Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ooo MAMA! :wiggle: pięknie pracujesz :)

Tkanina na zasłony bardzo fajnie wygląda!

Łazienka jest cudna, a tak się zastanawiam - będziecie wszystko demontować do kładzenia podłogi? Co w końcu na podłodze będzie ? Nie pamiętam już :(

Lasche mam pytanko o włączniki w łazience :) to schneider czy co innego? Ja nie wiem czy do łazienki kupić białe czy szare :(

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chlopaki jak zawsze cud - miod :hug: no a Lasche ...Ty kochana uwazaj na tej drabince:lol2::lol2::lol2:

widoki cudne i co najwazniejsze z wlasnego domu:yes::D

Ja Kochana zagladam , zagladam - nawet sie reaktywowalam i mam nowa maszyne do kawy:lol2: wiec poki co zapraszam na kawke wirtualna do siebie.:yes::D Ta prawdziwa we Wroclawiu nam nie ucieknie, ja wciaz nie wiem kiedy pojedziemy bo nadal nie mam terminu wizyty i badania Okruszka, jak tylko bede cos wiedziec dam znac:yes::cool:

Dear Lasche,

W ramach wdzięczności w swoim i dziewczyn imieniu proszę o dalszą relację z placu boju obfitującą w zdjęcia wnętrz a także domowników ;) Ale Ty LASKA jesteś na tej drabinie, ślij foty do męża to w parę godzin będzie w domu i olejek do masażu będzie można wykorzystać ;)

nadaję uwaga uwaga z ...własnego łóżka ...powracam do cywilizacji :)

ładnie to tak natrząsać się z figury matki dwójki dzieci??? miss leroy ...no dziękuję dziękuję ;)

a teraz pędzę na kolację do sąsiadów ;) (rodziców znaczy) i wieczorkiem zacznę nadrabiać zaległości

Lasche, jesteś moją idolką :yes:

Przeczytałam Twój wątek od deski do deski i mogę powiedzieć WOW!

Twoje wnętrza są bliskie memu sercu, że się tak górnolotnie wyrażę :p

Taki styl mi się podoba. Szkoda, że w mojej rodzinie jestem osamotniona w tym uczuciu.

A miłość wyziera z każdego Waszego kąta!

Dziewczyny mają rację. Laska z Ciebie :eek:

Narendil ja Cię proszę ... ;) Ty daj s-pokój ;)... witaj :) ja też raczej osamotniona ...dziś wujek mojego męża wizytując nasz dom spytał na widok naszego bielonego dębu kiedy ściągniemy folię :) :) :) to jak Cię kręci taki styl to wklej jakieś zdjęcia swojego domu/mieszkania ...ja chętnie coś podpatrzę :)

Rere powiem Ci, że gdybym mogła sobie na to pozwolić (np. brak dzieci i ojciec milioner coby mnie utrzymywał ;) ) to ja bym chętnie zrezygnowała z cywilizacji :) a tak to klops ...ze dwa razy się pomyliłam ubierając dzieci do szkoły/przedszkola na podstawie koloru wschodu słońca :D (bo nie miałam jak sprawdzić pogody) ...

lashe - dzwoniłam do pol skone w sprawie drzwi fiord o których pisałaś. Poprosiłam o wycenę pełnej wersji w kolorze szarym ( antracytu) no i bez klamki za samo skrzydło plus ościeżnice wychodzi 1300 zł.

Do czego zmierzam - znalazłam fajną firmę produkującą drzwi i okna w stylu skandynawskim, country, końskim i na zamówienie - wydaje mi się że nie tylko tobie przyda się namiar na firmę bo wykonywane przez nich produkty pasują do wielu stylów ( reprezentowanych tu przez forumowiczki).

Firma: USS okna i drzwi z Giżycka

Nie wiem jak cenowo, po niedzieli będę próbowała się dodzwonić i podpytać.

Lasche, nie przestanę :lol2: Jak już coś mówię, to tylko prawdę!

Pokazać na razie, to nie bardzo mam co. Ewentualnie jakieś niewielkie hand-made do przyszłego lokum.

Ale mam coś dla Ciebie :) Tak mi się skojarzyło z Twoimi kolorowymi pokojami synów. Wklejam tylko link, bo mam jakieś zawirowania ze zdjęciami dzisiaj. Popatrz na pierwsze zdjęcie.

http://www.thebooandtheboy.com/2011/09/random-photos.html