Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tym to sposobem Dzielna Lasche razem z Dzielną Rodzinką Lasche przekroczyli Rubikon w samo południe wcale nie paląc za sobą wszystkich mostów, a kości rzucając przed siebie;) A my dzielnie sekundujemy, rozpoczynając drugą setkę, w nowej rzeczywistości.;):D

hej,

mam prośbę, napisze tu bo tu więcej Was zagląda niż do mnie.

Potrzebuje pomocy od kogoś kto ma konto na ebay'u (nie mam i miec nie bedę, bo nie mam ani karty kredytowej ani nr tel. stacjonarnego - więc nie potwiedzą mojej tożsamości). Potrzebuje kupic wózek, ale sprawa jest dosyc pilna bo zostało tylko 2 dni :D

Chętnym udzielę info na priva. Bedę bardzo, bardzo wdzięczna!!!

Ano dotarliśmy :)

Dzięki dziewczyny...bardzo ...za wszystkie życzenia powodzenia i kciuki :)

Rasia , Aricia :rotfl:

Odpowiem hurtem na zadane i przyszłe pytania :)

Jest ...dziwnie... głupio tak patrzeć na dobytek całego życia spakowany w salonie ...poza tym mam wrażenie, że jestem na wakacjach ...chyba jeszcze nie do końca dotarło do mnie, że znowu zaczynamy od zera ;) no i te dziwne polskie pieniądze ciągle mi się mylą :D chłopcy wpadli w szał poznawania rodziny na nowo i nieodmiennie zachwyca ich widok coraz to nowych zabawek u kuzynostwa ;) a me myśli dryfują spokojnie po morzu przeprowadzkowego szału :) no dobra ...tak chciałabym żeby było anyway ;)...w naszym DOMu zamieszkamy pewnie za jakieś 3-4 tygodnie więc tułamy się trochę ...moja mamusia jest po pierwszej chemii, którą zniosła bardzo dzielnie :) więc nie mam za wiele czasu na myślenie o pierdołach ...ale przede wszystkim nasz DOM wygląda fantastycznie ...dla normalnego osobnika to po prostu plac budowy ...ale Wy zrozumiecie moje rozczulania nad każdą klepeczką ;) Obiecuję wkrótce trochę zdjęć, ale dostęp do internetu mam dość ograniczony ...dużo się dzieje :)

Lasche fajnie, ze skrobnelas:hug:

Chyba wiem jak sie Czujesz kochana...jesli nie czulam sie tak samo to na pewno podobnie:lol2::lol2::lol2::lol2:, te kilka tygodni szybko zleci...Wiesz ze to cudownw, ze cala rodzina sie tak zaangazowala w ten Wasz domek:):yes:

ja dopiero teraz - po 2 miesiacach mieszkania zaczynam sie cieszyc nowym domem;) a dzis moj kochany maz skonczyl ukladanie szarych dech na tarasie i juz wiem ze to bedzie moje ulubione miejsce.:cool:

Najwazniejsze, zeby z Mamusia bylo dobrze:), na pewno jestes szczesliwa ze Masz ja teraz tak blisko...kciuki zaciskam nieustannie i w modlitwie pamietam.:hug: