aneta s 04.08.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Lasche no piekna ta podloga :jawdrop:wiem, wiem, ze sie naraze ale w zyciu nie polozylabym na niej kryjacej farby a jedynie bym pobielila - no czysta profanacja jak dla mnie:mad::mad: ale Ty tu rzadzisz.:yes:kurcze ciagle zapominam cyknac Ci zdjecie bialej podlogi mojego szwagra:( Co do sekow...Madzia ma racje, ja mam na poddaszu sciany wylozone modrzewiem syberyjskim - wiem, to nie sosna ale przed bieleniem uzylismy specjalnego srodka przywiezionego z no, zeby wlasnie seki nie zolkly i nie wypadaly, tam to sie nazywa kwislak, poki co wszystko jest cacy. Lasche bedzie jakis kontakt netowy z Toba po powrocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.08.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Ale ja nie o powrocie do domu, tylko o 100 stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.08.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Ale ja nie o powrocie do domu, tylko o 100 stronie 200 raczej:lol2: a tak naprawdę 199:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.08.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Madzia, a mi te plamy nie przeszkadzają jakoś sczególnie (jakby mi na werandzie wylazły) i cały czas nie wiem czy werandę robić białą czy brązową . Ale już dość o sobie Lasche, wracaj prędko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 04.08.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 To może kupić sosnę bez sękową? Ja mam drzwi z takiej sosny, malowane własnoręcznie i nie żółkną. Inna sprawa, że się rozsychają, ale nie żółkną (tzn. trochę od gazu... ale to inny temat). Dodam, że mam białe tralki JESIONOWE w schodach i też pożółkły w miejscach sęków. Mam też boazerię świerkową - tu z sęków nawet po jakimś czasie wypłynęła żywica. Masakra... Mój mąż latał kiedyś po domu z jakimś środkiem i 'łatał' sęki, żeby nie żółkły, ale nie pamiętam, co to było za ustrojstwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 04.08.2011 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Madzia powiem szczerze, że nie widzę tych żółcieni ...ale to może być po prostu obrona organizmu Nelli no patrz jak to zleciało ...a ja jeszcze żadnej lampy nie powiesiłam Classic wujek parkieciarz nosem kręci na malowanie więc nie wiem czy będzie współpracował hi hi Anja, Nihiru oni raczej mają inną sosnę ...i zupełnie inne środki - Anetka potwierdziła Julinka niestety nasze dechy brand new Queene u mnie właśnie belki strasznie zżółkły po lakierowaniu i nie chyba też będę coś z nimi robić ...ale najpierw muszę wymyślić jak nie urazić teścia, który je szlifował i lakierował hi hi uroki budowy rodzinnej Anetko jutro będę się żegnać do odwołania ale u nas wszyscy skomputeryzowani ze względu na konieczność kontaktu z nami przez skype więc chyba nie będzie tragicznie Panczurka ...już po ptokach sosna leży przyklejona i zakołkowana nie ma szans na wymianę na bezsękową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.08.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 200 raczej:lol2: a tak naprawdę 199:rotfl: Przy 40 postach na stronie jest 100 :rolleyes: Lasche, czy to już jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 04.08.2011 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Jutro w samo południe ...jak na kiepskich westernach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.08.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 I co do ilu tirów zię zmieściliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.08.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 lasche, normalnie mam dreszcze z przejęcia, tak to przeżywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.08.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 To ja z okazji tej 100 się ujawnię Wątek przejrzałam. Inspiracji cała masa. Nawet mój mąż się zaraził i stwierdził, że już nie tylko stolik z europalet zrobi ale lampy też. Także dzięki Ci wielkie za natchnienie. I miłego powrotu. Pozdrawia Wrocławianka z urodzenia i sercem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.08.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Vaya Con Dios !!!! i do zobaczenie na Ziemi Ojczystej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.08.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Przy 40 postach na stronie jest 100 :rolleyes: To tak można:jawdrop: Boziuniu, jak ja jeszcze nic o świecie nie wiem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.08.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 To tak można:jawdrop: Boziuniu, jak ja jeszcze nic o świecie nie wiem:lol2: Magda, pogrzeb w ustawieniach to i Ty się setkę będziesz miała Lasche, a wiesz, że ja Ci zazdroszczę.... tych tirów też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.08.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Lasche, 100 to niezły moment na przeprowadzkę!!! ... i jeszcze w samo południe;) O malowaniu pomyślisz już na miejscu, a teraz szalej w tą zieloną noc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 04.08.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Trzymam kciuki za pomyślność operacji!!! Trzymaj się Kochana!!! ps. a ja jadę w niedzielę na wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.08.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 lascheńko kochana szerokiej drogi Tak Ci tu jeszcze popiszę, żebyś potem miała co czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.08.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Lasche Kochana powodzenia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.08.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Dzień bardzo dobry Pewnie dwoisz i się i troisz Powodzenia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 05.08.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 lasche, bezstresowej, bezpiecznej i szczęśliwej podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts