Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Moje drogie wpadłam w garderobiane rozterki ;) a mogłabym przysiąc, że mam dwie bluzki na krzyż hi hi dla usprawiedliwienia dodam, że rozgryzam właśnie logistykę - czyt. starszak do szkoły lokalnej i zajęcia z Capoeira we Wrocławiu (3 RAZY W TYGODNIU) i maluch do przedszkola ...a jakże we Wrocławiu ...tata lasche - taksówkarz ledwo wyrabia, bo przecież chłop musi pracować ;) powoli dojrzewa we mnie myśl o zrobieniu prawka ale ...tak tak trzymajcie się ...skręciłam nogę na własnych schodach ...tzn. na tym czymś betonowym co kiedyś będzie pięknymi schodami (jak teść lasche skończy kleić deseczki :) ) ...no i puchnie ten mój staw skokowy jak diabli zupełnie ignorując fakt, że mam kupę roboty ...ot i cała historia :)

Juszczakówka chłopcy nieodmiennie zachwyceni, choć nie wiele czasu w nich przebywają ...naszym życiem zaczęła rządzić Capoeira hi hi

Aricia no ja Cię proszę zlituj rzesz się z tymi linkami ...ledwo dycham, żeby u siebie pisać ...nie kuś diable rogaty ...i przeczytaj priv :) ...no i koniecznie dawaj szczegóły tej kornikowo - Ariciowej współpracy

Aga 1,5 roku ???? to ja podziwiam ...

Anetko, Mada, Narendil dzięki Iwek i Ty Brutusie ;)

E-mól no nie spodziewałabym się po Obi ...muszę zrobić weekendowy rekonesans

Yokasta będą jak tylko wrócę do domu przed 8 wieczorem czyli najwcześniej w piątek ...Capoeira ...rozumiesz :) :)

Atika jw. :)

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lasche dobra logistyka to podstawa :D

Ale zaraz, zaraz to jeszcze prawka nie masz?? Jak to?? :eek: JUż mi się tu proszę na kurs zapisywać, a zobaczysz że nie pożałujesz!!! :)

Jak chłopcy w szkole/przeszkolu, ty spokojnie na zakupy samodzielnie śmigasz :rolleyes: np. ciuchowe :D

Współczuję skręcenia kostki :confused:

Ja nie wiem co w powietrzu wisi, bo 2 tyg. temu skręciła obie! moja mama :bash: a 3 dni temu jedną teść ;)

Edytowane przez ida2

Ejże, ja kuleję tyż! Jedna płyta gk była bardziej wysunięta od innych po których skakałam i ta wysunięta się pode mną złamała :D:D:D niezgrabna kozica mówisz? Hahah :) coś w tym jest.

I słyszę, że schody się robią. Super!!!

Ciężkie życie taksówkarza. U Ciebie może jeszcze jakaś komunikacja do Wrocławia jeździ, u mnie nie :rolleyes: i dopiero ostatnio zapytałam męża co mam zrobić jak przypadkiem zostanę w domu i będę chciała np. na 15 jechać na spotkanie :D ups!

niunia, pisałam na prv i mam taki anser : "lasche has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space".

Bidulko!!!!! :* :hug:

P.S.moniś, kuuuuuup!!!! podaj numer konta, a przesyłam w trimiga!!!!!! jeśli to nie problem, offkorz!!!! posprzątaj na prv i przesyłam wszelkie niezbędne potrzebności!!!!!

Edytowane przez aricia

lashe, a ja się cieszę, że wzięliśmy twojego tatę na remoncik do naszego mieszkanka. :-) Wszystko póki co należycie zabezpieczone a i o taksówkarskiej posłudze słyszałam, ale tacie nie mów, że ja go stąd (znaczy z twojego ogłoszenia) wzięłam, bo może się przestraszy, że ja już widziałam wcześniej twoją rzeźnię i inne jego poczynania. :-)

1. szybkiej regeneracji zyczę :hug:

2. prawo jazdy - musisz zrobić obowiązkowo! Ja nie wyobrażam sobie życia, bez samochodu (chociaż może wtedy łatwiej byłoby mi zrzucić kilka nadmiarowych kg., a jak się ciągle wozi tyłek samochodem, to ruchu jest niestety niewiele ;))

3. ja też mieszkam już od roku w wiecznym remoncie własciwie, więc mogę sie z Tobą połączyć w bólu, a właściwie Ty ze mną bo Twój ból jednak krótszy ;)

4. buziaki dla całej laschowej rodzinki :)

To ja to ja Wasz kopciuszek

http://i3.fmix.pl/fmi291/39727ebe001913d44e861d88/zdjecie.jpg

wielkie dzięki za okazaną troskę o moją spuchniętą kostkę ...wredocie nie chce się wyleczyć ...ale biorę ją na przetrzymanie...

Zdjęć garderoby nie będzie, bo tata - lasche musi przykręcić jej drzwiczki (wybaczcie ... nie jestem jeszcze gotowa, żeby Wam pokazać majtki i skarpety :) ) a tata lasche maluje teraz ściany u Skibusi ( tak czułam, że ktoś się w końcu ujawni - ale przysługa za przysługę ...Ty mu nie mów co ja tu wypisuję bo to jest temat top secret :) i biedny tata - lasche nie wie o swojej sławie forumowej ;) )

Ale za to będą inne zdjęcia :) :) :)

Klatka schodowa ...tu zawisną Banksy ...wkrótce ...a z przyczyn praktycznych chyba machnę go na kolor, bo nie mamy barierki ale za to tysiące małych paluszków poodbijanych na ścianie

http://i1.fmix.pl/fmi807/7f754f7d0010a87e4e861d83/zdjecie.jpg

jest i zielony zwis przedpokojowy (Państwo uprzejmie przymkną oko na bałagan widoczny w odrzwiach ;) )

http://i1.fmix.pl/fmi476/f01ac2d40020950e4e861d8f/zdjecie.jpg

http://i3.fmix.pl/fmi1623/2cc0f3e2000902d84e861d85/zdjecie.jpg

i zawisły zasłony u dzieci ...tymczasowa u starszaka ...właściwa czeka aż mamusia poczuje się lepiej, bo strasznie jej zależy żeby uszyć ją starszakowi :)

http://i1.fmix.pl/fmi707/1aa785630010ea954e861d89/zdjecie.jpg

i docelowa (wiem za krótka ale musicie uwierzyć na słowo, że nawet ta długość nie jest bezpieczna w otoczeniu mojego diablątka )

http://i1.fmix.pl/fmi2720/a9a62f4100252c894e861d8c/zdjecie.jpg

pokoiki wyglądają świetnie!!!! Starszemu-Młodemu widzę, niezłe krzesełko się trafiło ;) to chyba tylko chwilówka, co???? chyba bez tak łatwo go nie oddasz???? :lol2:

ja mam takie wyrzuty, że nie potrafię się zebrać z mojego Malucha pokojem... :(

zielony żyrandol wymiata!!!! nie dałoby rady przedłużyć go jakimś fajnym łańcuchem, też na zielono machniętym? byłby taki mniej "sztywny ".....

coś w ten deseń

zdj%2525C4%252599cie.JPG