w moim otoczeniu nie podziela moich gustów więc nie mam z kim pogadać a potrzeba mi tego jak jasna cholera.Julinka a ty może z Mazurów? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 25.07.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Ja z dolnegośląska (tu tez pieknie i architektura i przyroda)ale pognalo mnie pare lat temu na Świeta Warmie.Podzielam twoj zachwyt,mnie tez nikt nie rozumie.Wioskowi mowia .Moglabym gadac i pisac ,i zachwycac sie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 25.07.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 No to gadaj,pisz i zachwycaj się dalej .... ze mną na priv co by lashe nas nie opieprzyła. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 25.07.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Rany, Lasche,piękne zakupy:) Doprawdy, nie wiem kiedy ja te wszystkie zaległości ogarnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 25.07.2011 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Siner, Julinka u mnie można gadać u du..ie Maryny Warmia i Mazury to kraina dla mnie jeszcze do odkrycia, ale już opis mnie zachwyca ...ja nieodmiennie jestem zakochana w krajobrazach i starych chałupinkach Podlasia ...może dlatego, że to tereny mojego dzieciństwa, smaków, kolorów ...ach ...zawsze mnie to rozczula ...chyba idę coś napisać na blogu Mada dzięki, czytaj, czytaj i radź co ze schodami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 25.07.2011 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 to żeby Wam się dobrze myślało o moich schodach dół podłoga http://i3.fmix.pl/fmi392/224529cb000963d34e018de5/zdjecie.jpg góra podłoga http://i1.fmix.pl/fmi472/be5f164a00181d724e018d73/zdjecie.jpg a co ze schodami i zabiegiem ??? schody w pierwotnej wersji miały wyglądać http://i496.photobucket.com/albums/rr323/lasche_2009/korytarzowe%20inspiracje/w109.jpg stopnie miały być z teaka tak jak dół ...a teraz sprawa się rypła no i co z tym fantem zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 25.07.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Lasche,ty wiesz ze jestes zaproszona,musisz pare złomów zabrać A podlasie mnie zachwyca rowniez,zjezdzilam kiedys chyba cale.Nawet spisywalam opowiesci ,ktore przekazywaly mi starsze osoby.A schody jesli nie mozesz teraz wykonczyc to moze pomaluj tylko tralki a na stopnie chodnik, dluuugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.07.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Lasche, bierz pod uwagę jaką podłogę będziesz miała finalnie, nawet za kilka lat. Wtedy ciężko wymieniać też kolor schodów, więc rób od razu docelowy ! Chodnik oł noł ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.07.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Zgadzam się z yokastą Zrób schody takie, jakie miały być w rzeczywistości i marzeniach:rolleyes: Schodów prędko nie wymienisz, a z tego co pisałaś podłoga będzie do wymiany w niedalekiej przyszłości. Wszelkim chodnikom mówię "NIE". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 25.07.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Julinka na pewno skorzystam a starocie biorę jak leci Yokasta Agawi ja się z opinią o chodniku muszę zgodzić bo użytkuję schody wyłożone karpetem od pięciu lat ...masakra, zwłaszcza odkurzanie mnie dobija ...ale martwi mnie fakt, że może się tak zdarzyć (no kto to wie), że planowana podłoga tymczasowa stanie się docelową i wtedy schody będą ni przypiął ni przyłatał ...kurcze no nie wiem sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts