lasche 28.09.2011 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Moje drogie wpadłam w garderobiane rozterki a mogłabym przysiąc, że mam dwie bluzki na krzyż hi hi dla usprawiedliwienia dodam, że rozgryzam właśnie logistykę - czyt. starszak do szkoły lokalnej i zajęcia z Capoeira we Wrocławiu (3 RAZY W TYGODNIU) i maluch do przedszkola ...a jakże we Wrocławiu ...tata lasche - taksówkarz ledwo wyrabia, bo przecież chłop musi pracować powoli dojrzewa we mnie myśl o zrobieniu prawka ale ...tak tak trzymajcie się ...skręciłam nogę na własnych schodach ...tzn. na tym czymś betonowym co kiedyś będzie pięknymi schodami (jak teść lasche skończy kleić deseczki ) ...no i puchnie ten mój staw skokowy jak diabli zupełnie ignorując fakt, że mam kupę roboty ...ot i cała historia Juszczakówka chłopcy nieodmiennie zachwyceni, choć nie wiele czasu w nich przebywają ...naszym życiem zaczęła rządzić Capoeira hi hi Aricia no ja Cię proszę zlituj rzesz się z tymi linkami ...ledwo dycham, żeby u siebie pisać ...nie kuś diable rogaty ...i przeczytaj priv ...no i koniecznie dawaj szczegóły tej kornikowo - Ariciowej współpracy Aga 1,5 roku ???? to ja podziwiam ... Anetko, Mada, Narendil dzięki Iwek i Ty Brutusie E-mól no nie spodziewałabym się po Obi ...muszę zrobić weekendowy rekonesans Yokasta będą jak tylko wrócę do domu przed 8 wieczorem czyli najwcześniej w piątek ...Capoeira ...rozumiesz :) Atika jw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.09.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 O i Lasche się znalazła . Biednaś z tą kostką. Pewnie jak kózka po schodach skakałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 28.09.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 NO taka powiedzmy niezgrabna kozica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 28.09.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 No to życzę aby nóżka szybko doszła do siebie i abyś znów mogła fikać A z tym prawkiem,to się zastanów,ja tak zwlekałam,zwlekałam,aż w końcu zrobiłam i teraz żałuję,że tak późno Capoeira fajna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 28.09.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 NO taka powiedzmy niezgrabna kozica :lol2: Biednaś Ty:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 28.09.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 lasche Super, że chłopaki rozwijają się również poza szkołą. Capoira super sprawa A Ty szubciutko prawko rób, bo to najlepsza rzecz pod słońcem. Daje niezależność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 28.09.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 (edytowane) Lasche dobra logistyka to podstawa Ale zaraz, zaraz to jeszcze prawka nie masz?? Jak to?? JUż mi się tu proszę na kurs zapisywać, a zobaczysz że nie pożałujesz!!! Jak chłopcy w szkole/przeszkolu, ty spokojnie na zakupy samodzielnie śmigasz np. ciuchowe Współczuję skręcenia kostki Ja nie wiem co w powietrzu wisi, bo 2 tyg. temu skręciła obie! moja mama a 3 dni temu jedną teść Edytowane 28 Września 2011 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.09.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Ejże, ja kuleję tyż! Jedna płyta gk była bardziej wysunięta od innych po których skakałam i ta wysunięta się pode mną złamała :D:D niezgrabna kozica mówisz? Hahah coś w tym jest. I słyszę, że schody się robią. Super!!! Ciężkie życie taksówkarza. U Ciebie może jeszcze jakaś komunikacja do Wrocławia jeździ, u mnie nie i dopiero ostatnio zapytałam męża co mam zrobić jak przypadkiem zostanę w domu i będę chciała np. na 15 jechać na spotkanie ups! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.09.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Jesteś Współczuję spuchniętej nogi. I życzę dopracowanej logistyki! I czekam na garderobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.09.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 biedna kózka;) wracaj do nas jak najszybciej z foto-nowinkami i sprawną kostka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.09.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 (edytowane) niunia, pisałam na prv i mam taki anser : "lasche has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space". Bidulko!!!!! :* P.S.moniś, kuuuuuup!!!! podaj numer konta, a przesyłam w trimiga!!!!!! jeśli to nie problem, offkorz!!!! posprzątaj na prv i przesyłam wszelkie niezbędne potrzebności!!!!! Edytowane 28 Września 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 29.09.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 lashe, a ja się cieszę, że wzięliśmy twojego tatę na remoncik do naszego mieszkanka. Wszystko póki co należycie zabezpieczone a i o taksówkarskiej posłudze słyszałam, ale tacie nie mów, że ja go stąd (znaczy z twojego ogłoszenia) wzięłam, bo może się przestraszy, że ja już widziałam wcześniej twoją rzeźnię i inne jego poczynania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.09.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Laschenko kuruj sie bidulko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 29.09.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 1. szybkiej regeneracji zyczę 2. prawo jazdy - musisz zrobić obowiązkowo! Ja nie wyobrażam sobie życia, bez samochodu (chociaż może wtedy łatwiej byłoby mi zrzucić kilka nadmiarowych kg., a jak się ciągle wozi tyłek samochodem, to ruchu jest niestety niewiele ) 3. ja też mieszkam już od roku w wiecznym remoncie własciwie, więc mogę sie z Tobą połączyć w bólu, a właściwie Ty ze mną bo Twój ból jednak krótszy 4. buziaki dla całej laschowej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 29.09.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Lasche, kope lat mnie u Ciebie nie było. Przerzuciłam kilka stron wstecz i jestem w szoku jakie postępy. A jak cieszą oczy te postępy A z innej beczki... znalazłam coś i jakoś pomyślało mi się o Tobie: http://www.schoolhouseelectric.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.09.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 A ja zostawiam rosołek:D http://orkutluv.com/images/Get%20Well%20Soon%20%2851%29.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 30.09.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 To ja to ja Wasz kopciuszek http://i3.fmix.pl/fmi291/39727ebe001913d44e861d88/zdjecie.jpg wielkie dzięki za okazaną troskę o moją spuchniętą kostkę ...wredocie nie chce się wyleczyć ...ale biorę ją na przetrzymanie... Zdjęć garderoby nie będzie, bo tata - lasche musi przykręcić jej drzwiczki (wybaczcie ... nie jestem jeszcze gotowa, żeby Wam pokazać majtki i skarpety ) a tata lasche maluje teraz ściany u Skibusi ( tak czułam, że ktoś się w końcu ujawni - ale przysługa za przysługę ...Ty mu nie mów co ja tu wypisuję bo to jest temat top secret i biedny tata - lasche nie wie o swojej sławie forumowej ) Ale za to będą inne zdjęcia :) Klatka schodowa ...tu zawisną Banksy ...wkrótce ...a z przyczyn praktycznych chyba machnę go na kolor, bo nie mamy barierki ale za to tysiące małych paluszków poodbijanych na ścianie http://i1.fmix.pl/fmi807/7f754f7d0010a87e4e861d83/zdjecie.jpg jest i zielony zwis przedpokojowy (Państwo uprzejmie przymkną oko na bałagan widoczny w odrzwiach ) http://i1.fmix.pl/fmi476/f01ac2d40020950e4e861d8f/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi1623/2cc0f3e2000902d84e861d85/zdjecie.jpg i zawisły zasłony u dzieci ...tymczasowa u starszaka ...właściwa czeka aż mamusia poczuje się lepiej, bo strasznie jej zależy żeby uszyć ją starszakowi http://i1.fmix.pl/fmi707/1aa785630010ea954e861d89/zdjecie.jpg i docelowa (wiem za krótka ale musicie uwierzyć na słowo, że nawet ta długość nie jest bezpieczna w otoczeniu mojego diablątka ) http://i1.fmix.pl/fmi2720/a9a62f4100252c894e861d8c/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 30.09.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 pokoiki wyglądają świetnie!!!! Starszemu-Młodemu widzę, niezłe krzesełko się trafiło to chyba tylko chwilówka, co???? chyba bez tak łatwo go nie oddasz???? ja mam takie wyrzuty, że nie potrafię się zebrać z mojego Malucha pokojem... zielony żyrandol wymiata!!!! nie dałoby rady przedłużyć go jakimś fajnym łańcuchem, też na zielono machniętym? byłby taki mniej "sztywny "..... coś w ten deseń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 30.09.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Właśnie o tym samym pomyślałam zerkając na przepysznie zielony zwis:) Łańcucha mu trza:D Pokoje dzieciaków fantastiko, tolix u Starszaka raczej nie do oddania, bo wygląda świetnie:) Tymczasowe zasłony zresztą też Zdrówka dla wrednej kostki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.09.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Ho,ho Lascheńko śliczne pokoiki synom urządziłaś. Widzę, że zajełaś centrum dowodzenia męża. Ale cóż zrobić jak luby daleko. Zdrówka życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts