ulciapulcia 27.08.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 piękny ten kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 27.08.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Lasche, pokój gościnny zapowiada się super. Jakąś tam róznice w odcieniach widać . Cłopaki pierwsza klasa. A za mamusię ja się cały czas modlę. Dzielne z Was kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.08.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Gościnny zapowiada się świetnie:D Też widziałam kiedyś zdjęcia takich wnętrz i wyglądają obłędnie:yes: Także o efekt końcowy jestem spokojna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 27.08.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 :hug:dzielne babeczki..mocno ściskam kciuki za udana walkę z choróbskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 27.08.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Kolory ścian świetne, właściwie wszystko mi się podoba u Ciebie (jak zawsze) a Mama poradzi sobie z choróbskiem na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 27.08.2011 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Joliska ja też jestem pełna podziwu ...można się wiele nauczyć ...optymizmu, pokory i dystansu Anetko no właśnie nie chciałabym szarego...ale do koloru w salonie jeszcze trochę...mam nadzieję, że się wyklaruje Rere to dobrze, że widać różnicę ściana z założenia ma być o ton ciemniejsza, w ogóle będą tam różne odcienie tego samego koloru Ulciapulcia, Rere, Magda, Madileo, Fam dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 27.08.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Kochana a jaki Ty kolor tam planujesz? bo jak dla mnie to co pokazalas to szare jest kurcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 28.08.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Lasche, super się zapowiada! A co do wiary i optymizmu, trzeba go mieć Warto go mieć. Nie wiem, czy wiecie, co to TED i TED talks, ale moim wzorcem optymizmu jest Aimee Mullins i polecam jej rozmowy to odsłuchania. Poprawiają humor i pokazują, że wiele rzeczy jest możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.08.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 lascheńko, bardzo mi się podoba Na tych zdjęciach podłoga (rozbielona) wygląda doskonale Wiedziałam, że tak będzie jak tylko coś na niej stanie Pamiętam o mamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 29.08.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Te szarości w zależności od zdjęcia maja inny kolor. To ja już nie wiem jak on wygląda w realu... Ale jakby nie wyglądał to wierze, że Twój wybór będzie najlepszy Twoje chłopaki niezmiennie mnie rozczulają Te panele ze stemplami są super! A jaki Ty kolor wybrałaś jaśniejszy czy ciemniejszy, bo podobno są dwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 29.08.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 zzieleniałam z zazdrości, jak zobaczyłam kolorek !!! superrrrrrrrrrrr!!!! widzę na nm cudną żółć!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 29.08.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 lasche nie mialam jeszcze okazji, także WITAM Cie serdecznie w naszym (jakże dziwnym) kraju masz wspaniałą rodzine, a z taką załogą to Ty góry możesz przenosić ps. widziałaś że te kosze v. wiadra są już dostępne w polskiej Ikei?? http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70140455 kolorki całkiem faaajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.08.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Anetko w teorii greige a w praktyce ...mhm.. Maszenka dziękuję a rozmowy optymistyczne przejrzę w wolnym czasie Nelli :hug:a podłoga to nie miłość od pierwszego wejrzenia ale ...miłość Sis no właśnie nie wybrałam żadnego ale chyba będą odpowiednie do górnej łazienki ...tyko plan na górną łazienkę to 2030 Aricia Ida2 dziękuję uprzejmie za tak miłe powitanie kosze widziałam ...bardzo pasują mi do pokoju malucha ...chciałam nawet kupić w UK ale mąż mówił, że wszystko jest w Polsce ...niestety okazuje się, że NIE ...a więc apel lasche do forumowej dobrej duszy ...potrzebuję na gwałt materiału Vitaminer Rand (w paski różnokolorowe ) z Ikea ...niestety niedostępny we Wrocławiu ...help ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 29.08.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) ja tam Ci mogę kupić ale nie wiem kiedy może we wrześniu jak bedę jechac to zapytam Cię czy już przypadkiem nie kupiłaśa jak Ci się spieszy to zajrzyj tuhttp://www.maderacentrum.pl/products_new.html Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.08.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 A co u nas? Podłoga w sypialni się bieli http://i2.fmix.pl/fmi2448/3b443429001c5e414e5bece7/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi1085/cb9fefbc00164eea4e5bece2/zdjecie.jpg pokój malucha - chciałabym stworzyć konstrukcję z desek zabudowującą ściankę kolankową ...żeby maluch miał zabawki na wyciągnięcie ręki ...a na razie przemaluję krzesełko na zielono http://i1.fmix.pl/fmi506/44c203d10012cdec4e5bee79/zdjecie.jpg a u starszaka białe kubiki powędrują na inną ścianę ...a na ścianie kolankowej zrobimy dechy na książki ...biurko ma być skonstruowane z istniejącej szafki szarej, szarego blatu (vel drewnianego pomalowanego na szaro ) i "kozła" również z Ikea ...niestety niedostępnego (again) http://i1.fmix.pl/fmi2380/ac6e1e0b0016602d4e5becd9/zdjecie.jpg i wspomniane zdjęcie inspiracja pokoju gościnnego http://i2.fmix.pl/fmi735/2ade43dc00183db04e5bef5d/zdjecie.jpg A tak wyglądają moi królewicze zmęczeni tułaczką w ojczyźnie http://i3.fmix.pl/fmi2116/84d0d7d8000c32444e5becde/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 29.08.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) podłoga w sypialni zapowiada sie taaaka piekna,taka biaaała.Pisz o szczegółach-co?ile warstw?itp.Życzę zdrówka dla mamusi. Chłopaki jak królewice na głowach Czy ty ich zakupami tak wykonczyłaś? Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez julinka1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.08.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Wszystko zapowiada sie cudnie:D! w waszej sypialni to drewno zostaje naturalne czy czyms machniecie?Chlopaki wybrali odjazdowe wyrka! a powiedz co Ty im zrobilas, ze tacy umeczeni, no co??? pewnie swietnie sie bawili i dlatego tacy umordowani, ja to normalnie odruchowo mam ochote mlodszemu glowe poprawic, zeby go kark nie bolal - slodziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 29.08.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Chłopaki rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.08.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Chłopaki słodziaki:hug:, fotki z nimi zawsze mnie rozwalająŁóżka młodych czadowe, koparę bym chętnie przygarnęła dla swojego;) A wspominałaś już coś o waszym wyrku do sypialni?wybrane?kupione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 29.08.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Sis może jutro, a jak nie to w tym tygodniu na pewno będę w IKEI. Kupić Ci ten materiał? Ile? A te panele to jak to do łazienki? Mi chodzilo o te, które kupiłas do salonu. Mój starszak się na nie upiera i dzisiaj jak zadzwoniłam do tej firmy z aukcji to Pani mnie zapytała czy chcę jasne czy ciemne. Stąd moje pytanie? Czy Ty wiesz jakie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts