yokasta 13.09.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Ooo MAMA! pięknie pracujesz Tkanina na zasłony bardzo fajnie wygląda! Łazienka jest cudna, a tak się zastanawiam - będziecie wszystko demontować do kładzenia podłogi? Co w końcu na podłodze będzie ? Nie pamiętam już Lasche mam pytanko o włączniki w łazience to schneider czy co innego? Ja nie wiem czy do łazienki kupić białe czy szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 13.09.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Lasche boszsz! rozbrajasz mnie coraz bardziej;) Ja tak sexi (chyba) raczej nie wyglądałam z wałkiem w ręku i w dresikach No, ale przyszłam Ci kochana podziękować ! ! ! Dziękuję very much ! ! ! Ile się należy za paczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 13.09.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 nono jak zwykle "prima sort";-))) łazienka boska, budownicza sexi, a dzieciaki jak to dzieciaki jak zwykle rozbrajają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 13.09.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Lasche,jak castorama czy inny leroy merlen wystartują z konkursem na miss budowlaną,masz pierwsze miejsce gwarantowane Chłopaki niech korzystają z takiej możliwości zabawy!Mama pewnie też trochę poskakała co? Oświetlenie łazienkowe-garażowe super,podobnie jak prezent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.09.2011 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Chlopaki jak zawsze cud - miod no a Lasche ...Ty kochana uwazaj na tej drabince:lol2::lol2: widoki cudne i co najwazniejsze z wlasnego domu:yes: Ja Kochana zagladam , zagladam - nawet sie reaktywowalam i mam nowa maszyne do kawy:lol2: wiec poki co zapraszam na kawke wirtualna do siebie. Ta prawdziwa we Wroclawiu nam nie ucieknie, ja wciaz nie wiem kiedy pojedziemy bo nadal nie mam terminu wizyty i badania Okruszka, jak tylko bede cos wiedziec dam znac:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzazgunia 13.09.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Dear Lasche, W ramach wdzięczności w swoim i dziewczyn imieniu proszę o dalszą relację z placu boju obfitującą w zdjęcia wnętrz a także domowników Ale Ty LASKA jesteś na tej drabinie, ślij foty do męża to w parę godzin będzie w domu i olejek do masażu będzie można wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.09.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Lasche Kochana bedziemy we Wroclawiu najprawdopodobniej 0d 1do 5 pazdziernika, 4 okruszek ma Badanie serduszka. odezwe sie blizej terminu wyjazdu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.09.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Lasche Ty pozujesz jak modelka z magazynu budowlanego No dokładnie:lol2::lol2: ... LASECZKA:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 13.09.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Lasche tak jak dziewczyny napisały, niezła "szefowa" (jak to ostatnio co chwilę słyszę na budowie) z Ciebie Dzieciaki super. A farbą się nie przejmuj - do listopada mam czas na malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 17.09.2011 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 nadaję uwaga uwaga z ...własnego łóżka ...powracam do cywilizacji ładnie to tak natrząsać się z figury matki dwójki dzieci??? miss leroy ...no dziękuję dziękuję a teraz pędzę na kolację do sąsiadów (rodziców znaczy) i wieczorkiem zacznę nadrabiać zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.09.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Lasche, jesteś moją idolką Przeczytałam Twój wątek od deski do deski i mogę powiedzieć WOW! Twoje wnętrza są bliskie memu sercu, że się tak górnolotnie wyrażę Taki styl mi się podoba. Szkoda, że w mojej rodzinie jestem osamotniona w tym uczuciu. A miłość wyziera z każdego Waszego kąta! Dziewczyny mają rację. Laska z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 17.09.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Lascheńko, smacznego . Fajnie, że cywilizacja dotarła i do Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 17.09.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Narendil ja Cię proszę ... Ty daj s-pokój ... witaj ja też raczej osamotniona ...dziś wujek mojego męża wizytując nasz dom spytał na widok naszego bielonego dębu kiedy ściągniemy folię :) to jak Cię kręci taki styl to wklej jakieś zdjęcia swojego domu/mieszkania ...ja chętnie coś podpatrzę Rere powiem Ci, że gdybym mogła sobie na to pozwolić (np. brak dzieci i ojciec milioner coby mnie utrzymywał ) to ja bym chętnie zrezygnowała z cywilizacji a tak to klops ...ze dwa razy się pomyliłam ubierając dzieci do szkoły/przedszkola na podstawie koloru wschodu słońca (bo nie miałam jak sprawdzić pogody) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.09.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Że laseczka, to mało powiedziane... i do tego w jakim cudnym kapelutku!!! Ale gra w klasy na wylewce - bezcenne! No i pisanie w własnego łóżka............ mrrraaaauuuuuuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 18.09.2011 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 tak tak Rasiu kochana wracam do mego drugiego - nocnego - muratorowego życia ...gra w klasy fajnie nam się udała ale ale błogosławiony też telewizor dzięki niemu wczoraj pomalowałam kilka listew przypodłogowych ...ale jeszcze kilometry przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 18.09.2011 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 miss leroy ...no dziękuję dziękuję Jedno słowo, a będziesz miała taki tytuł nad avatarkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 18.09.2011 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 lashe - dzwoniłam do pol skone w sprawie drzwi fiord o których pisałaś. Poprosiłam o wycenę pełnej wersji w kolorze szarym ( antracytu) no i bez klamki za samo skrzydło plus ościeżnice wychodzi 1300 zł.Do czego zmierzam - znalazłam fajną firmę produkującą drzwi i okna w stylu skandynawskim, country, końskim i na zamówienie - wydaje mi się że nie tylko tobie przyda się namiar na firmę bo wykonywane przez nich produkty pasują do wielu stylów ( reprezentowanych tu przez forumowiczki).Firma: USS okna i drzwi z GiżyckaNie wiem jak cenowo, po niedzieli będę próbowała się dodzwonić i podpytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 18.09.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 na chwilkę wpadam widziłaś już: http://www.desiretoinspire.net/blog/2011/9/16/a-thrifters-paradise.html mała łazienka super, a i modelkę na drabinie skomplementować bym chciała ps. dobrze, że paczka dotarła, bo z tą pocztą różnie bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.09.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Lasche, nie przestanę Jak już coś mówię, to tylko prawdę! Pokazać na razie, to nie bardzo mam co. Ewentualnie jakieś niewielkie hand-made do przyszłego lokum. Ale mam coś dla Ciebie Tak mi się skojarzyło z Twoimi kolorowymi pokojami synów. Wklejam tylko link, bo mam jakieś zawirowania ze zdjęciami dzisiaj. Popatrz na pierwsze zdjęcie. http://www.thebooandtheboy.com/2011/09/random-photos.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 18.09.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Gratuluję przeprowadzki! jest pięknie i miło się czyta Twoje zapiski Lasche! Pomysłowo i oryginalnie! no i zdejmij w końcu tę folię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts