lasche 01.08.2011 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 oj wiem i ful of zasadzkas ...ale co tam ...mówią chwilo trwaj to się cza cieszyć byleczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 01.08.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Ano cza, cza! Lasche, ale żeś se piknom łazienecke wymodziła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 01.08.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 To ja moj maly glosik szybkensem...oppcja schodowa nr 2. pa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.08.2011 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Mada dzięki Kacha i Tobie również jako że nic jeszcze nie przesądzone ale większość głosuje na 2 E-mól wklejam układy i układziki parkietów http://www.janser.com.pl/j/rozmaitosci/porady/313-od-pnia-do-deszczulki-czyli-jak-produkuje-sie-parkiet ja rozważałam podwójną jodełkę, która jest uważam świetna bo łączy klasykę z nietradycyjnym układem ...ale dla mnie ma sens gdy klepka jest długa na co najmniej 5 szerokości (wiesz o co mi chodzi?) ...u nas było równo 4 i dlatego wybrałam klasyczną pojedynczą ... I podobno mam 4 dechy w sypialni ...tata lasche rzuca mięsem ...wujek parkieciarz milczy zacięcie ....dechy są długie na 4 m a sypialnia na 5 więc wymyśliliśmy taki układ http://i2.fmix.pl/fmi71/c3e0ce2c000002854e372b24/zdjecie.jpg ale podobno odchodzą tam dantejskie sceny, bo dechy powykrzywiane niemiłosiernie ...zdjęć niet ...ale już za kilka dni będę mogła sama Wam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 02.08.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 no to biorę się za nadrabianie zaległości trochę do poczytania i oglądania mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.08.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 świetne to ułozenie wymyśliliście:yes: rewelacyjne wręcz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 02.08.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 lashe, parkiety macie świetne, a deski też super wymyśliliście -jestem na TAK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.08.2011 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Pepe zostaw sobie na zimowe wieczory moje rozważania na 10 stron o szczotce do kibelka fajnie że jesteś Magda SKibusia dzięki A oto pierwsze efekty - zdjęcie komórkowe ale coś tam widać http://i2.fmix.pl/fmi528/97a5fc420029f91f4e37ddf7/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.08.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Faaajnie, spora ta Wasza sypialnia chyba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 02.08.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Ej lascheńko cudnie układa się podłoga. Zazdraszczam takich postępów. Pewnie to cholernie rajcuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.08.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 wow! fajnie masz:D czy ja kiedyś doczekam się podłóg w moim domu:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 02.08.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 fajne dechy! Sis, powiedz mi jak one są położone? Na beton klejone? Bo też bym takie dechy położyła, ale małżonek powiedział, że trzeba na legarach, a to już by było za wysoko, dlatego ciekawa jestem bardzo Waszej metody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.08.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Ja też bym chciała, ale na piętrze mam osb, do którego chyba nie mogę nic kleić i co z tym fantem zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 02.08.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Wujowi widze wkurw:spam: przeszedl:) i dobrze bo podloga superowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.08.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Yokasta nasza sypialnia ma taką powierzchnię jak mieszkanie rodziców na dole plus garaż ...możemy się ganiać mogę się spytać wujka o tą OSB jak chcesz ... Rere oj tak tak Magda oj tak tak Sis kleimy ...ale wujek parkieciarz bardzo niezadowolony bo TAK SIĘ NIE ROBI powinno być na legarach więc mąż się zna ...ale jak widać można i na klej i kołki jakieś ale wymaga to dużego wkur...u (nie nie przeszło mu do końca jeszcze Kacha ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.08.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 A oto pierwsze efekty - zdjęcie komórkowe ale coś tam widać Normalnie czuję jak pachną te dechy, mmmm:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 02.08.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 super, że podłoga się jednak kładzie, piękne dechy -miałam takie w domku rodzinnym więc mam same dobre wspomnienia z sosnowymi dechami:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.08.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Możesz spytać z tego co wiem do osb się nie klei bo to pracuje jak drewno nie to co beton. Jest "miękko" pod nogami. To znaczy ile m2 ? 50? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.08.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Pieknie zapowiada sie podloga, czyli oplaca sie wku... wuja:wiggle:, a jak jeszcze sie ja pobieli to wogole marzenie;). A czy szanowny Wuj wie, ze Masz zamiar potraktowac podloge bialym mazidlem? Dziewczynki u mnie sa legary,pomiedzy nimi gruba warstwa welny a na tym lezy OSB a do niej mam przyklejone dlugie debowe dechy wiec sie da:yes:. Ja mam taki patent bo my lubimy na bosaka biegac i podobno ten sposob jest cieplejszy niz klejone do betonu.u mnie trzeci sezon leza... Lasche spakowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.08.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Oooo to super u nas osb = wylewka na górze. Dzięki Anetka za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts